ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
batubay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
15 Nisan 2025 11:38
Toplam Mesaj:
154 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
batuhan bayar
Doğum Tarihi:
09 Haziran 1992
İl:
Tekirdag
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
80x30x40(y)
Neon Tetra
Rasbora
Elma Salyangoz
Zeytin Nerite
Kuhlii
Cüce Vatoz
SON 10 MESAJI
Gnays Simli Kaya Dağılması
[QUOTE=aykutrehber16]
Salınım dediğimiz olay suya koyduktan sonra hava kabarcıklarının yukarı çıkmasından mı anlaşılıyor.Kusura bakmayın hobiye yeni başlıyorum ve 1 aydır okuyorum tecrübe ile öğrenmediğim için tam oturmuyor ve bazı şeyler havada kalıyor bende.
[/QUOTE]
Suyu bayağı bir kahverengiye boyamasıyla anlaşılıyor. Suya salınım yaparak suyu yumuşatması gerekiyordu ama dediğim gibi bendeki de yapmadı. Olmasa da olur.
[QUOTE=aykutrehber16]
Salınım dediğimiz olay suya koyduktan sonra hava kabarcıklarının yukarı çıkmasından mı anlaşılıyor.Kusura bakmayın hobiye yeni başlıyorum ve 1 aydır okuyorum tecrübe ile öğrenmediğim için tam oturmuyor ve bazı şeyler havada kalıyor bende.
[/QUOTE]
Suyu bayağı bir kahverengiye boyamasıyla anlaşılıyor. Suya salınım yaparak suyu yumuşatması gerekiyordu ama dediğim gibi bendeki de yapmadı. Olmasa da olur.
Gnays Simli Kaya Dağılması
Aynı olay benim de başıma geldi. Ben bu durumu kökün işlem görmüş olabileceğine yordum. Aldığım kök suya koyar koymaz battı ve hiçbir salınım yapmadı. Ben biraz da salınım yapsın diye almıştım ama dekoratif olarak da iş görüyor.[:D]
Aynı olay benim de başıma geldi. Ben bu durumu kökün işlem görmüş olabileceğine yordum. Aldığım kök suya koyar koymaz battı ve hiçbir salınım yapmadı. Ben biraz da salınım yapsın diye almıştım ama dekoratif olarak da iş görüyor.[:D]
Karbonat-Sitrik asit CO2 sistem yapımı 9 tl. maliy
[QUOTE=senolerdivan]
Uzerinde kendi vanası var sistemin[/QUOTE]
Ben kendim parça parça satın aldığımdan maalesef iğne vana bulamadım. Tekrardan sipariş vermem gerekecek.
[QUOTE=senolerdivan]
Uzerinde kendi vanası var sistemin[/QUOTE]
Ben kendim parça parça satın aldığımdan maalesef iğne vana bulamadım. Tekrardan sipariş vermem gerekecek.
Karbonat-Sitrik asit CO2 sistem yapımı 9 tl. maliy
[QUOTE=senolerdivan]
Basınç bende sürekli 1 ve 2 arasında değişkenlik gösteriyor o konuda herhangi bir sıkıntı yok. 24 saat açık bende co2. Saniyede 2 damla olarak ayarladım. Sistemi 29 martta yenilemiştim 300 er gram olarak. Şu an sitrik asit şişesinin 3 te 2 si dolu. 13 gündür kullanımda tahminim 40 gün gibi bir süre yeterli gelecek.[/QUOTE]
Geriye doğru okudum 1 tane tavsiye gördüm ama benim vanadan farkı yok. Acaba vana olarak ne kullanıyorsunuz? Mecburen çinden getirttiğim vanayı taktım ama ayar gibi bir şey söz konusu değil. Sistem ya açık yada kapalı durumda. Hiç olmadı yarın eczaneden serumları sıkıştırmak için kullanılan aparattan alıcam.
