ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
werewolf
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Aralık 2022 09:05
Toplam Mesaj:
82 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
orkun alp
Doğum Tarihi:
30 Mart 1977
İl:
Ankara
Meslek:
IT Manager
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Orkunalp
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır.
SON 10 MESAJI
Cüce Amerikan Dünyası
[QUOTE=bilentungul]Foruma resim ekleyebilir musunuz ? Apisto resmi koyayım dedim ama sabahtan beri başaramıyorum. Akvaryum.com a yüklenmiyor. Diğer websiteleri de bankadan açılmıyor.[/QUOTE]
Bilen bey bende ekleyemiyorum. Sanırım bir problem var sitede.
[QUOTE=bilentungul]Foruma resim ekleyebilir musunuz ? Apisto resmi koyayım dedim ama sabahtan beri başaramıyorum. Akvaryum.com a yüklenmiyor. Diğer websiteleri de bankadan açılmıyor.[/QUOTE]
Bilen bey bende ekleyemiyorum. Sanırım bir problem var sitede.
Cüce Amerikan Dünyası
[QUOTE=Cüneyt ERGÜN]Borellii'lerimden birkaç kare,
[/QUOTE]
Cüneyt bey maşallah çok iyi bakmışsınız borellilere, bendekiler biraz ufak kaldı açığı kapatmam lazım :D
werewolf 2014-04-07 16:18:55
[QUOTE=Cüneyt ERGÜN]Borellii'lerimden birkaç kare,
Cüneyt bey maşallah çok iyi bakmışsınız borellilere, bendekiler biraz ufak kaldı açığı kapatmam lazım :D
Akvaryumun İncileri Gökkuşağı Türleri
[QUOTE=twinsoul]Yeni balıklarınız hayırlı olsun Okuralp bey, kayıpsız büyütürsünüz İnşaallah.
Akvaryumunuz da çok güzel gözüküyor, kısa süre içerisinde yeni yuvalarına alışacaklarına eminim. Bir de merak ettiğim diğer konu da, apistogramma türleriyle uyumları nasıl olacak acaba? Bildiğiniz gibi apistolar biraz sert mizaçlı balıklar olduğundan sorun çıkmaz İnşaallah. Gerçi bu ölçülerde sıkıntısız devam edersiniz gibi geliyor. Şu anda benim tankımda da mavigöz türleri var ve bende sizin gibi bir çift apisto eklemek istiyorum, sağ ve sol köşede iki tane hindistan cevizi var ve boş boş duruyorlar, bari tek bir çifti ev sahibi yapayım dedim. Daha türü belirlemedim ama panduruni olacak gibi gözüküyor. O bakımdan gözlemleriniz benim için önemli, yeni fotoğraflarınızı görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
[/QUOTE]
Mustafa bey merhaba teşekkür ederim. Borelliiler diger apistolara göre daha barışcıl 2 gündür izlemlerim üzerine herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Apistolar genel davranış itibari ile dip bölgede takılıyorlar. Red neonlar'dan büyük erkek akvaryumda yanında gecerken bile apisto erkegi pek oralı olmuyor. Gerçi benim borelliiler henüz küçük, üreme zamanında ve yumurta döktügünde hertürlü canlıyı kovalıyorlar ama Red neonların hızına yaklaşamazlar :D
[QUOTE=omardaing]Orkunalp Bey akvaryumunuz çok güzel. Mavi göz balıkların olduğu fotoğrafları ekleyince haber verirseniz sizin akvaryumun tanıtım linkini de eklerim ilk sayfaya.[/QUOTE]
Ömer bey merhaba, Elimde Nikon'un küçük fotograf makinelerinden var çok iyi bir alet degil. Sizin yayınladıgınız resimler gibi bir kare yakalayamıyorum bugun 60 tane fotograf çektim içinden 2 tanesi idare eder. Güzel pozlar yakaladıkça ekliyecegim. Balıklar hızlı birde daha bana alışamadılar, ben karşılarına geçince nazlanıyorlar :D
werewolf 2014-03-30 19:46:28
[QUOTE=twinsoul]Yeni balıklarınız hayırlı olsun Okuralp bey, kayıpsız büyütürsünüz İnşaallah.
