ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Different
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Temmuz 2024 16:25
Toplam Mesaj:
497 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ali Yaşar Can
Doğum Tarihi:
16 Eylül 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilgisayar Teknik Servis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ali Yaşar Can
Tangayika
Saf hobici :)
SON 10 MESAJI
Hint Bülbülü üretenler ...
Hint bülbülü üreticisi arıyorum.Fiyatta anlaşırsak 100 adete kadar alabilirim.Tanıdığınız birileri varsa haber verirseniz sevinirim.İstanbul'dan olması şart.
Hint bülbülü üreticisi arıyorum.Fiyatta anlaşırsak 100 adete kadar alabilirim.Tanıdığınız birileri varsa haber verirseniz sevinirim.İstanbul'dan olması şart.
ATFG FULL RED.(Boyanmış Lepistes)!!!
Fuat bey'in balıklarını gören biri olarak bu kadar kolay karalama yapılmamalı diyorum.Forum yönetimi izin vermemeli buna.Fatih bey , sohbetten cevap vermedi demişsiniz ve defalarca çok yoğunum demişsiniz.Karşınızdaki insanda yoğun olamazmı ?
Fuat bey'in balıklarını gören biri olarak bu kadar kolay karalama yapılmamalı diyorum.Forum yönetimi izin vermemeli buna.Fatih bey , sohbetten cevap vermedi demişsiniz ve defalarca çok yoğunum demişsiniz.Karşınızdaki insanda yoğun olamazmı ?
Sahte para ! Diyecek bişey bulamıyorum !
Parayı siz değil serbetçi fark ettiyse bence Oğuzhan bey haklı olabilir.
Parayı siz değil serbetçi fark ettiyse bence Oğuzhan bey haklı olabilir.
Survivor Türkiye
[QUOTE=MyLife]
Halkın değil yapımcının istediği yarışmacı kazandı.Bende birdaha izlememeye yemin ettim bitti.
[QUOTE=MyLife]
Survivor gibi programlar izleyenler için bence tuzakdır ki bende bu tuzagın içindeyim.
Ayrıca kendi düşüncem olarak turabi öyle hareketleri karşıdaki kişiyi resmen kışkırtıyor. Ve ahlaksız terbiyesizce hareket yapıyor.
Türk milleti nasıl turabiyi 1. seçti halen anlam veremedim. Bide şöyle bişey çıkmış neymişte turabi maddi durumu iyi degilmiş ya tamam maddi durumu iyi olmayabilir fakat sen oraya gidip gücünle oyun kazanacagına gidip terbiyesiz ahlaksızca hareketler yapıyorsun sonrada ne oluyor gökhan olmasın turabi olsun 1. !
En çokta şu ilgimi çekti ; Final de Finalistlere gökhan ve turabiye elenen yarışmacılar soru soruyo ekrem "acun bey gökhana soru sorabilirmiyim" dedi acun "tabi" dedi ekrem "Gökhan bu kadar yarışmaya girdin o kadar çok şey geçti nasıl da bu efendiligini hiç bozmadın yani efendiligi nasıl korudun ? gerçekten çok merak ediyorum" dedi ve salon alkışa boguldu. Turabi orada rezil oldu gerçekten. Zaten final aksamını izleyin turabinin nasıl rezil oldugunu görürsünüz o kadar haksızki bütün yarışmacılar kendisine soru yöneltiyor.
Teşekkürler.
[/QUOTE] Halkın değil yapımcının istediği yarışmacı kazandı.Bende birdaha izlememeye yemin ettim bitti.
Türkiye ve Dünya'nın En Büyük Akvaryum Tesisi!
Geçtiğimiz yıllarda bir üyemiz elektrik kullanmadan filtre sistemi kurduğunu suyu yukarı bastığını vs anlatmıştı.Zaten konuyu açmakla kalmış ama forumdaki arkadaşlar yorumlariyla konuyu 15 sayfa yapmıştı.Eski üyeler hatırlar şimdi , ne alakası varsa bu konuyu ona benzettim.İnşallah yanılırızda ülkemizde dev bir proje olur.
Geçtiğimiz yıllarda bir üyemiz elektrik kullanmadan filtre sistemi kurduğunu suyu yukarı bastığını vs anlatmıştı.Zaten konuyu açmakla kalmış ama forumdaki arkadaşlar yorumlariyla konuyu 15 sayfa yapmıştı.Eski üyeler hatırlar şimdi , ne alakası varsa bu konuyu ona benzettim.İnşallah yanılırızda ülkemizde dev bir proje olur.
Telefon Önerisi
Telefon alırken N Harfini gördüğünüz an uzak durun . Kısaca nokia dan şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim. İmkan varsa bende mutlaka Note 2 diyorum.
Telefon alırken N Harfini gördüğünüz an uzak durun . Kısaca nokia dan şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim. İmkan varsa bende mutlaka Note 2 diyorum.
