ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Durustyilan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 26 dakika önce
Toplam Mesaj:
24 [0.18 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
21 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kayra Ünal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Kayra Ünal
SON 10 MESAJI
Karides Nereden Alınmalı
[QUOTE=ugurbaran]
sık sık foruma giriyor https://www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=241968 özel mesaj atabilirsiniz bi ara sahibinden de ilanı vardı ama duruyor mu hiç bilmiyorum instagramdan da yazarsanız dönüş yapar diye düşünüyorum
[/QUOTE]
Özel mesajdan yazdım kendisine. Teşekkürler.
[QUOTE=ugurbaran]
sık sık foruma giriyor https://www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=241968 özel mesaj atabilirsiniz bi ara sahibinden de ilanı vardı ama duruyor mu hiç bilmiyorum instagramdan da yazarsanız dönüş yapar diye düşünüyorum
[/QUOTE]
Özel mesajdan yazdım kendisine. Teşekkürler.
Karides Nereden Alınmalı
[QUOTE=ugurbaran]Hocam bence karides üreticiden alınmalı petshoplardaki karidesleri pek kaliteli bulmuyorum @Aguamentist Taner abi bir dönem satıyordu hala satıyor mu bilmiyorum ama inanılmaz kaliteli canlıları var [/QUOTE]
Taner abiyi biliyorum severek takip ediyorum kendisini. Nereden ulaşabilirim kendisine biliyor musunuz ?
[QUOTE=AMANOGARDEN]
Karidesi hobicilerden temin etmeniz daha doğru bir yaklaşım olur. Hem ucuza mal edersiniz hemde hobici arkadaşlarımız kazanır. Kazan kazan [;)]
İlanlar bölümünden bakabilirsiniz.[/QUOTE]
İlanı olan bi kaç kişiyle görüştüm ellerinde yokmuş şu an ve havalar biraz serinleyince almamı tavsiye ettiler.
[QUOTE=ugurbaran]Hocam bence karides üreticiden alınmalı petshoplardaki karidesleri pek kaliteli bulmuyorum @Aguamentist Taner abi bir dönem satıyordu hala satıyor mu bilmiyorum ama inanılmaz kaliteli canlıları var [/QUOTE]
Taner abiyi biliyorum severek takip ediyorum kendisini. Nereden ulaşabilirim kendisine biliyor musunuz ?
[QUOTE=AMANOGARDEN]
Karidesi hobicilerden temin etmeniz daha doğru bir yaklaşım olur. Hem ucuza mal edersiniz hemde hobici arkadaşlarımız kazanır. Kazan kazan [;)]
İlanlar bölümünden bakabilirsiniz.[/QUOTE]
İlanı olan bi kaç kişiyle görüştüm ellerinde yokmuş şu an ve havalar biraz serinleyince almamı tavsiye ettiler.
Karides Nereden Alınmalı
Ankara'da karidesi buradan alın dediğiniz bir yer var mı? Ya da buranın karidesleri kalitelidir değiniz bir yer varsa paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
Ankara'da karidesi buradan alın dediğiniz bir yer var mı? Ya da buranın karidesleri kalitelidir değiniz bir yer varsa paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
Hobiye Yeni Basladım
[QUOTE=7egemn]Merhabalar size birkaç sorum olucakdı okuyup cevaplarsanız çok sevinirim bende yeni bir akvaryum yapıp balık beslemek istiyorum uğraşmak hoşuma gidiyor çünkü fakat fiyatlar ve bana kaça patlıycağı hakkında pek bir fikrim yok akvaryumum var zaten fakat ne içinde kum nede hava filtrem var akvaryumu paramı kendim biirktirip aldım öğrenci olduğum için çok fazla para geçmiyor elime fazlada birşey yapamıyorum o yuzden fakat bu aralar hem hevesım hemde isteğim kırıldı çünkü hiçbişi. alamadım daha çünkü çoğu şey çok pahalı benimde merak ettiğim şey şu ortalama bir akvaryum kurmak bana kaça patlar acaba yada sana lazım olan herşey bende var sana satarım toplu diyen insanlar bana fiyat verirse çok sevinirim ona göre hazırlanıp ya bırakıcam yada devam edicem şimdiden hepinize çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum [/QUOTE]
Ben de hobiye başlayalı çok olmadı yaklaşık 5 ay kadar oldu. Malzemelerin hepsini sıfır almıştım yaklaşık 2000 tl ye geldi canlılar hariç. Filtre 550, ısıtıcı 750, akvaryum 350, bakteri kültürü 250 bide 50 ya da 100 tl ye cama yapıştırılan termometrelerden almıştım diye hatırlıyorum. Tabi hem bazı fiyatları eksik hatırlıyor olabilirim hem de 5 ay öncenin fiyatları hem de bulunduğunuz ile göre değişiklik gösterebilir fiyatlar. Forumdaki ilanlardan satın alım yaparsanız yüksek ihtimalle daha ucuza alırsınız. Bazı hobiciler hobiyi bırakırken malzemeleri elinden çıkarmak için uygun fiyattan hem tek tek hem de toplu bir şekilde satıyorlar. Benim bunları alırken forumdaki ilan kısmından haberim yoktu. O yüzden bana da biraz tuzlu geldi başta ama şu ana kadar bu kadar fazla parayı en başında verdim sadece. Keyifli hobiler dilerim.