Akvaryumunuz da çok güzel gözüküyor, kısa süre içerisinde yeni yuvalarına alışacaklarına eminim. Bir de merak ettiğim diğer konu da, apistogramma türleriyle uyumları nasıl olacak acaba? Bildiğiniz gibi apistolar biraz sert mizaçlı balıklar olduğundan sorun çıkmaz İnşaallah. Gerçi bu ölçülerde sıkıntısız devam edersiniz gibi geliyor. Şu anda benim tankımda da mavigöz türleri var ve bende sizin gibi bir çift apisto eklemek istiyorum, sağ ve sol köşede iki tane hindistan cevizi var ve boş boş duruyorlar, bari tek bir çifti ev sahibi yapayım dedim. Daha türü belirlemedim ama panduruni olacak gibi gözüküyor. O bakımdan gözlemleriniz benim için önemli, yeni fotoğraflarınızı görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
[/QUOTE]
Mustafa bey merhaba teşekkür ederim. Borelliiler diger apistolara göre daha barışcıl 2 gündür izlemlerim üzerine herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Apistolar genel davranış itibari ile dip bölgede takılıyorlar. Red neonlar'dan büyük erkek akvaryumda yanında gecerken bile apisto erkegi pek oralı olmuyor. Gerçi benim borelliiler henüz küçük, üreme zamanında ve yumurta döktügünde hertürlü canlıyı kovalıyorlar ama Red neonların hızına yaklaşamazlar :D
[QUOTE=omardaing]Orkunalp Bey akvaryumunuz çok güzel. Mavi göz balıkların olduğu fotoğrafları ekleyince haber verirseniz sizin akvaryumun tanıtım linkini de eklerim ilk sayfaya.[/QUOTE]
Ömer bey merhaba, Elimde Nikon'un küçük fotograf makinelerinden var çok iyi bir alet degil. Sizin yayınladıgınız resimler gibi bir kare yakalayamıyorum bugun 60 tane fotograf çektim içinden 2 tanesi idare eder. Güzel pozlar yakaladıkça ekliyecegim. Balıklar hızlı birde daha bana alışamadılar, ben karşılarına geçince nazlanıyorlar :D
Merhabalar bende sonunda sizlerin arasına Pseudomugil sp. red neon ile katılmış bulunmaktayım. Sağ olsun Tahsin abi sayesinde. Gerçekten çok profesyonelce bir ambalajla balıklar Ankara'ya sag salim geldi. 1 saat süre ile tanktaki suyuma alıştırdım. Balıkları tanka aktarı işe geldim. Su ısıyı kaybetmemişti balıklar hareketliydi hatta su mercimeklerine yiyecek gözüyle bakıyorlardı. İnşallah akşam tankımdan da kareler çekip sizlerle paylaşırım. Aşagıdaki transfer sırasında çektigim fotoları ekledim. Balıklarda aşagıdaki Tankta tank ölçülerim 120x60x60 Apistogramma Borellii, lepistesler ve sakura karideslerim ile uyum içersinde yaşayacaklar inşallah. Tahsin abi sağ olsun prinç balıklarından da hediye göndermiş çok teşekkürler abi :D
werewolf 2014-03-29 09:47:55
Merhabalar bende sonunda sizlerin arasına Pseudomugil sp. red neon ile katılmış bulunmaktayım. Sağ olsun Tahsin abi sayesinde. Gerçekten çok profesyonelce bir ambalajla balıklar Ankara'ya sag salim geldi. 1 saat süre ile tanktaki suyuma alıştırdım. Balıkları tanka aktarı işe geldim. Su ısıyı kaybetmemişti balıklar hareketliydi hatta su mercimeklerine yiyecek gözüyle bakıyorlardı. İnşallah akşam tankımdan da kareler çekip sizlerle paylaşırım. Aşagıdaki transfer sırasında çektigim fotoları ekledim. Balıklarda aşagıdaki Tankta tank ölçülerim 120x60x60 Apistogramma Borellii, lepistesler ve sakura karideslerim ile uyum içersinde yaşayacaklar inşallah. Tahsin abi sağ olsun prinç balıklarından da hediye göndermiş çok teşekkürler abi :D
Apistogramma agassizi ile yeni heyacan
[QUOTE=KoNsEpT06]Borelliler renklenmeye başlayınca tadından geçilmez o akvaryumun artık :) tebrik ediyorum.[/QUOTE]
Teşekkürler Serkan bey. Dün akşam Panduro çiftim de aşk dansları ardından sanırım yumurta döktü hindistan cevizi yuvasına, sabah dişi yuvadaydı. Dişi bölgeyi koruyor bakalım larva görebilcekmiyim. Suyun iletkenliği 350ms civarındaydı.