Yöneticilerimizin atladığı konular
Aşırı takıntı yapıyorsunuz bence.Şahsi olarak herhangi bir konu gördüğüm zaman ilgimi çekiyorsa veya o konu hakkında bilgim varsa yorum yaparım , değilse başka konulara bakarım.Bence bu kadar basit. Çok rahatsız oldugunuz bişey varsada Hata butonu diye birşey var.Basarsınız yönetici arkadaşlar var değerlendirirler.
Aşırı takıntı yapıyorsunuz bence.Şahsi olarak herhangi bir konu gördüğüm zaman ilgimi çekiyorsa veya o konu hakkında bilgim varsa yorum yaparım , değilse başka konulara bakarım.Bence bu kadar basit. Çok rahatsız oldugunuz bişey varsada Hata butonu diye birşey var.Basarsınız yönetici arkadaşlar var değerlendirirler.
Yöneticilerimizin atladığı konular
Tamer bey adı üstünde forum dışı konular , yani hobi dışında konuşulan bir çok farklı konu başlığı var.Cep telefonu veya tv tavsiyesi isteyende var , farklı hobilerle uğraşan insanların tavsiye/yardım bekledikleri konularda var.Hatta benim gibi bir tv programı sohbet konusu açanda var.Konunun hakimiyseniz veya ilgi duyduğunuz bir konu ise yorum yapar düşüncelerinizi paylaşırsınız.Fazla takılmaya gerek yok bence.
Tamer bey adı üstünde forum dışı konular , yani hobi dışında konuşulan bir çok farklı konu başlığı var.Cep telefonu veya tv tavsiyesi isteyende var , farklı hobilerle uğraşan insanların tavsiye/yardım bekledikleri konularda var.Hatta benim gibi bir tv programı sohbet konusu açanda var.Konunun hakimiyseniz veya ilgi duyduğunuz bir konu ise yorum yapar düşüncelerinizi paylaşırsınız.Fazla takılmaya gerek yok bence.
Biri ikolamı dedi
Dış filtrenizin hortumlarını mümkün olduğu kadar kısa tutun , debide inanılmaz fark ediyor.Akvaryumda çok fazla kum var , ayrıca kayalar tropheuslar için sakıncalı , keskin kenarlara sahip bu kayalar balıklarınızın yaralanmasina sebeb olabilir.Güle gule besleyin , sAğlıklı balıklar....
Dış filtrenizin hortumlarını mümkün olduğu kadar kısa tutun , debide inanılmaz fark ediyor.Akvaryumda çok fazla kum var , ayrıca kayalar tropheuslar için sakıncalı , keskin kenarlara sahip bu kayalar balıklarınızın yaralanmasina sebeb olabilir.Güle gule besleyin , sAğlıklı balıklar....
Survivor Türkiye
Survivor izleyen arkadaşlar bu baslik altında konuşalım istedim.Forum kuralları dahilinde seviyeli bir sohbet/tartışma olmasına dikkat edelim lütfen.
Ben ünlüleri destekliyorum.Sebebide sadece turabi :) Hal ve hareketleri nedeniyle elenmesini ençok istediğim yarışmacı, ve yiğit e it dediği için onu kınıyorum.Ayrıca sahra da ondan eksik kalır yanı yok.Bu hafta mert e yazık oldu. Efendi biriydi üzüldüm.
Survivor izleyen arkadaşlar bu baslik altında konuşalım istedim.Forum kuralları dahilinde seviyeli bir sohbet/tartışma olmasına dikkat edelim lütfen.
Ben ünlüleri destekliyorum.Sebebide sadece turabi :) Hal ve hareketleri nedeniyle elenmesini ençok istediğim yarışmacı, ve yiğit e it dediği için onu kınıyorum.Ayrıca sahra da ondan eksik kalır yanı yok.Bu hafta mert e yazık oldu. Efendi biriydi üzüldüm.