[QUOTE=7egemn]Merhabalar size birkaç sorum olucakdı okuyup cevaplarsanız çok sevinirim bende yeni bir akvaryum yapıp balık beslemek istiyorum uğraşmak hoşuma gidiyor çünkü fakat fiyatlar ve bana kaça patlıycağı hakkında pek bir fikrim yok akvaryumum var zaten fakat ne içinde kum nede hava filtrem var akvaryumu paramı kendim biirktirip aldım öğrenci olduğum için çok fazla para geçmiyor elime fazlada birşey yapamıyorum o yuzden fakat bu aralar hem hevesım hemde isteğim kırıldı çünkü hiçbişi. alamadım daha çünkü çoğu şey çok pahalı benimde merak ettiğim şey şu ortalama bir akvaryum kurmak bana kaça patlar acaba yada sana lazım olan herşey bende var sana satarım toplu diyen insanlar bana fiyat verirse çok sevinirim ona göre hazırlanıp ya bırakıcam yada devam edicem şimdiden hepinize çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum [/QUOTE]
Ben de hobiye başlayalı çok olmadı yaklaşık 5 ay kadar oldu. Malzemelerin hepsini sıfır almıştım yaklaşık 2000 tl ye geldi canlılar hariç. Filtre 550, ısıtıcı 750, akvaryum 350, bakteri kültürü 250 bide 50 ya da 100 tl ye cama yapıştırılan termometrelerden almıştım diye hatırlıyorum. Tabi hem bazı fiyatları eksik hatırlıyor olabilirim hem de 5 ay öncenin fiyatları hem de bulunduğunuz ile göre değişiklik gösterebilir fiyatlar. Forumdaki ilanlardan satın alım yaparsanız yüksek ihtimalle daha ucuza alırsınız. Bazı hobiciler hobiyi bırakırken malzemeleri elinden çıkarmak için uygun fiyattan hem tek tek hem de toplu bir şekilde satıyorlar. Benim bunları alırken forumdaki ilan kısmından haberim yoktu. O yüzden bana da biraz tuzlu geldi başta ama şu ana kadar bu kadar fazla parayı en başında verdim sadece. Keyifli hobiler dilerim.
15 Litre Akvaryumu Karides Tankına Çevirme ve Tavsiyeler
[QUOTE=Sfenks111]Tankın kapağını hiç takmazsanız nemden etkilenmez. Armatür daldırma için uygun değil. Ayaklı armatür alıp tankı kapaksız kullanırsanız hiç bir problem olmaz. Ben kendim buhar camlarınıda çıkarttım malum yaz ayları.
Fotoğraf kurulum zamanlarından kalma.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276463/050820262350531.jpg[/IMG][/QUOTE]
Armatürü ve buhar camını kendim yapmayı düşünüyorum şu an elimde led vardı zaten bugün hem led kanalı aldım hem de televizyoncudan şeffaf bi parça aldım adam al senin olsun dedi onları kullanarak bir şey yapmayı düşünüyorum[QUOTE=MasterChiefHakan]
Balık tercihinizde uyumsuzluk var maalesef. 1 erkek ve 1 dişi lepistes olmamış. Dişi lepistesler, erkeklerin 2 veya 3 katı sayıda olmalı.
