ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
BarisAtak
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Şubat 2019 16:20
Toplam Mesaj:
151 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Barış ATAK
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1980
İl:
Bursa
Meslek:
Elektrik Teknisyeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
"Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçe'dir”
SON 10 MESAJI
Şerid Led Aydınlatma
Bakın ben şerit ledde gül, saz, tilki kuyruğu ve aşk merdiveni denedim hepside boya attı. Bu seferde sadece üst kısımdaki yaprakları kalıp altı komple döküldü. Aynı şekilde iş yerimizdeki akvaryumda aynı olaya maruz kaldı. Bende ilk denedikten 1 ay sonra başlık açmıştım şerid ledi öneriyorum diye ama sonradan bunlar başıma geldi ve bitkileri çöpe attım. Şuan tasarruflu ampul bağlı 14 W iki adet hemen filiz atmaya başladı ve yaprakları yeşillendi bu da 1 hafta içinde gerçekleşti.
Bakın ben şerit ledde gül, saz, tilki kuyruğu ve aşk merdiveni denedim hepside boya attı. Bu seferde sadece üst kısımdaki yaprakları kalıp altı komple döküldü. Aynı şekilde iş yerimizdeki akvaryumda aynı olaya maruz kaldı. Bende ilk denedikten 1 ay sonra başlık açmıştım şerid ledi öneriyorum diye ama sonradan bunlar başıma geldi ve bitkileri çöpe attım. Şuan tasarruflu ampul bağlı 14 W iki adet hemen filiz atmaya başladı ve yaprakları yeşillendi bu da 1 hafta içinde gerçekleşti.
Şerid Led Aydınlatma
Şerid Led i bizzat 1 yıl kullanarak test ettim. Bitki üzerinde etkisini florasan gibi göremiyorsun. Hatta bende ki bitkiler çürümüştü.. Ancak gece lambası olarak kullanırsın benim görüşüm.BarisAtak 2011-11-22 01:38:14
Şerid Led i bizzat 1 yıl kullanarak test ettim. Bitki üzerinde etkisini florasan gibi göremiyorsun. Hatta bende ki bitkiler çürümüştü.. Ancak gece lambası olarak kullanırsın benim görüşüm.
80x40x40 akvaryumda test ettim ben.
Steve Jobs hayatını kaybetti..
Teknolojiye bire bir katkısı var çünkü animasyonun ve grafiğin yada yazılımların gelişmesi işletim sistemlerinin daha kuvvetli çalışmasına daha iyi parçalar üretilmesine itmektedir. Bu da herkesi ilgilendiren dalda bir adım daha ileri taşır, taşımak zorunda bırakır. Haklısın Appleyi 10 yılda göremeyebiliriz teknolojiye yenik düşebilir çünkü teknoloji sürekli yineliyor kendini daha iyi ürünler her daim doyumsuz zevklerimize hizmet ediyor. ipod, mp3 çalar, mp4 çalar her gün biraz daha popülerliğini yitiriyor. Apple için değil her grafik yazarları içinde bu böyledir para varsa kar payında okadar yüksek olur bu bir nevi dünyanın güç döngüsü.
Teknolojiye bire bir katkısı var çünkü animasyonun ve grafiğin yada yazılımların gelişmesi işletim sistemlerinin daha kuvvetli çalışmasına daha iyi parçalar üretilmesine itmektedir. Bu da herkesi ilgilendiren dalda bir adım daha ileri taşır, taşımak zorunda bırakır. Haklısın Appleyi 10 yılda göremeyebiliriz teknolojiye yenik düşebilir çünkü teknoloji sürekli yineliyor kendini daha iyi ürünler her daim doyumsuz zevklerimize hizmet ediyor. ipod, mp3 çalar, mp4 çalar her gün biraz daha popülerliğini yitiriyor. Apple için değil her grafik yazarları içinde bu böyledir para varsa kar payında okadar yüksek olur bu bir nevi dünyanın güç döngüsü.
Ucuz işçiliğe gelince ben cidden her konuştuğum yerde bu konuda uzun cümleler sarfediyorum. Bu dünyanın her yerinde böyle. Sinekten yağ çıkartma formülü bu olsa gerek. Bir dolar kar etsen üründen milyon tane satsan milyon dolar yapar çok basit bir işlem bunu her zengin uyguluyor. Benim en yakınımdaki Cavit Çağlar`da tekstil fabrikalarını Romanya ve Mısıra taşıyor orada üretimini gerçekleştiriyor.
