ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Neothauma
Kullanıcı Grubu:
Kıdemli Akvarist
Kullanıcı Başlığı:
[B]14943,1[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7057
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Haziran 2007 17:28
Son Ziyaret:
37 dakika önce
Toplam Mesaj:
3468 [0.55 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
48 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Armağan Yücel Şahin
Doğum Tarihi:
17 Nisan 1994
Yaş:
30
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[B]Armağan Yücel Şahin[/B]

SON 10 MESAJI

Bıolıfe 100 Bin Lira Ödül Veriyor!
[QUOTE=Eiad]Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun!

Balık almak istiyorum nasıl yapılır[/QUOTE]

Bunun için 100 bin liralık ödülü kazanman lazım mübarek.
Bıolıfe 100 Bin Lira Ödül Veriyor!
Biz forum mankurtları, manda ve himayecileri, Alman hayranları olarak biolifea hayır diyoruz, yaşasın Eheim, JBL!

Ya mesela MEÇ Akvaryum Ürünleri var, Türk malı ve üretimi. MEÇ Artemia çıkarma aparatını pek çok hobici kullanmıştır, kullanıyordur. Gayet basit , işlevsel bir ürün. Artıları ve eksileri elbette var. Ama MEÇ hiç bir zaman “Ben JBL Artemio’nun eline vereceğim, ben şöyle daha iyiyim böyle daha başarılıyım” diye bir iddiayla ne reklam yaptı ne başka bir şey. Hala daha kullanılıyor hala daha piyasada. JBL Artemio da öyle , sadece biraz daha görüntüye önem veren biraz daha parası olana hitap ediyor. İkisinin de kullanıcısının keyfi yerinde. İkisi de test sonucuna, kim kimden daha üstüne önem vermiyor burada. Anlamadığınız şey bu.

Foruma ve kullanıcılarına sallıyorsunuz ama demek ki hala daha kendinizi burada kabul ettirmek, ispat ettirmek amacındasınız, yarışmanızın duyuru videosunun başlığında bile buranın adını direkt hedeflemişsiniz. Büyüklüğünüze kalitenize güveniyorsanız , zaten sizi seven kullanan yeteri kadar kullanıcınız varsa bizi boş verin , biz kendi çapımızda mankurt mankurt takılalım.
Bıolıfe 100 Bin Lira Ödül Veriyor!
[QUOTE=alifuatturk]
Biolife sitesinden alışveriş yapmak için arama yaptığımda, bu konu çıktı karşıma ben de, dalga geçer üslupla yazıldığını görünce, hesap açıp cevap vermek istedim bunun neyi anormal ? Siz dalga geçerken sorun yok da ben cevap yazarken mi sorun var ?


Dış filtrenin su kaçırması itici değil, biolifeyi kullanmadan yorum yapmak itici değil, yorumlara karşın biolife video çekince ve kullanıc da destekleyince mi itici oluyor ?


Forumda dış filtre kullanıp memnun olup şu marka iyidir vs. derken iken sorun yok da , neden iş biolife memnuniyetine gelince itici ve reklam olarak algılanıyor [/QUOTE]

Yahu o zaman diyorum ki bu para odullu etkinlige, hic etkilesimi olmayan bir hesapla duyuru yapmaya, boyle yeni acilan hesaplarla savunmaya gecmeye ne gerek oluyor? Bu kadar kendine guvenen, bu kadar iddiali bir firmanin boyle seylere ihtiyaci olmaz diye dusunuyorum.
Bıolıfe 100 Bin Lira Ödül Veriyor!
[QUOTE=alifuatturk] Abartılı iddiaalar değil. Bu iddiaalar harfiyen gerçek sump kullanıp su değişimini,3 ayda bir yapan da var. Dolayısıyla su değişimini az yapmak, büyük bir iddiaa değil. Dip çekimi yapmayan da çok insan var. Tıkanmama iddiaası da zaten testlerle kanıtlandı. Asılsız iddiaa nerede söyler misiniz ?