Işıksız akvaryum için lepistes otu veya elodea gibi kolay bitkileri önerebilirim. Elma salyangozları elodeaları (çürümedikçe) yemiyor. Işık olsaydı salyangozların yemediği bitki olan anubias önerirdim.
Motorun konumlandırması iyi fakat üst tarafı su altında kalmalı, buharlaşmaya dikkat edin, düzenli su takviyesi yapın.[/QUOTE]
Bu balıkları alırken pek araştırma yapamadım biraz aceleye geldi. Yakın bi zamanda buhar camını ve ledleri yapmayı düşünüyorum. Bitki önerileri için teşekkürler artık yakınlardaki petshoplardan hangilerini bulabilirsem bişeyler alıcam bitkileri. Suyun dinlenmesini bekliyodum su eklemek için bu sabah ekledim.[QUOTE=ugurbaran]Hocam 200w ısıtıcı 200 litrelik bir akvaryum içindir yani bir problem olmaz tabii ki ama 20w bir ısıtıcı alabilirseniz akvaryumunuza daha uygun olacaktır filtre olarak bence kesinlikle pipo filtre tercih edin hem karidesler pipo filtreinn üzerinde ki biyolojik artıkları bayılarak tüketiyor hemde hacminize çok daha uygun olacaktır buhar camıda şart değil ama ben tüm akvaryumlarımda kullanıyorum aksi takdirde hem armatürler zarar görüyor hem çok fazla su buharlaşıyor bir camcıya gidip kestirebilirsiniz ben geçen hafta 100 liraya kestirmiştim mutlaka camın yan taraflarını rodajlatın aksi halde sürekli eliniz kesilir
[/QUOTE]
Camcıya fiyat sordum bugün benim akvaryumun ölçülerindeki 2mm cama 50TL dedi televizyoncudan şeffaf plastiği bulunca vazgeçtim cam almaktan.
[QUOTE=Sfenks111]Tankın kapağını hiç takmazsanız nemden etkilenmez. Armatür daldırma için uygun değil. Ayaklı armatür alıp tankı kapaksız kullanırsanız hiç bir problem olmaz. Ben kendim buhar camlarınıda çıkarttım malum yaz ayları.
Fotoğraf kurulum zamanlarından kalma.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276463/050820262350531.jpg[/IMG][/QUOTE]
Armatürü ve buhar camını kendim yapmayı düşünüyorum şu an elimde led vardı zaten bugün hem led kanalı aldım hem de televizyoncudan şeffaf bi parça aldım adam al senin olsun dedi onları kullanarak bir şey yapmayı düşünüyorum[QUOTE=MasterChiefHakan]
Balık tercihinizde uyumsuzluk var maalesef. 1 erkek ve 1 dişi lepistes olmamış. Dişi lepistesler, erkeklerin 2 veya 3 katı sayıda olmalı.
Işıksız akvaryum için lepistes otu veya elodea gibi kolay bitkileri önerebilirim. Elma salyangozları elodeaları (çürümedikçe) yemiyor. Işık olsaydı salyangozların yemediği bitki olan anubias önerirdim.
Motorun konumlandırması iyi fakat üst tarafı su altında kalmalı, buharlaşmaya dikkat edin, düzenli su takviyesi yapın.[/QUOTE]
Bu balıkları alırken pek araştırma yapamadım biraz aceleye geldi. Yakın bi zamanda buhar camını ve ledleri yapmayı düşünüyorum. Bitki önerileri için teşekkürler artık yakınlardaki petshoplardan hangilerini bulabilirsem bişeyler alıcam bitkileri. Suyun dinlenmesini bekliyodum su eklemek için bu sabah ekledim.[QUOTE=ugurbaran]Hocam 200w ısıtıcı 200 litrelik bir akvaryum içindir yani bir problem olmaz tabii ki ama 20w bir ısıtıcı alabilirseniz akvaryumunuza daha uygun olacaktır filtre olarak bence kesinlikle pipo filtre tercih edin hem karidesler pipo filtreinn üzerinde ki biyolojik artıkları bayılarak tüketiyor hemde hacminize çok daha uygun olacaktır buhar camıda şart değil ama ben tüm akvaryumlarımda kullanıyorum aksi takdirde hem armatürler zarar görüyor hem çok fazla su buharlaşıyor bir camcıya gidip kestirebilirsiniz ben geçen hafta 100 liraya kestirmiştim mutlaka camın yan taraflarını rodajlatın aksi halde sürekli eliniz kesilir
[/QUOTE]
Camcıya fiyat sordum bugün benim akvaryumun ölçülerindeki 2mm cama 50TL dedi televizyoncudan şeffaf plastiği bulunca vazgeçtim cam almaktan.