SON MESAJLAR
- Hiç Betanız Böyle Davranırmıydı? bendeniztayfun, 13:21
Labirentliler - Sumplu Pipo Ne İşe Yarar? Ahmetaydin16, 13:04
Filtreleme Seçenekleri - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri Laterthanbefore, 12:34
Omurgasızlar - İzmirde Mikrokurt darkLightning0, 12:29
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Başlayan Biri İçin 40 Litre Akvaryum Taha Yanık, 12:24
Yeni Üye Forumu - 60 Litreye Kaç Nerite Salyangozu? Goldfish2000, 11:42
Omurgasızlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin İskorpit, 11:38
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Nano Bloody Mary twinsoul, 11:25
Akvaryum Tanıtımı - Ofis İçin Akvaryum Ölçü Tavsiyesi... CRD, 10:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tropheus Dişi Erkek aliburak11, 10:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 09:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dışkılamıyor Jester, 09:02
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 08:37
Filtreleme Seçenekleri - Dolu Akvaryumu Kaldırmak smetdman, 01:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ankara Penguen Akvaryum Hakkında DrNano, 01:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf Kerems, 00:48
Kedi Balıkları Forumu - Beta Pamuk Hastalığı Taha Yanık, 00:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Taha Yanık, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Isısı Laterthanbefore, 00:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yangın Tüpü Limon Tuzu+karbonat Sistemi Güvenlimi Laterthanbefore, 00:14
Yeni Üye Forumu - Beta Tank Arkadaşı mmemati, 00:14
Yeni Üye Forumu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun Göksel D, 00:03
Filtreleme Seçenekleri - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Hidro Dinamik, 23:54
Yeni Üye Forumu - Balığım Isıtıcının Işığı Yüzünden Uyumuyor HOPPALA, 23:51
Yeni Üye Forumu - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var Hidro Dinamik, 23:41
Yosun - Hobiye Yeni Başlayacağım CrownBetta, 22:56
Yeni Üye Forumu - Su Üzeri Hareketi-walstad Aqua Discovery, 22:53
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Kayanın İsmi Nedir? Dexter85321, 22:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Armatürü Kaannn455, 22:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Low-tech Gariban+ Beta Akvaryumum Dexter85321, 22:12
Akvaryum Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Lepistes bendeniztayfun, 21:34
Yeni Üye Forumu - Armatürk 1040l Armatür Keremeker, 21:30
Yeni Üye Forumu - Dry Start Başlangıç onur_0606, 20:52
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimin Eklem Yerleri Bozuk VICTUS, 20:33
Yeni Üye Forumu - 30cm Küp Akvaryum Bitki Kumu Öneri? smetdman, 20:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Çiftleştirme Taha Yanık, 19:00
Labirentliler - Akvaryum İçin Balık Ve Dekorasyon Tavsiyesi kaancevik, 17:08
Yeni Üye Forumu - Tropheus Duboisi Akv (5. Sf Güncel foto bol video) Mehmet. Uzun, 17:02
Tropheus Tanıtımı - Şelale Filtre Berkayv, 16:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistesim Tahmini Ne Zaman Doğurur? eymene, 16:55
Canlı Doğuranlar - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? bendeniztayfun, 16:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Albino Endler Aguamentist, 16:40
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Nerite Salyangozu monster07, 16:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İçinde Yüzen Canlılar ? Şevki37, 15:48
Hastalıklar ve İlaçlar - 35*35*35 Bitkili Tank Tür Tavsiyesi Taha Yanık, 15:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi SaRCoPhiLiuS, 15:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Moliwe Kribensis Laterthanbefore, 15:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 8mm Mi 6 Mmi samuraibeta, 15:06
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Akvaryum Zeminini Çimlendirme Laterthanbefore, 15:02
Bitki Türleri ve Bakımı - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi bendeniztayfun, 14:47
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 13:27
- Otocinclus Arıyorum heydu 13:27
- Komple Set heydu 13:27
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 13:27
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 13:27
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 13:21
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 13:18
- Kriza Gold emree06 13:18
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 13:15
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 13:10
- Leptosoma Kitumba Firefighter 13:10
- Albino Nigripinnis Firefighter 13:10
- Toplu Alımda Uyguna Verilecektir. Denizhann 13:04
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 12:51
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 12:45
- Saz Bitkisi selfish 12:33
- Fluval 206 Dış Filtre MysticArts 12:26
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 12:25
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 12:25
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 12:19
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:17
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 12:17
- Bursa İçi Ücretsiz Canlı Yem Kültürleri Rafayel 12:00
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 12:00
- Prl Karides - Güncel Fotoğraflar AlpayFerdiNAR 11:46
- Sarı Neon Ateş Karides - Güncel Fotoğraflar💛 AlpayFerdiNAR 11:46
- Galaxy Fishbone Boa Kan 9 Adet AlpayFerdiNAR 11:46
- Kova Dolusu Moss AlpayFerdiNAR 11:46
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 11:35
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 11:35
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 11:35
- Siyah Cüce Vatoz Yavru, Corydoras Sterbai nikon_ 11:35
- Red Tiger Lotus nikon_ 11:35
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 11:26
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 11:26
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 11:18
- Sarı Ateş Neon Karides Ardaaa.. 10:44
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 10:44
- Sıfır Cama Cam Akvaryum 45.30.30 Ardaaa.. 10:44
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 10:37
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 10:37
- Blue Rim Beta Çifti barsbingul 10:37
- Yem Tablet BUCALILAR 10:11
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 10:11
- Black Flame Wood cagdas_0606 10:06
- Akvaryum Dolabı Bora Bey 09:58
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 09:50
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 09:50
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 09:29
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 09:29
KULLANICILAR
- 35 Online Kullanıcı, 19 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.