[QUOTE=KoNsEpT06]Borelliler renklenmeye başlayınca tadından geçilmez o akvaryumun artık :) tebrik ediyorum.[/QUOTE]
Teşekkürler Serkan bey. Dün akşam Panduro çiftim de aşk dansları ardından sanırım yumurta döktü hindistan cevizi yuvasına, sabah dişi yuvadaydı. Dişi bölgeyi koruyor bakalım larva görebilcekmiyim. Suyun iletkenliği 350ms civarındaydı.
Herkeze uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, Agassizi ile başlayan maceram ne yazık ki Balıkları teker teker kaybetmemle biraz beni karamsarlığa götürmüştü. Bende Ankara'ya gelen borellii ve pandurolarla tekrar deneme cüretini gösterdim. Ana tankta kumu değiştirdim Silis kum kullandım. Köklerde değişiklik yaptım. Bitki olarak Java Moss, Java Fern, Anubias, Elodao, Pista ve su mercimegi kullandım. Üretim tankına Pandoro erkek ve dişisini koydum. Borelliiler ana tankta. Şu ana kadar bir sıkıntı yok inşallah durum böyle devam eder. Yeni resimleri ekliyorum. Bu arada Ana tanka Cüce Rainbowlardan edincem cumartesi Tahsin abiden gelecek balıklar inşallah onlarla birlikte sorunsuz devam ederim.
Herkeze uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, Agassizi ile başlayan maceram ne yazık ki Balıkları teker teker kaybetmemle biraz beni karamsarlığa götürmüştü. Bende Ankara'ya gelen borellii ve pandurolarla tekrar deneme cüretini gösterdim. Ana tankta kumu değiştirdim Silis kum kullandım. Köklerde değişiklik yaptım. Bitki olarak Java Moss, Java Fern, Anubias, Elodao, Pista ve su mercimegi kullandım. Üretim tankına Pandoro erkek ve dişisini koydum. Borelliiler ana tankta. Şu ana kadar bir sıkıntı yok inşallah durum böyle devam eder. Yeni resimleri ekliyorum. Bu arada Ana tanka Cüce Rainbowlardan edincem cumartesi Tahsin abiden gelecek balıklar inşallah onlarla birlikte sorunsuz devam ederim.
Gerçekten keyifle takip ediyorum. Özellikle Red Neonlar çok hoşuma gitti. Apistolarıma tank arkadaşı olarak bende bu güzelliklere ev sahibi olmak isterim.
Gerçekten keyifle takip ediyorum. Özellikle Red Neonlar çok hoşuma gitti. Apistolarıma tank arkadaşı olarak bende bu güzelliklere ev sahibi olmak isterim.
[QUOTE=bilentungul]Larva olayı r/o suya geçince nasıl olacak bir gözleyelim ama öncelikle erkekler yumurtaları döllüyor mu o önemli... Belkide sorun erkektedir. Yada çok ender olarak dişi yumurtaları çok dar bir alana dökünce erkeğin ulaşamadığı olabiliyor, bu düşük ihtimal ancak bizdeki agassizi fire red'in başına gelmişti.
Bilen bey 2 erkek var sonuçları anlarım değiştirerek. Ne yazıkki artık küçük tanka dokunmak istemiyorum. Ama ana tankı sıfırlarken hagen mercan kırıgı kumunu çıkırıcam sıfırlamamı isteme nedenlerimden biride o, silis kullanacagım ana tankta. Kum teklifi için ayrıca teşekkür ederim çok incesiniz dediginiz gibi Ankara'dan hallederim işi. :D. Ankara da su an ph 7.4 civarı iletkenlik 230ms. RO kurudum kademeli olarak ms aşagıya çekecegim inşallah mutlu sona ulaşırım.
[QUOTE=bilentungul]Larva olayı r/o suya geçince nasıl olacak bir gözleyelim ama öncelikle erkekler yumurtaları döllüyor mu o önemli... Belkide sorun erkektedir. Yada çok ender olarak dişi yumurtaları çok dar bir alana dökünce erkeğin ulaşamadığı olabiliyor, bu düşük ihtimal ancak bizdeki agassizi fire red'in başına gelmişti.
Diğer tankınızdaki siyah kumuda ilerde silisle değiştirmenizi tavsiye ederim, hem doğal olur hemde agassiziler kumu ağızlarında çevirebilirler. Eğer sizde kum yoksa benden gelip alırsınız, kullanılmış silis vardı elimde.