[QUOTE=Betta_King]
Buhar camı olmayınca ışıkların ömrü kısalıyor. [/QUOTE]
İnternette hazır bulamadım heralde insanlar camcılardan temin ediyor. Camı yaptırırken nelere dikkat edilmeli?
[QUOTE=Betta_King]
Buhar camı olmayınca ışıkların ömrü kısalıyor. [/QUOTE]
İnternette hazır bulamadım heralde insanlar camcılardan temin ediyor. Camı yaptırırken nelere dikkat edilmeli?
[QUOTE=Sfenks111]Aydınlatma olarak shark akvaryum aydınlatmayı tavsiye ederim. Trendyolda satış yapsada Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz. İsterseniz özelden telefon numarasını verebilirim. İstediğiniz ölçü ve sırada yapar. Tank küçük ve basit bitkiler olacağı için çok güçlü birşeye gerek yok. sorarsanız size uygun lümen değerini söyler. Kendisi Bluetoothlu dimmerda satıyor ama ben size NEUTRON AKILLI Wİ-Fİ DESTEKLİ prizi tavsiye ederim. Pttavm de şu an 419 TL. Bu ayarda daha uygun başka markalarda varsa onlarda olabilir.
Formun ilanlarından almanız gayet mantıklı.
Karidesleri izlemesi çok keyifli sağlıklı hobiler dilerim.[/QUOTE]
Aydınlatmanın su geçirmez olmadığını yazmışlar bende buhar camı vs yok. Daha önce kendim bi led yapmıştım kapağa bantlamıştım. Sonrasında kapakta buharlaşmadan dolayı fazlaca su birikmeye başladı. Sonrasında led bozuldu. Aynısının tekrar yaşanmasını istemiyorum sizde buhar camı varmı? Yoksa bi sorun yaşadınızmı? Zamanlama ya da uzaktan kumanda çok gerekli değil benim için bilgi için teşekkürler.
[QUOTE=Sfenks111]Aydınlatma olarak shark akvaryum aydınlatmayı tavsiye ederim. Trendyolda satış yapsada Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz. İsterseniz özelden telefon numarasını verebilirim. İstediğiniz ölçü ve sırada yapar. Tank küçük ve basit bitkiler olacağı için çok güçlü birşeye gerek yok. sorarsanız size uygun lümen değerini söyler. Kendisi Bluetoothlu dimmerda satıyor ama ben size NEUTRON AKILLI Wİ-Fİ DESTEKLİ prizi tavsiye ederim. Pttavm de şu an 419 TL. Bu ayarda daha uygun başka markalarda varsa onlarda olabilir.
Formun ilanlarından almanız gayet mantıklı.
Karidesleri izlemesi çok keyifli sağlıklı hobiler dilerim.[/QUOTE]
Aydınlatmanın su geçirmez olmadığını yazmışlar bende buhar camı vs yok. Daha önce kendim bi led yapmıştım kapağa bantlamıştım. Sonrasında kapakta buharlaşmadan dolayı fazlaca su birikmeye başladı. Sonrasında led bozuldu. Aynısının tekrar yaşanmasını istemiyorum sizde buhar camı varmı? Yoksa bi sorun yaşadınızmı? Zamanlama ya da uzaktan kumanda çok gerekli değil benim için bilgi için teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276546/050820260013181.jpg[/IMG]
Tankın şu anki durumu böyle önceden bitki de vardı ama elma salyangozlar bitkileri yedi bitki kalmadı akvaryumda. Akvaryumun derecesini kış mevsiminde ölçmedim hiç bilmiyorum kaç dereceye kadar düşüyor ama genelde isiticiyla birlikte 25 derece civarında okuyo akvaryum. Forumda ilan açmış bı kaç kişi gördüm onlardan almayı düşünüyorum onların elinde ne varsa ona göre alacağım gibi duruyo bitkileri. Siz bitkilere ışıklandırma kullanıyor musunuz? Kullanıyorsaniz ne kullanıyorsunuz
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276546/050820260013181.jpg[/IMG]
