ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
godsword
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Aralık 2023 17:53
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Mücahit Mutlu
Doğum Tarihi:
08 Haziran 1977
İl:
Kocaeli
Meslek:
emekçi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ben MEVLANA değilim adam ol öyle gel
MÜCAHİT MUTLU
MÜCAHİT MUTLU
SON 10 MESAJI
Akvaryum hangi odada olmalı.
Mutfakta yunuslarım antrede mabunalar (sp,mp,paslılar)salonda hafif bitkilim küçük odada da yavru tankım bulunmakta
Mutfakta yunuslarım antrede mabunalar (sp,mp,paslılar)salonda hafif bitkilim küçük odada da yavru tankım bulunmakta
Şişme Havuzda Balık
Gayet mantıklı amaç zaten yavru büyütmek görsellik değil o hacimde de yavrular hızla gelişir ancak kışın ısıtma sıkıntı hatta imkansız gibi birşey astarı yüzünü geçer
godsword 2009-06-20 20:03:17
Gayet mantıklı amaç zaten yavru büyütmek görsellik değil o hacimde de yavrular hızla gelişir ancak kışın ısıtma sıkıntı hatta imkansız gibi birşey astarı yüzünü geçer
şelaleli malawi tankım
Fotoğraf:
Boyut (cm):100*50*40
Kapasite (litre):200
Canlılar:şu an 1 sp var denemek için suda sorun olup olmadığını kontrol amacı ile yarın 1e4dişi yunus ve 4 dişi sp eklenecek kısmetse
Malzemeler:1 ad 800l/h kafa motoru 1 ad 200w ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:dıy sistemim işe yararsa sadece eksilen su tamamlanacak 15 günde 1 de %15 su değişimi dip çekmeme gerek kalmayacak
Kullanılan Yemler:hazır yem akvaryumcu nun tavsiye ettiklerinden haftada 2 kez tubifex worms
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
yaklaşık 2 aydır uğraşıp yaptığım dıy sistemi ,arka ve üst fonu ile malawi tankım bu kadar uzun sürmesi yedek tankımın olması benim kararsız olup 1 kaç kez yaptığım fonu kırıp atmam malum kış mevsimi derzin kuruması uzun sürüyor
Umarım beğenirsiniz resimler kalitesiz pek beceremiyorum resim çekmeyi eğer beğenilirse ayrıntılı olarak yapılış aşamalarını onlarca resim arasından düzenleyip ekleyecem beğenmez isenizde canınız sağolsun yılmak yok yola devam
tankımın kapağı yoktu kapak yaptıracaktım vaz geçtim böyle bir üst fon yapayım diye düşündüm
üst fondan bir görüntü
üst şelaleden başka bir görüntü
tankın içinden görüntüler
Malawiler fazla ışıktan hoşlanmadıkları için loş bir aydınlatma tercih ettim aydınlatma 15 20 tane led ampul ile gerçekleşiyor hem tasarruflu hemde göze hitap ediyor taşlar dere taşıdır ellerimle topladım arka fon içinde mağaralar var taşların dizilimi de mağaraları kapatmayacak şekilde olmuştur yani balık sol baştan kayaların arasına girip sağ baştan yada ortadan canı nerden isterse görünmeden çıkabilmekte sıkışma şansı yok yeterince geniştir aralıklar dışardan bakınca fazla belli olmuyor Kafa motoru kayaların arkasında ve arka fonunda altındadır taşlar olmasa bile fazla görünmüyor zeminden çektiği suyu şelalenin üstünden boşaltmakta.Şelalenin iki tarafında bulunan havuzcukların içi dere kumu ile doludur ayrıca en üstte duran saksı şeklindeki kutuda aynı kumla doludur bu saksı ve havuzcukların içineNasturtium officinale (Suteresi) ekeceğim daha evvel denemesini yaptım akvaryum ortamında yaşıyor kökleri karada olup derinlere doğru gelişen sarmaşığa benzeyen bir bitki çıplak kalan alanları kaplamasını ümit ediyorum.Kayaların üzeri yosunla kaplı onların gelişip gelişmeyeceklerini bilmiyorum umarım tutar ve gelişirler denitrifikasyon amacı ile kullanacağım bu bitkileri .Kum dere kumu , akvaryumcudan aldığım ince kum ve yaklaşık 40 kilo kadar midye kırığı kumdan eleklediğim az bir miktar 3 5 kilo kadar ince midye kırığı kum karışımıdır dere kumunu kendim dereden elekledim bayağı meşakatli bir iş ama yıkama sorunu yok akıntı kendi alıp götürüyor çamuru sudan tasarruf