(Düzeltme: Ankaradaymışsınız, kumu alamazsınız )
[/QUOTE]Bilen bey 2 erkek var sonuçları anlarım değiştirerek. Ne yazıkki artık küçük tanka dokunmak istemiyorum. Ama ana tankı sıfırlarken hagen mercan kırıgı kumunu çıkırıcam sıfırlamamı isteme nedenlerimden biride o, silis kullanacagım ana tankta. Kum teklifi için ayrıca teşekkür ederim çok incesiniz dediginiz gibi Ankara'dan hallederim işi. :D. Ankara da su an ph 7.4 civarı iletkenlik 230ms. RO kurudum kademeli olarak ms aşagıya çekecegim inşallah mutlu sona ulaşırım.
[QUOTE=bilentungul]İletkenliğe bu kadar takılmanızdaki sebep nedir ? Balıklarınızda bir mutsuzluk var mı yada farkettiğiniz herhangi bir belirti ? Eğer tankınız oturmuş ise ben olsam bozmazdım hiçbirşeyi ancak karar sizin. Birde G.Amerika çok fazla bitkili olmadan daha güzel oluyor gibi geliyor. Gerçi size söylüyorum ancak bende çok bitki koydum. [/QUOTE]
Bilen bey 2 dişide düzenli olarak yumurtluyorlar yakat larva göremedim. İletkenli 1800'ü geçmiş durumda bu yüzden sıfırdan kuruluş yapcagım. Ana tankta Elodoa pista su mercimegii Java Fern ve Java moss kullanacagım su an Elodoa mercimek ve biraz saz var amacım nitratı minimuma indirmek aslında bende pek bitki işine girmek istemiyorum.
[QUOTE=bilentungul]İletkenliğe bu kadar takılmanızdaki sebep nedir ? Balıklarınızda bir mutsuzluk var mı yada farkettiğiniz herhangi bir belirti ? Eğer tankınız oturmuş ise ben olsam bozmazdım hiçbirşeyi ancak karar sizin. Birde G.Amerika çok fazla bitkili olmadan daha güzel oluyor gibi geliyor. Gerçi size söylüyorum ancak bende çok bitki koydum. [/QUOTE]
Bilen bey 2 dişide düzenli olarak yumurtluyorlar yakat larva göremedim. İletkenli 1800'ü geçmiş durumda bu yüzden sıfırdan kuruluş yapcagım. Ana tankta Elodoa pista su mercimegii Java Fern ve Java moss kullanacagım su an Elodoa mercimek ve biraz saz var amacım nitratı minimuma indirmek aslında bende pek bitki işine girmek istemiyorum.
SON MESAJLAR
- Bettam Hastalandı berkaiozcan, 05:34
Yeni Üye Forumu - Vatozum Beyazlasiyor Niye Mustafa_#₺( ef, 04:30
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi Koray gülsoy, 03:21
Yeni Üye Forumu - Moliwe Kribensis ArifhbsAquatics, 02:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ciklet Balıklarımda Beyaz Lekeler Samoo11, 02:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum İçinde Yüzen Canlılar ? Şevki37, 01:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Dekorasyonu monster07, 01:08
Yeni Üye Forumu - Fil Kulak Lepistes Hunt3r, 00:57
Canlı Doğuranlar - Basit Yeşil Su Yapımı giyotyn, 00:48
Akvaryum Bilimi - Beta Akvaryumu Nasıl Olmalı? Taha Yanık, 00:18
Labirentliler - Dolphin H Şelale Filtre Elyaf Koyma Taha Yanık, 23:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlkkez Akvaryum Kuracağım Taha Yanık, 23:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hastalık Tanısı Taha Yanık, 23:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Karidesler Ve Katil Salyangozlar mmemati, 23:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? daraa, 22:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun furkanbaba956, 22:50
Filtreleme Seçenekleri - Vatoz İle Karides monster07, 22:49
Yeni Üye Forumu - 35*35*35 Bitkili Tank Filtre Önerisi Lepistes.., 21:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Pleco İle Bitki rebelde, 21:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nerite Salyangoz Dexter85321, 21:20
Omurgasızlar - Mini? Ramshorn? Axolotl1, 21:10
Omurgasızlar - Akvaryum Zeminini Çimlendirme Larvaklm, 20:47
Bitki Türleri ve Bakımı - 35*25*15 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi recklesstr, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balıklarım Ard Arda Öldü ArifhbsAquatics, 20:35
Yeni Üye Forumu - Lda 16 Tül Vatoz İle L144 Tül Vatoz Eşleşmesi mightymurat, 20:06
Kedi Balıkları Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 19:42
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sera Baktopur&baktopur Tabs İc Parazit Tedavisi Şevki37, 19:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteste Kuyruk Erimesi Acl Yardm Yasin034, 19:14
Canlı Doğuranlar - Beta Balıkları Taha Yanık, 18:45
Labirentliler - Safkan Velifera Mirza Adar, 18:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) Ehtiyar, 18:30
Bitki Akvaryumları Genel - Armatürk 1040l Armatür samuraibeta, 18:13
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu samuraibeta, 18:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcım Çalışmıyor Berkayv, 17:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Rengi Değişiyor samuraibeta, 17:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler samuraibeta, 17:40
