ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
xellence07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
104
Hesap Durumu:
Cezalı
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Saat 29 Dakika önce
Toplam Mesaj:
241 [3.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
194 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
xellence07
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

xellence07

SON 10 MESAJI

Mosnter Akvaryumum (07)
[QUOTE=Azizdurdenn]
Youtube olmaz buradan paylaş işte görelim hepimiz. [/QUOTE]
forum 7.sayfaya geldi ve hepsi boş yazılar eğer forum silinirse burayada atarım yetkililere yazdım oğlen donerlerse yaparlar herhalde
Mosnter Akvaryumum (07)
[QUOTE=valarmorghulis12]

Sen 1. seçenek olursa "siz haklıymışsınız" yazacağına söz ver , 2. seçenek olursa ben hepsinden tek tek rica ederim tekrar bu konuya gelip yazmaları için.

Ben senin psikolojin bozulmasın diye uğraşıyorum da youtube , canlı yayın , video falan diyip forumun ayar olduğu konuları açma mankurtlar basar burayı [:D][/QUOTE]
teşekkur ederim diyer lişilerde senin gibi olsaydı boyle olmayacaktı keşke olmasaydı
Sen 1. seçenek olursa "siz haklıymışsınız" yazacağına söz ver , 2. seçenek olursa ben hepsinden tek tek rica ederim tekrar bu konuya gelip yazmaları için.
zaten gelişmeleri paylaşmak istiyorum youtubeden olurse gorurler zaten [:iyi:]
Mosnter Akvaryumum (07)
[QUOTE=valarmorghulis12]

Yav boşver takma kafana , 1 ay sonra bu konunun altına gelirsin ya "abiler , ablalar , kardeşler siz haklıymışsınız. Denedim olmadı hepsi teker teker öldü" dersin ya da 15 cm olmuş tupturuncu ocellatus noktasına sahip oscarlarının resmini atıp "Noolduuu hani olmazdııı ??" yazarsın. Çok da şeyyapma boşver[/QUOTE]
inşallah ikinci secenek olacak ama bunu deyincede yazacak yuzleri olmaz diye duşunuyorum
Mosnter Akvaryumum (07)
[QUOTE=valarmorghulis12]

"Bilmiyorum diyebilmek bilgelik ister" demiş bir büyüğümüz de kimin dediğini hatırlamıyorum [:)][/QUOTE]
hocam ne kadar boşsunuz ya harbi sanki hobi sayfası deyilde işsiz gucsuz insanların saatlerini burda milletle dalga gectiklerini zannetecekler oyle oldunu duşunuyorum zaten diyer youtuberşarın da oyle dediğini canlı yayınlarında birçok kez gordum haklılarmış [:iyi:][EDIT]xellence07,2024-11-11 18:47:29[/EDIT]
Mosnter Akvaryumum (07)
[QUOTE=valarmorghulis12]Şimdi bu konuyu sonradan okuyan biri diyecek ki , "adamlara bak , hem forumu aktif kullanıyorlar , hem de bilgisiz bir genç arkadaşı linçleyip dalga geçmişler. Ne kadar ayıp , keşke doğrusunu öğretselerdi"
Şimdi bu konuyu sonradan okuyan biri diyecek ki)Ama arkadaşın daha önceki açtığı konularda bu işin böyle olmayacağı defalarca anlatılmış , genç arkadaş kimseyi d(s)in(k)lememiş , 30 tane oscarı basmış akvaryuma. Bu saatten sonra da kimse öneri vermez zaten.
Herkes iyi balık bakacak diye bir kaide yok , canının istediği gibi bak kardeşim. Belki de sen haklısındır[/QUOTE] ben bu formu kurarken okurlar felan demiştim fakat bence daha okumasınlar zaman kaybı cunku baya boşyapıldı.[EDIT]xellence07,2024-11-11 18:42:05[/EDIT]
Mosnter Akvaryumum (07)
[QUOTE=Azizdurdenn]
Öyle deme abi arkadaş bilgili. [/QUOTE] herkeZin bilgisi farklıdır zz(Z)
Mosnter Akvaryumum (07)
[QUOTE=Rafayel]

Ücretsiz kepçe gönderebilirim? Ölüler için.

400 litre akvaryumu tek pipo ile döndürmek ölüm günlerini uzatmaktan başka bir işe yaramaz.
Isıtıcı zaten videoda da yok ama onada bir şekilde oda ısısı yetiyor dersiniz, öyledir umarım.[/QUOTE]
pıpo bıyutu bu akvaryum boyutuna gore tasarlandı 2.cisini alıyorum bununla birlikte 700 litre kusuru için uygun ve gereken su deyişimini duzenli yapıyorum
Ücretsiz kepçe gönderebilirim? Ölüler için) cok komiksin haberin olsun
Mosnter Akvaryumum (07)
[QUOTE=Azizdurdenn]
Soru eki ayrı yazılır. [/QUOTE]
ben boyle yazıyorum rahatsız olduysan okumayabilirsin uzat uzat nereye kadar [:((]
Mosnter Akvaryumum (07)
[:iyi:][EDIT]xellence07,2024-11-11 18:11:06[/EDIT]
Mosnter Akvaryumum (07)
[QUOTE=Azizdurdenn]
Niye bozdun? [/QUOTE]
KEYFİİ

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.