Zeminde yaklaşık 2cm kadar kum var öyle kalın göründüğüne bakmayın altta dıy sistem in üzerinde durduğu için kum kalın görünüyor (ön ve yanlardan yaklaşık 5cm kadar kum göründüğü kalınlıktadır ortada kalan kısım 2cm kumdur)
Diğer balıkları ekledikten ve makina ile aramı düzeltir düzeltmez daha iyi resimleri de ekleyeceğim
godsword 2009-03-03 17:59:39
Fotoğraf:
Boyut (cm):100*50*40
Kapasite (litre):200
Canlılar:şu an 1 sp var denemek için suda sorun olup olmadığını kontrol amacı ile yarın 1e4dişi yunus ve 4 dişi sp eklenecek kısmetse
Malzemeler:1 ad 800l/h kafa motoru 1 ad 200w ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:dıy sistemim işe yararsa sadece eksilen su tamamlanacak 15 günde 1 de %15 su değişimi dip çekmeme gerek kalmayacak
Kullanılan Yemler:hazır yem akvaryumcu nun tavsiye ettiklerinden haftada 2 kez tubifex worms
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
yaklaşık 2 aydır uğraşıp yaptığım dıy sistemi ,arka ve üst fonu ile malawi tankım bu kadar uzun sürmesi yedek tankımın olması benim kararsız olup 1 kaç kez yaptığım fonu kırıp atmam malum kış mevsimi derzin kuruması uzun sürüyor
Umarım beğenirsiniz resimler kalitesiz pek beceremiyorum resim çekmeyi eğer beğenilirse ayrıntılı olarak yapılış aşamalarını onlarca resim arasından düzenleyip ekleyecem beğenmez isenizde canınız sağolsun yılmak yok yola devam
tankımın kapağı yoktu kapak yaptıracaktım vaz geçtim böyle bir üst fon yapayım diye düşündüm
üst fondan bir görüntü
üst şelaleden başka bir görüntü
tankın içinden görüntüler
Malawiler fazla ışıktan hoşlanmadıkları için loş bir aydınlatma tercih ettim aydınlatma 15 20 tane led ampul ile gerçekleşiyor hem tasarruflu hemde göze hitap ediyor taşlar dere taşıdır ellerimle topladım arka fon içinde mağaralar var taşların dizilimi de mağaraları kapatmayacak şekilde olmuştur yani balık sol baştan kayaların arasına girip sağ baştan yada ortadan canı nerden isterse görünmeden çıkabilmekte sıkışma şansı yok yeterince geniştir aralıklar dışardan bakınca fazla belli olmuyor Kafa motoru kayaların arkasında ve arka fonunda altındadır taşlar olmasa bile fazla görünmüyor zeminden çektiği suyu şelalenin üstünden boşaltmakta.Şelalenin iki tarafında bulunan havuzcukların içi dere kumu ile doludur ayrıca en üstte duran saksı şeklindeki kutuda aynı kumla doludur bu saksı ve havuzcukların içineNasturtium officinale
Zeminde yaklaşık 2cm kadar kum var öyle kalın göründüğüne bakmayın altta dıy sistem in üzerinde durduğu için kum kalın görünüyor (ön ve yanlardan yaklaşık 5cm kadar kum göründüğü kalınlıktadır ortada kalan kısım 2cm kumdur)
Diğer balıkları ekledikten ve makina ile aramı düzeltir düzeltmez daha iyi resimleri de ekleyeceğim
Bitkili betta akvaryumum.(ilk ve son hali