Labirentliler - Nymphaea Lotus Red Çiçek Açtı Mderhan, 17:30
Bitki Akvaryumları Genel - 0 Bilgi 0 Tecrübe Lepistes Akvaryumu Kurmak İ Aguamentist, 17:22
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 16:40
Filtreleme Seçenekleri - Hobiye Yeni Başlayacağım Muhammedcay, 15:55
Yeni Üye Forumu - Demasoni dt.erkan, 15:42
Akvaryum Tanıtımı - Karışık Tetra Akvaryumu Taha Yanık, 15:39
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Walstad Akvaryumu TugberkCelik, 15:08
Yeni Üye Forumu - Balığım Yem Yemiyor, Hiç Gezmiyor. TuRKeR, 14:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Armatürü Orhan76, 14:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yavru Melek Balığı Akvaryumum bendeniztayfun, 14:15
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimi Ne Zaman Yavruluğa Almalıyım Orhan76, 14:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Monte Carlo Yapraklarında Lekelenme Orhan76, 14:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Temizliği draff10, 13:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Balıklarımda Beyaz Benek Hastalığı Ahmetaydin16, 13:08
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 07:33
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 07:33
- Led Driver 36-48w ilh4n 07:24
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 07:24
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 07:24
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 07:06
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 07:06
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 05:57
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 04:17
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:40
- Neolamprologus Multifasciatus Arıyorum Aplot 01:39
- Mikrokurt Canlı Yem Aranıyor Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Çifti Arıyorum Canbudakkkk 01:03
- Dolphin H300 Şelale Filtre Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Çifti Arıyorum Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Genç Dişi Canbudakkkk 01:03
- Ucuz Takasa Açık 2 Farklı Yem Canbudakkkk 01:03
- 40x40x40 Akvaryum Ve Malzemeleri Canbudakkkk 01:03
- Sarı Ateş Neon Karides Ardaaa.. 00:23
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 00:23
- Sıfır Cama Cam Akvaryum 45.30.30 Ardaaa.. 00:23
- Tül Kuyruk Ramirezi Ariyorum Hunt3r 00:16
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:14
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 23:51
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 23:51
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 23:31
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 23:31
- Öğrenciye Ücretsiz Elma Salyangozu mesagac 23:22
- Pasif İlan mesagac 23:22
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 23:14
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 23:14
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 23:11
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 23:11
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 22:44
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 22:44
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 22:44
- Kırmızı Taiwan Karides Lina Shrimps 22:42
- Panamense Yavru rebelde 22:38
- Katil Salyangoz rebelde 22:33
- Erkek Tiger Endler (takas Olur) metehan0106 22:27
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 22:21
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 22:21
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 21:48
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 21:48
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 21:39
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 21:39
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 63 Üye
Online Kullanıcılar
sıtkı,
diaslayt,
EmrePekin,
Bettasevdalisi,
Tustwis,
lebowskia,
mowo,
ilh4n,
egeuchiha,
Cloudbuster,
Canbudakkkk,
Kurban35,
scrap,
yedili,
linkolik,
ShowaSanshoku,
onur_0606,
recepbal,
Kerems06,
akomania,
mali37,
giyotyn,
AmatorAkvryumcu,
Taha Yanık,
UmutMEHDİOĞLU,
Srdr.Betta,
efsane07,
Vartego,
Aqua Discovery,
srnozcn,
BeReal,
Rüzgar.57,
Ra93,
barsbingul,
Hunt3r,
Yunus cikletcii,
ozelturlepistes,
cagrisw,
thejaponcu,
Ademkrtl,
Celaleddin,
asplant,
Hidro Dinamik,
mewtwo,
HOPPALA,
Aplot,
Ardaaa..,
Sütçü,
bendeniztayfun,
grysltk,
Dextran,
Liga,
wallece,
Ehtiyar,
Enescetin,
Thefishmannn,
monster07,
AzizArif,
erosennin,
Aliko1616,
Lepistes..,
Alberu,
cihatkaraca,
orkunatalay,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.