Tankın şu anki durumu böyle önceden bitki de vardı ama elma salyangozlar bitkileri yedi bitki kalmadı akvaryumda. Akvaryumun derecesini kış mevsiminde ölçmedim hiç bilmiyorum kaç dereceye kadar düşüyor ama genelde isiticiyla birlikte 25 derece civarında okuyo akvaryum. Forumda ilan açmış bı kaç kişi gördüm onlardan almayı düşünüyorum onların elinde ne varsa ona göre alacağım gibi duruyo bitkileri. Siz bitkilere ışıklandırma kullanıyor musunuz? Kullanıyorsaniz ne kullanıyorsunuz
Şuan 15 litre bir akvaryumum var geçenlerde kerevit almaya niyetlenmiştim ama forumda sorduğumda akvaryumun küçük oldugunu ve şuan içinde bulunan balıkları da verip karides bakmamı önerdiler. Ben de karidesleri biraz araştırınca hayvanlara ısındım . Şuan karideslere balıklardan daha çok bakmak istiyorum. Akvaryumun tabanında yaklaşık 3 cm kalınlığında dere kumu gibi bı kum var kuzenimden almıştım tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Akvaryumda saklanma yeri neredeyse hiç yok, bitki ekmek istiyorum akvaryuma ne tür ve hangi bitkileri önerirsiniz? Akvaryumda iç filtre var ama ucuna bı aparat takarak suyun akintisini azaltıp selale gibi akmasını sağlayan bı aparatla kullanıyorum. Isıtıcı olarak 200w olan bir ısıtıcı kullanıyorum. Ekstra yapmam ve almam gereken neler var fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Şuan 15 litre bir akvaryumum var geçenlerde kerevit almaya niyetlenmiştim ama forumda sorduğumda akvaryumun küçük oldugunu ve şuan içinde bulunan balıkları da verip karides bakmamı önerdiler. Ben de karidesleri biraz araştırınca hayvanlara ısındım . Şuan karideslere balıklardan daha çok bakmak istiyorum. Akvaryumun tabanında yaklaşık 3 cm kalınlığında dere kumu gibi bı kum var kuzenimden almıştım tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Akvaryumda saklanma yeri neredeyse hiç yok, bitki ekmek istiyorum akvaryuma ne tür ve hangi bitkileri önerirsiniz? Akvaryumda iç filtre var ama ucuna bı aparat takarak suyun akintisini azaltıp selale gibi akmasını sağlayan bı aparatla kullanıyorum. Isıtıcı olarak 200w olan bir ısıtıcı kullanıyorum. Ekstra yapmam ve almam gereken neler var fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Kerevit Bakımı Nasıldır Ve Almalımıyım
[QUOTE=İnci Kefali]
Önce döngü oturtulur, sonra balık alınır. Beta bu yüzden ölmüş maalesef. Elinizdeki balık türlerinden herhangi biri, herhangi bir adette mevcut akvaryumunuzda olmaz. Hepsini çıkarsanız bile kerevit yine olmaz. Kerevit de gezecek alan ve dekorasyon ister.
Ben açıkçası yosun temizliği için istediğinizi düşünmüştüm. Dip temizliği için bir canlı gerekli değil ki? Yemi balıklarınızın yiyebileceği kadar atarsanız böyle bir derdiniz olmaz ki doğrusu da budur. Tüm balıklarınızı vermelisiniz, kerevit de almamalısınız. [/QUOTE]
Elimdekileri en kısa sürede birine vermeye çalışacağım teşekkürler. Elimdekileri verdikten sonra 10 tane karides bakmayı düşünüyorum şu an. (biraz geç döndüm kusura bakmayın şehir dışındaydım)
[QUOTE=İnci Kefali]
Önce döngü oturtulur, sonra balık alınır. Beta bu yüzden ölmüş maalesef. Elinizdeki balık türlerinden herhangi biri, herhangi bir adette mevcut akvaryumunuzda olmaz. Hepsini çıkarsanız bile kerevit yine olmaz. Kerevit de gezecek alan ve dekorasyon ister.