Mesleğin yazılım anlaşılan. Biri elinden tutmadan başarılı olman herhalde senin ilkleri ortaya sunabilmene bağlıdır diye düşünüyorum. Elektrikçi olsam da bende mesleğine yabancı biri değilim. Jobs`unda elinden biri tutmuştu. Herkesin bir kader çizgisi..
Senin cümlelerine sonuç olarak "çocuk işçilere ne yapabiliriz". Evet vatandaşlık görevimizi yerine getirerek ülkeyi refaha sokabilecek bir partiye inanarak oy vermemizdir. Ülke refah olursa ve gerekli olan eğitime aileler duyarlı olursa gelecek nesiller çocukken çalışarak değil okuyarak iyi mesleklerle hayata atılırlar. (Dip Not : Partiyi körü körüne değilde yanlışlarınıda eleştirmesini bilmeliyiz ki partide ona göre yanlışlarıyla kendine çeki düzen verebilsin.)
[QUOTE=ultrAslan_1905]Hadi
insanların ihtiyaçları olmayan bir şey tasarlayan ve insanları bunun
bir ihtiyaç olduğuna inandıran, insanlara ihtiyaçları olmayan bir şey
satarak zenginleşen, iPad üreten işçilerinin cebine ürettikleri şeyi
satın alacak kadar dahi para ödemeyen bu şarlatanı övelim, arkasından
ağlayalım. Ve hatta sanki Çinli çocukların işi çok düşük ücretler
karşılığı zenginler için çalışmakmış gibi onu Çinli çocukları
çalıştırdığı için bir lütuf olarak görelim. Hadi güce, paraya,
popüleriteye tapalım. Hadi biraz daha iğrençleşelim! Steve Jobs ölmüş ne
kadar acı!!! :))
[/QUOTE]
[QUOTE=ultrAslan_1905]
Hadi
insanların ihtiyaçları olmayan bir şey tasarlayan ve insanları bunun
bir ihtiyaç olduğuna inandıran, insanlara ihtiyaçları olmayan bir şey
satarak zenginleşen, iPad üreten işçilerinin cebine ürettikleri şeyi
satın alacak kadar dahi para ödemeyen bu şarlatanı övelim, arkasından
ağlayalım. Ve hatta sanki Çinli çocukların işi çok düşük ücretler
karşılığı zenginler için çalışmakmış gibi onu Çinli çocukları
çalıştırdığı için bir lütuf olarak görelim. Hadi güce, paraya,
popüleriteye tapalım. Hadi biraz daha iğrençleşelim! Steve Jobs ölmüş ne
kadar acı!!! :))
Saygılar.
[/QUOTE]
Ne kadar yüzeysel ve ne kadar basit bir düşünce..! Adam teknolojiyi ne hale getiriyor ve karşılığında şarlatan diyebiliyorsun. Bu cümleler onun için sarfettiğin cümlelerinde altında..! Türkiye`deki birçok telefon neredeyse asgari ücret fiyatında. Altındakilere kaç kişi tenezzül edip alıyor. Ben yazayım epey bir azınlık. Peki bu şahısların kaçı pixel dışında nerelerini kullanıyor. O da büyük bir azınlık. Çin`deki çocukları çok düşünüyorsanız el birliği yapın. Sadece klavye tuşuna basarak mı savunuluyor Çin`li çocuklar ? Ne yapılsın onlar için dışardan birisi asgari ücretin birkaç mislinimi versin ? Aynı şeyi kendi ülken için düşün. Bir sürü otomotiv ve yan sanayi firması var asgari ücret yada biraz üstünde çalıştırıyorlar ama milyon dolarlar kazanıyorlar. Haydi şarlatan olsun hepsi bize 2000 TL maaş vermedikleri için.!
Sizinkisi dünya için hiç bir şey yapmayıp oturduğunuz yerden sadece karalamadan ibaret. Sırf kelime, boş laf.. Adam mac i tasarlamış dünyanın en iyi animasyonuna sahipler, bilgisayar neredeyse cebe inmiş ama şarlatan diyebiliyorsunuz. Sen senin yazdığın gibi iğrençleşebilirsin ben övgüye layık görüyorum.