Elbette test ettirmek zorunda değilsiniz lakin dış filtrenin biolifeden iyi olduğunu iddiaa ediyorsanız elbette test şarttır, hangisinin iyi olduğu test ile anlaşılır yanlış mıyım ?[/QUOTE]

Kanka bak ben de dahil herkes diyor ki itici, irite edici hala geldi bu reklamlar. Sabaha kadar , butun universitelere ne kadar iyi oldugunu, basarili oldugunu kanitlayin bir seyi degistirmiyor. Bence daha saglikli reklam ve pazarlama stratejileri gelistirin, o kisma da yatirim yapin. Tamam anladik, biolife harika bir filtre.
Bıolıfe 100 Bin Lira Ödül Veriyor!
[QUOTE=alifuatturk]Neresi fıkra ? Ciddi bir soru sordum neden cevap vermiyorsunuz da dalga geçiyorsunuz ? İki ihtimal var ya gerçekten cahilsiniz, ya da dış biolife karşıtlığınızın sebebi sadece kendi dış filtre satışlarınızın düşmesi korkusu.

Sizi murat beyin youtube kanalından tanıyorum. Neden dalgaya aldığınızı anlamıyorum.[/QUOTE]


Ilk ihtimal dogru. Ben filtre konusunda harbi cahil bir hobiciyim. Filtrenin hangi sepetine hangi medya konur, nasil dizilir hala hicbir fikrim yok. Bir tane sungere bir tane boru takip hava motoruna baglasaniz yetiyor bana. Eger filtre konusunda cahil olmasaydim belki bir dis filtre fabrikam olurdu da satislarimin dusmesini o zaman belki dert edinirdim...

Biolife markasinin hicbir urununu bu gune kadar hic kullanmadim, kullanmayi da dusunmuyorum. Muhtemelen bir yerlerde daha once bahsi de gecmistir ama ben de soyleyeyim; insanlarin dalga gectigi, alaya aldigi konu urunlerin performansindan ziyade ureticinin/saticinin abartili iddialari ve reklam stratejisi. Yani mesela 'biz biolife markasi olarak butce dostu, yerli uretim su bu ozellikte urunler uretiyoruz, fabrikamiz satis noktalarimiz sunlardir bunlardir' gibi mutevazi bir yol izleseydi belki de bu kadar cok tepki/nefret toplamaz, daha iyi bir yer edinirdi. Ha ben de cok girisimci, reklamci biri degilimdir ama bu sekilde cidden komik gorunuyor. Daha bugun alinan bir uyelikle markayla bagi olmadigini iddia ederek can hiras savunmak da fikra kadar komik o yuzden.
Bıolıfe 100 Bin Lira Ödül Veriyor!
[QUOTE=alifuatturk] Merhaba; Öncelikle şunu belirtmek isterim: Biolife ile herhangi bir ticari bağım bulunmamakta. Bu konuda, biolife gerçekten başarılı keza üniversite testi ile kanıtlanmış, maksat yüzey alanı ise; Bu yüzey alanını ister sinterlenmiş cam ile sağla ister sünger ile fark nedir ?
. Pekii neden bu durumu dalgaya almak yerine üniversite testine gitmiyorsunuz ? Eğer vaktiniz yok ise, kanıtlayamayacağınız bir iddiaa ile ( dış filtrenin yerini tutmaz iddiaası ) neden biolifea çamur atıyorsunuz. Bir akvarist ve biolifeden memnun olan biri olarak merak ediyorum cevaplarınızı.[/QUOTE]