Yılmaz bey uyarınız için teşekkürler forumda bayağı bir araştırma yaptım erkek bettalar dişilerle bakılıyor dediğiniz gibi sorun olabiliyor fakat bol bitkili ve saklanma yerleri olan ayrıca 1 erkeğe 3 yada 4 dişi olan bir tankta sorun teşkil etmeyecekleri yazıyordu pek çok yerde şu anki akvaryuma dişi koymayacağım zaten 50 lt lik tanka kapak yaptırıp bitki ve saklanma yerlerini ayarladıktan sonra dişilerle erkeği aynı tanka koyacağım
Yılmaz bey uyarınız için teşekkürler forumda bayağı bir araştırma yaptım erkek bettalar dişilerle bakılıyor dediğiniz gibi sorun olabiliyor fakat bol bitkili ve saklanma yerleri olan ayrıca 1 erkeğe 3 yada 4 dişi olan bir tankta sorun teşkil etmeyecekleri yazıyordu pek çok yerde şu anki akvaryuma dişi koymayacağım zaten 50 lt lik tanka kapak yaptırıp bitki ve saklanma yerlerini ayarladıktan sonra dişilerle erkeği aynı tanka koyacağım
Bitkili betta akvaryumum.(ilk ve son hali
Balığınız muhteşem görünüyor tankınızda çok hoş elinize sağlık. 32*16*25 küçük bir tankım vardı boş boş duruyordu bende bir tane Betta splendens aldım evde ayrıca 3 tane daha 250 150 100 lt tanklarda var onlarda malavi türleri var ama beta çok harika duruyor eşimin isteği ile almıştım ancak tüm ilgiyi betta görüyor 50 lt başka bir tankım daha var içi boş kapaksız ona kapak yaptırıp kumunu ve bitkileri dikip hazır olduğunda erkek betta yı ve yanına 3 yada 4 dişi daha alıp koyacağım çok hoş görünecek sanırım
Balığınız muhteşem görünüyor tankınızda çok hoş elinize sağlık. 32*16*25 küçük bir tankım vardı boş boş duruyordu bende bir tane Betta splendens aldım evde ayrıca 3 tane daha 250 150 100 lt tanklarda var onlarda malavi türleri var ama beta çok harika duruyor eşimin isteği ile almıştım ancak tüm ilgiyi betta görüyor 50 lt başka bir tankım daha var içi boş kapaksız ona kapak yaptırıp kumunu ve bitkileri dikip hazır olduğunda erkek betta yı ve yanına 3 yada 4 dişi daha alıp koyacağım çok hoş görünecek sanırım
cam akvaryumdan vazgectim sac dan düsünüyorum
En iyisi ahşap akvaryum böylesine büyük bir hacimde hem ucuza malolur hemde sağlıklıdır
http://www.akvaryum.com/forum/ahsaptan_akvaryum_yapimi_(tercume)_k239164.asphttp://www.akvaryum.com/forum/ahsaptan_akvaryum_yapimi_(tercume)_k239164.asp
En iyisi ahşap akvaryum böylesine büyük bir hacimde hem ucuza malolur hemde sağlıklıdır
http://www.akvaryum.com/forum/ahsaptan_akvaryum_yapimi_(tercume)_k239164.asphttp://www.akvaryum.com/forum/ahsaptan_akvaryum_yapimi_(tercume)_k239164.asp
1 tonluk, metal gövdeli, ahşap kaplama akvaryum...
Serkan bey resimler güzel en azından uykusuz bi şekilde incelenmediğinde daha rahat anlaşılabiliyor
Avaryumun içini 20mm mermer le yapacaksınız ki bu gereksiz bir maliyet artışına sebep olacaktır ayrıca aşırı bir yük de iskelete binecektir.Mermer yerine 19mm camı her yerde kullanmanız ve sağlam bir kayıt kuşak la desteklemeniz daha yerinde olacaktır şahsi kanaatim maliyeti ve işçiliği de düşürecektir.İzolasyon olayınıda standart strafor yada cam yünü ile yapabilirsiniz )