Çift katman taban ve kum hakkında
Akvaryumum da dere kumu var biraz harmanlı şekilde misket gübre var. Üstüne daha ince kum almak istiyorum ama ne almalıyım bilemiyorum herkes farklı kuma karar kılıyor. Dere kumun üstüne tavsiyeniz üzerine kummu alayım yoksa komple boşaltıp bitki kumumu alayım (kumun çeşidini bilmiyorum o yüzden bitki kumu koydum adını )
BarisAtak 2011-10-09 14:30:47
Akvaryumum da dere kumu var biraz harmanlı şekilde misket gübre var. Üstüne daha ince kum almak istiyorum ama ne almalıyım bilemiyorum herkes farklı kuma karar kılıyor. Dere kumun üstüne tavsiyeniz üzerine kummu alayım yoksa komple boşaltıp bitki kumumu alayım (kumun çeşidini bilmiyorum o yüzden bitki kumu koydum adını )
İki kum arasına file koysam yararı olurmu.?
Gözlemlediğim testi araya sıkıştırayım. Dere kumunda sazların gelişimini olumsuz gördüm. Tahminimce dere kumu kalın olduğundan kök gelişimine zarar veriyor.
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum bu işi bugünkü yorumlara bakarak yarın sabahtan uygulamaya başlayacağım.
Akvaryum 80x40x40
Gayri Müslimler için Allah ona hidayet nasib etsin denir. Benimki ağız alışkanlığı yazmış bulunmuşum. Olsun biz yaptığı işlerle analım.
Gayri Müslimler için Allah ona hidayet nasib etsin denir. Benimki ağız alışkanlığı yazmış bulunmuşum. Olsun biz yaptığı işlerle analım.
Emre bey Nokia`nın elektronik bölümü hariç diğer kısımları da Çin`de üretilir. Bu gerçeği kabul etmek gerek orada işçilik ucuz ticaretin kalbi orada atıyor. Burada çocukların çalıştırılması o ülkenin ayıbı yada o ülkenin geçim şekli. Türkiye dede kanunlar 8 saat üzerinden ama 12 saat çalıştırılıyoruz ve vergi kaçırılması ssk yatırılmaması cabası bunlar farklı konular. Sen konuyu sadece Apple den ele almışsın. Şuan yazdığın bilgisayarın işletim sistemi (windows) bile bu adamın yazılımının kopyasından ibarettir. Animasyonun gelişimi yani çizgi filmlerin bu denli iyi olması bu şahsın sayesinde bu kadar ilerlemiştir. Bu şahıs gelecek için çok iyi miraslar bıraktığını düşünüyorum. Stive Jobs geride bıraktıklarıyla Einstein, Newton kadar önemlidir çünkü yüzyıllar boyu teknolojinin bu alanlardaki gelişiminin temelinde Stive Jobs`un izlerini taşıyacak. Saygılar.
Emre bey Nokia`nın elektronik bölümü hariç diğer kısımları da Çin`de üretilir. Bu gerçeği kabul etmek gerek orada işçilik ucuz ticaretin kalbi orada atıyor. Burada çocukların çalıştırılması o ülkenin ayıbı yada o ülkenin geçim şekli. Türkiye dede kanunlar 8 saat üzerinden ama 12 saat çalıştırılıyoruz ve vergi kaçırılması ssk yatırılmaması cabası bunlar farklı konular. Sen konuyu sadece Apple den ele almışsın. Şuan yazdığın bilgisayarın işletim sistemi (windows) bile bu adamın yazılımının kopyasından ibarettir. Animasyonun gelişimi yani çizgi filmlerin bu denli iyi olması bu şahsın sayesinde bu kadar ilerlemiştir. Bu şahıs gelecek için çok iyi miraslar bıraktığını düşünüyorum. Stive Jobs geride bıraktıklarıyla Einstein, Newton kadar önemlidir çünkü yüzyıllar boyu teknolojinin bu alanlardaki gelişiminin temelinde Stive Jobs`un izlerini taşıyacak. Saygılar.
hepsiburada.com dan şikayet
Ben oradan fiyatı yüksek veya düşük çok alışveriş yaptım ve ürünlerim ortalama 1 hafta içinde geldi. Hatta az sonra elektronik zaman ayarlı priz alacağım :)
Ben oradan fiyatı yüksek veya düşük çok alışveriş yaptım ve ürünlerim ortalama 1 hafta içinde geldi. Hatta az sonra elektronik zaman ayarlı priz alacağım :)
İnşaat kumu hakkında
Konuyu 14 Haziranda açmıştım o tarihten şuana kadar inşaat kumu kullanmaktayım (bildiğiniz inşaat kumu hani ev yapıyorlar ya :D ) üstüne de gübre ekledim ve biraz harmanladım bitki köklerine yardımı olur diye. Tabanda bir sorun yaşamadım ama ışık led kullandığım için boyuna uzadı bitkiler 1 hafta önce 14 W lık tasarruflu ampul koydum iki adet ve sazlarımla güllerim de hemen değişim gösterdi. sazlarım dibinden bir sürü filizlenmeye başladı. Resimde sarı ve kahveye benzeyen şeyler gübre. Hazirandan beri benimde ilk bitkili denemem.