Kayıt: 20/09/2024
İl: Istanbul
Mesaj: 1


Fikra bu kadar.
Bıolıfe 100 Bin Lira Ödül Veriyor!
Forum tarihinde iki tane firma var ki tum kotu sohrete, olumsuz yorumlara ragmen hala ragbet goruyor, alis veris yapiliyor: biri bunlar oteki de canli petshop. Helal olsun, ayakta kalabiliyorlar hala. Biolife yerinde ben olsam Apple etkinligi gibi her sene bir etkinlik duzenler, gelistirilmis yeni filtre modeli tanitirdim. Katilimcilara da lahmacun ayran dagitirdim. Gurbette guzel lahmacun bulunmuyor dostlar :( .
Yeni Kurulum
[QUOTE=Sui3452]Öncelikle keyifli hobiler dilerim. Tanktaki bitkiler ve dekor olarak duran ağaç kökü çok güzel. Büyük ihtimal kaliteli aydınlatma ve filtrasyon sayesinde sizin bilinçli müdahaleniz olmadan bitkileriniz çok güzel gelişim göstermiş👏

İki konuya takıldım istemsizce.

-Şahsen balık yükünüzün fazla ve uyumsuz olduğunu düşünüyorum çoğu arkadaş gibi. Buna rağmen uyumsuzluğu geçtim hala daha balık yükünü arttırmaya devam ediyorsunuz. **Bu kaliteli tanka bu kadar acemice müdahaleler ile umarım kötü tecrübe yaşamazsanız
-Diğer husus ise benim açımdan forumun asıl amacı “acemi/yeni hobici/tecrübesiz” arkadaşlar sorunlarını/sorularını iletip gelen cevap doğrultusunda müdahale etme yada sorduğu konuyu nerde araştıracağına neyi araştırıp çözüm bulmasını gerektiğini ÖĞRENEREK hareket etmeye teşvik eder.
** maalesef ki bu kültüre tamamen aykırı hareket ettiğinizi görmek üzücü bi durum. Çok bilgili tecrübeli arkadaşların çok güzel cevaplarını hiçe sayarak DAYANAMADIM lafının altına saklanarak aynı hataya devam edilmesi…

Mümkün mertebe sizi incitmeden kelimelerimi olabildiğince yumuşatarak ve seçerek kullandığımı düşünüyorum. Önerileri ve uyarıları tekrar tekrar kulak ardı etmemenizi umut ederek iyi hobiler dilerim..

[/QUOTE]

Kulübe hoşgeldiniz.

[QUOTE=EfeKizi]Bu arkadaşlar aramıza yeni katıldı. Satıcı balon velifera olduğunu söyledi, bu türü ben daha önce hiç duymadım ancak balon Molli duymuştum.
Sizce türü nedir?[/QUOTE]

Sakat velifera. Balon moli, velifera, ramirezi vs. balon isimli balıklar bilerek sakat bırakılan, üretilen balıklar. Bence böyle bir tür seçmek size hiç yakışmadı. Bu tür balıklar satın alındıkça üretilmelerine devam ediliyor. Akvaryumcu size sakat balıklar satmış. Ayrıca oldu mu şimdi Burçay Hanım? Hani bir daha tür eklemiyordunuz? Kesin gözünüze bayram şekeri gibi göründü, çok tatlı buldunuz ondan aldınız. Kesin.
Akvaryum Kurulumu ( Blue Acara )
6 adet acara var zaten. Yeni bir tur eklerseniz daha alan iyice daralacak. Cogu cichlid turu bolgeci olduklari icin alan daraldikca kavga,catisma, huzursuzluk o kadar artacak. Bu akvaryumu uretim icin kurmamis miydiniz? SAEleri ve diger dort kucuk acarayi cikarin, cift rahat rahat uresin, takilsin. Ben yeni bir tur eklemenize 'hayir' diyorum.
Blackwater Betta Tank
Sade ve sik bir tasarim olmus. Fakat ustunu bir sekilde kapatmalisiniz. Bu su seviyesinde ve boylesine ustu oldukca acik bir akvaryumda betalarin ve guramilerin disariya atlama olasiligi cok yuksek. Bir de beta ve meyankoku gurami boyle bir akvaryumda sikinti olur, beta guramileri cok darlar. O yuzden iki turden birini elemelisiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.