Ben açıkçası yosun temizliği için istediğinizi düşünmüştüm. Dip temizliği için bir canlı gerekli değil ki? Yemi balıklarınızın yiyebileceği kadar atarsanız böyle bir derdiniz olmaz ki doğrusu da budur. Tüm balıklarınızı vermelisiniz, kerevit de almamalısınız. [/QUOTE]
Elimdekileri en kısa sürede birine vermeye çalışacağım teşekkürler. Elimdekileri verdikten sonra 10 tane karides bakmayı düşünüyorum şu an. (biraz geç döndüm kusura bakmayın şehir dışındaydım)
SON MESAJLAR
- Yemleme Makinesi İçin Yavru Guppy Yem Önerileri Sfenks111, 13:35
Malzemeler ve Yemler Forumu - Demir Profil Mdf Giydirme Akvaryum Dolabı BurakBozkurt10, 13:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitki Yemeyen Ciklet erkanmazici, 12:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? erkanmazici, 12:30
Güney Amerikan Cichlidleri - Sump Tipi Tavsiye SaRCoPhiLiuS, 12:21
Yeni Üye Forumu - 90l Akvaryuma Dış Filitre Önerisi aquaticathearmi, 12:05
Yeni Üye Forumu - 50x20x30 akvaristsaglam, 11:38
Akvaryum Tanıtımı - Ro Su İçin Gh-kh Kullanımı aquaticathearmi, 11:18
Akvaryum Bilimi - Betta Akvaryumum İçin Filtre Öneriniz Nedir. İnci Kefali, 09:02
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Yeni Bitkili Tankım SemihDinçer, 03:25
Akvaryum Tanıtımı - Mayalı Sistem Taha Yanık, 02:06
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Lowtech Bitkiler İle Hobiye Dönüş EmirY, 00:35
Akvaryum Tanıtımı - İlk Defa Bitkili Akvaryum Kuruyorum harun reşit, 21:34
Yeni Üye Forumu - Kuhli De Karın Şişliği AquaVita, 21:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tankıma Balık Önerisi Ahmet53, 20:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Son Hali mahirbs1, 19:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - L144 Hakkında Bilgi Edinmek Cyber_Scout, 17:57
Kedi Balıkları Forumu - Karides Nereden Alınmalı Durustyilan, 17:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 16:42
Akvaryum Tanıtımı - Özel Türler İçin Bildiğiniz İthalat Listesi Var Mı flanormimar, 15:42
Güney Amerikan Cichlidleri - Bitkili Doğal Akvaryumlarım nurtensultan, 14:18
Akvaryum Tanıtımı - Anormal Büyüme Taha Yanık, 13:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Hastalık ugurbaran, 12:25
Yeni Üye Forumu - Yeşil Su Problemi ugurbaran, 12:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Leonardit Zeminli Akvaryum Kurulumu SuperSport, 09:53
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumun 2 Cm'i Boşlukta Kalması bendeniztayfun, 04:39
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Yeni Akvaryum Ve Sorularım akvaristsaglam, 21:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Uyumsuz Akvaryum sdekx, 19:08
Yeni Üye Forumu - 30 Lt Kaç Yavru Lepistes Efe ulu, 15:30
Canlı Doğuranlar - 30l Akvaryumdan 90l Akvaryuma Geçiş Önerileri dtwayaquatic, 15:09
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Karın Şişliği dtwayaquatic, 12:51
Yeni Üye Forumu - Balıklarımdan Nasıl Kurtulabilirim sedatyagci, 09:45
Yeni Üye Forumu - Kahve Rengi Su Sufisu, 00:52
Yeni Üye Forumu - Calico Bristlenose AquaVita, 21:18
Kedi Balıkları Tanıtımı - Melez Mi Bilmediğim Bir Cinsmi ? Bir Süleyman2534, 19:47
Yeni Üye Forumu - Lepistes İcin Şelale Filtremi? Sfp16 Pipo Mu? Sfenks111, 18:56
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Frkn, 13:56
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkilerin Gelişmemesi Hk. aquaticathearmi, 12:42
Bitki Akvaryumları Genel - Melek Balığı Cyber_Scout, 11:22
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 10:54
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 3'lü Kartuş + Ro Filtre Sistemi Borulaması flanormimar, 09:12
Filtreleme Seçenekleri - Aguamentist Youtube Video Tanıtımları Aguamentist, 03:36
Akvaryum Dünyasından Haberler - Albino Kribensis Ozmoziz, 02:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kardinal Tetralarım Durduk Yere Öldü bendeniztayfun, 23:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Hobiye Yeni Basladım Durustyilan, 19:42