Eğer kasayı siz yapmayacaksanız en iyisi sanayide bir ustaya gidip ustam bana 2 raflı içten içe ölçüleri üst rafın 115 boy 76 genişlik 64 yükseklik alt rafında yüksekliği 50 olacak üst rafın önü açık olacak şekilde bir dolap yap demeniz (net kullanım alanı bu ve resimden çıkardığım net ölçüler)bu size hem zaman hemde maddi olarak daha az külfet getirecektir.Projesini onlar kendi tecrübeleri ile daha sağlıklı bir şekilde çizerler.Yapılan dolabın içinede cama cam olan tankınızı yerleştirmeniz izolasyon malzemenizi döşeyip ahşap giydirmeyi yapmanız daha sağlıklı bir sonuç verecektir.Dolabı ne amaçla kullanacağınızı da ayrıntılı bir şekilde anlatmanız kullanacağı malzemenin seçiminde ustaya yardımcı olacaktır.Bir fabrikanın teknik servis personeli olmam sebebi ile bu işler ile iç içeyim de diyebilirsiniz daha ziyade mekanik bakımcıyım ama iddalı olmasamda çelik konstrüksiyon dan da anlarım.Tankınız bittiğinde mükemmel olacağına eminim o hacimdeki bir tankta neler olmaz ki her hobicinin hayalidir böyle bir tank umarım başarılı olursunuz
Serkan bey resimler güzel en azından uykusuz bi şekilde incelenmediğinde daha rahat anlaşılabiliyor
Avaryumun içini 20mm mermer le yapacaksınız ki bu gereksiz bir maliyet artışına sebep olacaktır ayrıca aşırı bir yük de iskelete binecektir.Mermer yerine 19mm camı her yerde kullanmanız ve sağlam bir kayıt kuşak la desteklemeniz daha yerinde olacaktır şahsi kanaatim maliyeti ve işçiliği de düşürecektir.İzolasyon olayınıda standart strafor yada cam yünü ile yapabilirsiniz )
Eğer kasayı siz yapmayacaksanız en iyisi sanayide bir ustaya gidip ustam bana 2 raflı içten içe ölçüleri üst rafın 115 boy 76 genişlik 64 yükseklik alt rafında yüksekliği 50 olacak üst rafın önü açık olacak şekilde bir dolap yap demeniz (net kullanım alanı bu ve resimden çıkardığım net ölçüler)bu size hem zaman hemde maddi olarak daha az külfet getirecektir.Projesini onlar kendi tecrübeleri ile daha sağlıklı bir şekilde çizerler.Yapılan dolabın içinede cama cam olan tankınızı yerleştirmeniz izolasyon malzemenizi döşeyip ahşap giydirmeyi yapmanız daha sağlıklı bir sonuç verecektir.Dolabı ne amaçla kullanacağınızı da ayrıntılı bir şekilde anlatmanız kullanacağı malzemenin seçiminde ustaya yardımcı olacaktır.Bir fabrikanın teknik servis personeli olmam sebebi ile bu işler ile iç içeyim de diyebilirsiniz daha ziyade mekanik bakımcıyım ama iddalı olmasamda çelik konstrüksiyon dan da anlarım.Tankınız bittiğinde mükemmel olacağına eminim o hacimdeki bir tankta neler olmaz ki her hobicinin hayalidir böyle bir tank umarım başarılı olursunuz
Yeni akvaryumum
M.Akif Bey eskisine göre çok çok iyi bir hal almış durumda tankınız.Ufak bir tavsiye peyzajcılardan dekoratif taşlar almanız.Nen 2 gün evvel aldım ve 12 kg taşa 7 lira verdim petshoplarla kıyaslanamayacak bir rakam.Sizin de yakınlarınızda varsa onlardan taş almanız en fazla 15 liraya mükemmel bir dekor yapacak taşa sahip olursunuz.Bu taşlar saysesinde daha doğal bir görünüm elde edersiniz.Balıklarınız hala stresli gibi ama zamanla onuda aşacaklardır yeterki siz sabırlı olun.Radinant 2009-02-02 16:48:56
M.Akif Bey eskisine göre çok çok iyi bir hal almış durumda tankınız.Ufak bir tavsiye peyzajcılardan dekoratif taşlar almanız.Nen 2 gün evvel aldım ve 12 kg taşa 7 lira verdim petshoplarla kıyaslanamayacak bir rakam.Sizin de yakınlarınızda varsa onlardan taş almanız en fazla 15 liraya mükemmel bir dekor yapacak taşa sahip olursunuz.Bu taşlar saysesinde daha doğal bir görünüm elde edersiniz.Balıklarınız hala stresli gibi ama zamanla onuda aşacaklardır yeterki siz sabırlı olun.
1 tonluk, metal gövdeli, ahşap kaplama akvaryum...