Konuyu 14 Haziranda açmıştım o tarihten şuana kadar inşaat kumu kullanmaktayım (bildiğiniz inşaat kumu hani ev yapıyorlar ya :D ) üstüne de gübre ekledim ve biraz harmanladım bitki köklerine yardımı olur diye. Tabanda bir sorun yaşamadım ama ışık led kullandığım için boyuna uzadı bitkiler 1 hafta önce 14 W lık tasarruflu ampul koydum iki adet ve sazlarımla güllerim de hemen değişim gösterdi. sazlarım dibinden bir sürü filizlenmeye başladı. Resimde sarı ve kahveye benzeyen şeyler gübre. Hazirandan beri benimde ilk bitkili denemem.
http://www.apple.com/stevejobs/
Apple`nin kurucusu Teknoloji ve İletişimin dehası Steve Jobs hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin.
SON MESAJLAR
- Basit Yeşil Su Yapımı KaanE, 14:27
Akvaryum Bilimi - Karışık Tetra Akvaryumu GkhaNLioN, 14:26
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Yavru Melek Balığı Akvaryumum bendeniztayfun, 14:15
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimi Ne Zaman Yavruluğa Almalıyım Orhan76, 14:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Monte Carlo Yapraklarında Lekelenme Orhan76, 14:00
Yeni Üye Forumu - Hobiye Yeni Başlayacağım Taha Yanık, 13:52
Yeni Üye Forumu - Balığım Yem Yemiyor, Hiç Gezmiyor. Taha Yanık, 13:44
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Temizliği draff10, 13:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karidesler Ve Katil Salyangozlar Aguamentist, 13:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Akvaryumu Aguamentist, 13:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Balıklarımda Beyaz Benek Hastalığı Ahmetaydin16, 13:08
Hastalıklar ve İlaçlar - 30cm Küp Akvaryum Kurulumu Aguamentist, 13:08
Akvaryum Tanıtımı - 35*25*15 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi Aguamentist, 13:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Halfmoon Dumbo Veya Halfmoon Elephant Ear Betta samuraibeta, 11:57
İstanbullu Akvaristler - Arkadaşlar Yeni Akvaryum Orhan76, 11:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Lepistes.., 10:49
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Orhan76, 10:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığıma Ne Kadar Yem Atmalıyım? ShowaSanshoku, 10:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 09:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Allah Ne Verdiyse Tankı Vartego, 08:56
Akvaryum Tanıtımı - Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Aguamentist, 08:42
Yeni Üye Forumu - Lepistes Akvaryumu Kurucam Aguamentist, 08:39
Yeni Üye Forumu - Bitkili Karides Elma Salyangozlu Akavryum Aguamentist, 08:28
Bitki Akvaryumları Genel - Balığım Karidesle Uyumlumu Aguamentist, 08:04
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bu Kadar Bitki Lepıstes Yavruları İçin Yeterlimi? Aguamentist, 07:58
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Kafa Hastalığı HOPPALA, 05:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığı KaanE, 01:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dophin H80 KaanE, 01:43
Akvaryum Dünyasından Haberler - Karides Apartmanı TuRKeR, 00:37
Omurgasızlar Tanıtımı - Dry Start Başlangıç twinsoul, 00:19
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Tasarımı Hk. SilverSharK35, 00:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes bakmak zor mu? bendeniztayfun, 23:40
Canlı Doğuranlar - Akvaryumda Yeraltı Mağara Kullanan Varmı? MasterChief, 22:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Chihiros Aquatic Studio Dr-Muhammet, 22:26
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Balığım Niye Böyle bendeniztayfun, 22:26
Canlı Doğuranlar - Akvaryum İçinde Dolaşan Toz Bulutları burak1996, 21:51
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryumuma Daha Balık Eklemeli Miyim ? Abdulsamet..., 20:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Moli Pangasius Kovalayıp Isırıyor. Abdulsamet..., 20:33
Yeni Üye Forumu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun furkanbaba956, 20:31
Filtreleme Seçenekleri - Balık Halsiz Mirza Adar, 20:01
Sazansıgiller - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 20:01
Akvaryum Tanıtımı - Betta Tankı Taha Yanık, 19:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Moli Balığım Doğuracakmı? Muhammedbedri, 19:19
Canlı Doğuranlar - Bu Bir Hastalık veya Yaralanma Mı? HOPPALA, 18:35