Yeni Üye Forumu - Dajana Artemiayı Çıkartamıyorum oguzsel, 19:22
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yavru Tavşan Salyangozlarım Neden Ölüyor? salikk, 18:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Aquael Ultramax Dış Filtre İnceleme Birtek, 16:03
Filtreleme Seçenekleri - İmparator Black Tetra Problemi ADAMEHSER, 15:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Balık Karnı Şiş Ve Ters Dönüyor Betta_King, 13:41
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Şelaleli Özel Yapım Aksan Akvaryum (büyük) YagmurCeren 13:43
- Peruvian Altum Melek Kturan06 13:35
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 12:52
- Mobilyalı Set Akvaryum Cafertas 12:34
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 11:56
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 11:56
- Moss Teli CevdetSERBEST 11:56
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 11:40
- Bitki Çeşitleri emreemin 11:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 11:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 11:40
- Cryptocoryne Crispatula Var. ''''''''''''''''balansae'''''''''''''''' DenizUlucutsoy 11:30
- Akvaryum İçin Tüm Malzemeler zen666 11:25
- Hikari Yemler zen666 11:25
- Kabuklu Artemia Yumurtası zen666 11:25
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 11:16
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 10:49
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-02/05/26 osmandbnl 10:46
- Ankara İçi Salvinia Natans Arıyorum. osmandbnl 10:46
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 10:20
- Flame Moss , Java Moss, Pothos Sarmaşığı gyunda 10:20
- Tiger Endler , Karides , Salyangoz gyunda 10:20
- Taiwan Karides ayhan35 10:16
- Apistogramma Macmasteri Red Shoulder Genç Yetişkin aquaticathearmi 10:16
- 90x45x45 Ultra Clear 45 Açılı Akvaryum aquaticathearmi 10:16
- Damızlık Apistogramma Trifasciata Çift aquaticathearmi 10:16
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:15
- Ful Red Lepistes ÖĞRÜNÇ 09:58
- Gold Laser Corydoras (3d-6e) Emirk 09:57
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 09:34
- Rasbora Arıyorum Miller 09:34
- 2 Torba Moss :) Filtre Isıtıcı AtlasPoyraz 07:50
- Apistogramma Türleri AtlasPoyraz 07:50
- Mesaquarıum | Cüce Kerevit Satışı Mesaquarium 07:07
- Mesaquarıum – 3d Baskı Akvaryum Ürünleri Mesaquarium 07:07
- Mesaquarıum | Bloody Mary Karides Satışı Mesaquarium 07:07
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:47
- Moss - Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 02:24
- A+ Kalite Akvaryum Seti apistoman 00:39
- Chihiros Wrgb 60cm + Shade + Askı + Gambling apistoman 00:39
- Sarı Prenses - Beyaz Prenses - İmparator - Auratus Malawi market 00:20
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 00:20
- 120x45x50 Ultra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanycl 00:08
- Aykılıç, King Ve Düz Kılıç Yavruları A Kalite ali özer 23:05
- 6 Adet L144 Yavru Ve 2 Adet Ramirezi Canerkartal 22:18
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:00
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:00
- Red Root Floater Su Üstü Bitkisi HakanYeni 21:52
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 21:35
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 21:35
KULLANICILAR
- 94 Online Kullanıcı, 52 Üye
Online Kullanıcılar
riderfish,
AquaVita,
Serpent,
flanormimar,
MRTMRT,
YagmurCeren,
alpemreerden,
pianoƒish,
biacar,
hoppala,
Canberk18,
Kaya Özyurt,
livindead,
BASARSURMEGOZ,
EthernalFlow,
LeafyAqua,
Bay.psikoz,
zen666,
pitsem,
reprise,
Sfenks111,
MCY4,
dont_walk,
dınay,
Orhan76,
osmandbnl,
aquaticathearmi,
burock14,
ssener,
nagmus,
EKAR,
Omer1881,
Esakvarist,
Orandaaaaaa,
Rafayel,
Feanor,
Kturan06,
emreemin,
hnsengul,
berkc,
Bgoodies,
mythking,
BurakBozkurt10,
erkanmazici,
Duboisi_,
zekigonlum,
TolgahanA,
BadgeR,
Anselmo458,
Eymn20,
İnci Kefali,
hasan_tr_01,
Akvarist Batuhan,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.