Resimler çok büyük küçülttüğünde de görünmüyor ekranın sağına soluna gezinmekten başım döndü tam bişi anlamadım.Küçük bir ayrıntı ölçüler cm cinsinden yazılmış mm olması gerekli 10 puan kırdım
Maliyeti 1000 lirayı aşacaktır görebildiğim 12m civarı 80*80 kutu profil kullanacaksınız kullancağınız profiller 40*40 80*80 ve 80*40 resimden çıkarabildiğim bunlar montajıda hatalı gibi geldi taşıyıcı kayıtları dikmelere oturtmanız gerekmektedir sağlamlık bakımından.8 adet tekerlek kullanacaksınız ki gereksiz ve de kullanımda kolaylıktan ziyade zorluk çıkaracaktır hareket ettirirken bunun yerine 4 teker ve köşelerden çapraz atarak yükü dengeli şekilde tekerlere verebilirsiniz.daha basit okunaklı bir çizim yaparsanız size maliyetini çıkarabilirim resim okumayalı çok uzun zaman oldu belki hatalı okuma yapmış olabilirim ama kesin bildiğim birşey varsa o da çok ağır olacağıdır
Resimler çok büyük küçülttüğünde de görünmüyor ekranın sağına soluna gezinmekten başım döndü tam bişi anlamadım.Küçük bir ayrıntı ölçüler cm cinsinden yazılmış mm olması gerekli 10 puan kırdım
Maliyeti 1000 lirayı aşacaktır görebildiğim 12m civarı 80*80 kutu profil kullanacaksınız kullancağınız profiller 40*40 80*80 ve 80*40 resimden çıkarabildiğim bunlar montajıda hatalı gibi geldi taşıyıcı kayıtları dikmelere oturtmanız gerekmektedir sağlamlık bakımından.8 adet tekerlek kullanacaksınız ki gereksiz ve de kullanımda kolaylıktan ziyade zorluk çıkaracaktır hareket ettirirken bunun yerine 4 teker ve köşelerden çapraz atarak yükü dengeli şekilde tekerlere verebilirsiniz.daha basit okunaklı bir çizim yaparsanız size maliyetini çıkarabilirim resim okumayalı çok uzun zaman oldu belki hatalı okuma yapmış olabilirim ama kesin bildiğim birşey varsa o da çok ağır olacağıdır
Yeni akvaryumum
Sarı prensesler dip ve orta seviye balıklarıdır eğer suyun üzerinde fazla dolaşıyorşarsa korkmanız gerekir su şartlarında normal olmayan bir durum var demektir (nitran ın fazla olması,oksijen in az olması gibi).Sabırlı olmanızı tavsiye ederim zamanla balıklarınız ortama ve size alıştıklarında güzelliklerini sergilemekte bonkör olacaklarını düşünüyorum.Herşeyden önce tanklarımızı canlılarımızın isteklerine göre düzenlemeliyiz bizim görsel isteklerimiz 2. planda kalmalıdır.Şartlar tam olarak yerine getirildiği taktirde canlılar güzelliklerini sergileyebilmekte
saygılarımla
Sarı prensesler dip ve orta seviye balıklarıdır eğer suyun üzerinde fazla dolaşıyorşarsa korkmanız gerekir su şartlarında normal olmayan bir durum var demektir (nitran ın fazla olması,oksijen in az olması gibi).Sabırlı olmanızı tavsiye ederim zamanla balıklarınız ortama ve size alıştıklarında güzelliklerini sergilemekte bonkör olacaklarını düşünüyorum.Herşeyden önce tanklarımızı canlılarımızın isteklerine göre düzenlemeliyiz bizim görsel isteklerimiz 2. planda kalmalıdır.Şartlar tam olarak yerine getirildiği taktirde canlılar güzelliklerini sergileyebilmekte
saygılarımla
SON MESAJLAR
- Beta Çiftleştirme yetmen, 03:43
Labirentliler - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 03:41
Sazansıgiller - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme giyotyn, 03:27
Taban ve Gübreleme - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri Alidndr, 02:03
Omurgasızlar - Tropheus Dişi Erkek orkunatalay, 01:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepıstes Akvaryumumda Bitki Sayısı Yeterlimi? Fırat pınar, 01:50
Yeni Üye Forumu - Ciklet Akvaryumu Önerisi orkunatalay, 01:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Lepistes BozKar, 01:34
Yeni Üye Forumu - Köpürme Ve Camda Tortu neomeo, 01:16
Yeni Üye Forumu - Elodea Alt Tarafinda Sararma Hasan usta, 00:17
Bitki Türleri ve Bakımı - Beta Tank Arkadaşı Hasan usta, 00:06
Yeni Üye Forumu - Strafor Kullanımı dogu7862, 23:30
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Akvaryum Kurulumu ebt06, 23:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum LeventYorganci, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesle Hamilemi vahitender, 23:00
Canlı Doğuranlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 22:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sumplu Pipo Filtre Kaannn455, 22:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun GhostKoi, 22:46
Filtreleme Seçenekleri - En güzel fotoğraflarınızı gösterin LeventYorganci, 22:46
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Salyangozlarım Kabuklarından Çıkmıyor Janisserow, 22:23
Omurgasızlar - Flowerhorn Ve Tropical Young Yem Fatih1996, 22:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60 Litreye Kaç Nerite Salyangozu? Tulpar99, 21:59
Omurgasızlar - Betalar Taha Yanık, 21:18
Yeni Üye Forumu - Füjer Bitkisi Laterthanbefore, 21:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin alperonal, 21:05