Deniz Canlıları - Üstü Kuşaklı Akvaryum Yaptırmak İstiyorum palio78, 17:55
Yeni Üye Forumu - Bu Yavrucağa Ne Yapmalıyım:( Taha Yanık, 17:49
Labirentliler - Yeni Japon Akvaryumu H.polat, 17:05
Akvaryum Tanıtımı - 25 Cm Küp Betta H.polat, 17:01
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Armatürü Kaannn455, 16:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Iwagumi Akvaryumu İçin Zemin Bitkisi Önerisi FatihBezirgan, 15:49
Bitki Akvaryumları Genel
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Yavru L333 Ve L201 fahrettin 14:24
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 14:11
- Spotted Angelfish Hiko 14:11
- Black Venezuela Corydoras Hiko 14:11
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 14:09
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 14:05
- Albino Metal Snaceskin Yellow Lace Gençler Başak u 13:52
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:51
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:51
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 13:49
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 13:42
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:42
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:42
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:40
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:40
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 13:40
- Siyah Calvus (black Kameron) mercedesclk 13:20
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:05
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:05
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:05
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 13:00
- Afrika Cichlidleri devito 12:55
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 12:47
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 12:21
- Speciosus Ve Caudopunctatus erdo_bg 11:58
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 11:49
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 11:49
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 11:49
- Eş Kribensis palankesli 11:46
- Xenotilapia Bathyphilus Blue Lips Kolonisi palankesli 11:46
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 11:04
- Genç Damızlık Maulana serdar131977 11:04
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 10:50
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 10:50
- Led Driver 36-48w ilh4n 10:45
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 10:45
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 10:45
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 10:35
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:35
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 10:35
- Vitasand Kırmızı Bitki Kumu Demir İçerikli sirhill 10:29
- Akvaryum Seti - Takaslı - Güncellendi selahattinfidan 10:22
- Java Moss Miller 09:34
- 100-40-50(55) Akvaryum Arıyorum Miller 09:34
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:29
- L144 Takım, Süper Red Çiftler Ve Tek Süp. Red Dişi ersin ün 09:15
- Frontosa Küpü Emirk 09:02
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 09:02
- Düz Siyah Cüce Vatoz Emirk 09:02
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 08:51
KULLANICILAR
- 176 Online Kullanıcı, 96 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
samah,
laryscrl,
Gokay0,
ismailtel,
AC-72,
TalhaAkif,
alicik,
Gastropoda,
Abudullah,
Aguamentist,
Aquapir,
Ardaaa..,
ciways,
serkanglr,
selahattinfidan,
egeuchiha,
Aliko1616,
levent07,
Rafayel,
Orhan76,
sfcscannow,
-RBG-,
alpernar,
SameTV,
Goktug26,
EUREKA,
tuzlanıl,
GkhaNLioN,
Dexter85321,
Brdk64,
kopruluonur,
FerhatKaya,
cnylcn,
karamanoglu,
cpu1803,
karidesrehberi,
Oasis,
ilkayocak,
umut353535,
İsmail YILDIRIM,
valarmorghulis12,
Balik76,
Malinua55,
recepbal,
Oscar oscar,
Cloudbuster,
vahitender,
czafer58,
mitii,
KaanE,
okan169,
draff10,
Hüdai,
Mirza Adar,
osmandbnl,
servet,
fahrettin,
cengiz han,
Justbe,
UrasArt,
cilbay06,
FatihBezirgan,
tsp7,
isssmailak,
DenizUlucutsoy,
Goldfish2000,
giyotyn,
ozgurtpcogl,
Erdal Hoca,
akvaryumodam,
ŞahanT.,
Ulubey35,
rebelde,
bayironik,
cyborghuman,
MustafaŞ,
Vartego,
şansal,
Ehtiyar,
Sariyerlee,
Best Fish,
Lepistes..,
Reber07,
Canbudakkkk,
bendeniztayfun,
Tulpar99,
dati_bubu,
iamselim,
Osmanosman06,
GokKurt,
Hiko,
MertSoyumert,
1403balik,
Hobilik,
Blackpearl34,
Güntaç aytaç,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.