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 20:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Buda Benim Bitkili Akvaryumum FISHERMAN01, 20:24
Akvaryum Tanıtımı - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 19:02
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Karma Akvaryum pelerinlikedi, 17:47
Akvaryum Tanıtımı - Hiç Betanız Böyle Davranırmıydı? Taha Yanık, 17:39
Labirentliler - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi mitii, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Kaplumbağası - Kuru Alan Taban Malzemesi R2K2, 16:50
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Yeni Başlayan Biri İçin 40 Litre Akvaryum Taha Yanık, 16:27
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Ölüyor Sizce Neden ? Ehtiyar, 16:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyunun Sararması Hasan usta, 16:09
Bitki Akvaryumları Genel - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 15:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200lt Bitkili Tür Tavsiye quatro, 14:40
Yeni Üye Forumu - Ofis İçin Akvaryum Ölçü Tavsiyesi... GhostKoi, 14:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sumplu Pipo Ne İşe Yarar? Ahmetaydin16, 14:30
Filtreleme Seçenekleri - Hava Motoru Kaannn455, 13:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 13:45
Labirentliler Tanıtımı - Filtre Önerisi Lepistes.., 13:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İzmirde Mikrokurt darkLightning0, 12:29
Malzemeler ve Yemler Forumu - Nano Bloody Mary twinsoul, 11:25
Akvaryum Tanıtımı - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 09:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dışkılamıyor Jester, 09:02
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 08:37
Filtreleme Seçenekleri - Dolu Akvaryumu Kaldırmak smetdman, 01:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ankara Penguen Akvaryum Hakkında DrNano, 01:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf Kerems, 00:48
Kedi Balıkları Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Eş Kribensis palankesli 06:34
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 01:00
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:43
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:43
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:43
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:43
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:43
- Saz Bitkisi selfish 00:42
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 00:39
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 00:39
- Ndonga Deep Sütçü 00:30
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 00:26
- Otocinclus Arıyorum heydu 00:26
- Komple Set heydu 00:26
- Fluval 206 Dış Filtre MysticArts 00:15
- Elongatus Mpanga Yavru yakaryus 00:14
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 00:00
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 00:00
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 23:59
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 23:59
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 23:59
- Minare Salyangozu Adet 5 Tl. Takaslı ARMONYS 23:45
- 0,5 Mm Silis Kum 20 Kg. 550 Tl. Takaslı ARMONYS 23:45
- Kırmızı Taiwan Karides Lina Shrimps 23:31
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 23:26
- Led Driver 36-48w ilh4n 23:20
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 23:20
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 23:20
- Eş Kribensiz Haci dağ 23:11
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:58
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:58
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 22:55
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 22:55
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 22:55
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 22:39
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 22:39
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 22:31
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 22:28
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 22:28
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 22:25
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 22:25
- Katil Salyangoz GokKurt 22:13
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 22:13
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 20:55
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:54
- Çeşitli Malzemeler, Takasa Açık Tropman 20:48
- Co2 Regülatör Set egedin 20:42
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 20:34
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 20:34
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 20:34
KULLANICILAR
- 32 Online Kullanıcı, 18 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.