[QUOTE=senolerdivan]
Basınç bende sürekli 1 ve 2 arasında değişkenlik gösteriyor o konuda herhangi bir sıkıntı yok. 24 saat açık bende co2. Saniyede 2 damla olarak ayarladım. Sistemi 29 martta yenilemiştim 300 er gram olarak. Şu an sitrik asit şişesinin 3 te 2 si dolu. 13 gündür kullanımda tahminim 40 gün gibi bir süre yeterli gelecek.[/QUOTE]
Geriye doğru okudum 1 tane tavsiye gördüm ama benim vanadan farkı yok. Acaba vana olarak ne kullanıyorsunuz? Mecburen çinden getirttiğim vanayı taktım ama ayar gibi bir şey söz konusu değil. Sistem ya açık yada kapalı durumda. Hiç olmadı yarın eczaneden serumları sıkıştırmak için kullanılan aparattan alıcam.
Neon Tetralar Işıkta Saklanıyor
[QUOTE=Cloudbuster]Stress, Akvaruma alışmaları lazım. Tetra balıklar hep biraz ürkek olurlar.. Hatta bu yüzden bazen aşırı strese girerler ve ölürler. O derece sürü ruhu, saklanma yaşamlarında etkilidir. Bende şu an yedi adet var. Büyük bir akvaryumda 3-4 ay oldu halen gelip yüzeyden yem yemiyorlar..[/QUOTE]
Aslında balıklar daha 1 haftalık. Eskiden 3 tane vardı ve hiçbir sıkıntı yoktu. Balık stokları yenilenince 7 tane daha alıp 10a tamamladım. Eski 3 tane balığım da bunlara uydu şimdi.[:lol:] Onlar da saklanmaya başladı. Yem yemelerinde bir problem yok. Suyun üstünden bile yem hüpletiyorlar ama dediğim gibi akvaryumda ışıklar açıkken yüzdüklerini göremedim daha. Dediğiniz gibi zamana bırakayım o zaman. Teşekkür ederim.
[QUOTE=Cloudbuster]Stress, Akvaruma alışmaları lazım. Tetra balıklar hep biraz ürkek olurlar.. Hatta bu yüzden bazen aşırı strese girerler ve ölürler. O derece sürü ruhu, saklanma yaşamlarında etkilidir. Bende şu an yedi adet var. Büyük bir akvaryumda 3-4 ay oldu halen gelip yüzeyden yem yemiyorlar..[/QUOTE]
Aslında balıklar daha 1 haftalık. Eskiden 3 tane vardı ve hiçbir sıkıntı yoktu. Balık stokları yenilenince 7 tane daha alıp 10a tamamladım. Eski 3 tane balığım da bunlara uydu şimdi.[:lol:] Onlar da saklanmaya başladı. Yem yemelerinde bir problem yok. Suyun üstünden bile yem hüpletiyorlar ama dediğim gibi akvaryumda ışıklar açıkken yüzdüklerini göremedim daha. Dediğiniz gibi zamana bırakayım o zaman. Teşekkür ederim.
Neon Tetralar Işıkta Saklanıyor
İyi günler. Akvaryumunda 10 tane neon tetra balığım ve bir miktar subulatam var. Akvaryumdaki 18 wattlık geolux ışık açık olunca balıklarım subulataların arasında saklanıyor. Fakat ışık kapalıyken sürü halinde dolaştıklarını görüyorum. Neden böyle bir şey yapıyorlar? Zira ışık gücüm olması gerektiğinden bile az ve daha fazla ışık gücü olan sistemlerde bile neon tetralar güzel güzel yüzmekte.[:?]
İyi günler. Akvaryumunda 10 tane neon tetra balığım ve bir miktar subulatam var. Akvaryumdaki 18 wattlık geolux ışık açık olunca balıklarım subulataların arasında saklanıyor. Fakat ışık kapalıyken sürü halinde dolaştıklarını görüyorum. Neden böyle bir şey yapıyorlar? Zira ışık gücüm olması gerektiğinden bile az ve daha fazla ışık gücü olan sistemlerde bile neon tetralar güzel güzel yüzmekte.[:?]
100 Litre Neon Tetra
[QUOTE=mehmetaydin]
Arkadaşlar forumda canlı yükü hesaplama bölümü var, oradan akvaryumunuzda ne kadar canlı besleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz. [/QUOTE]
Eğer canlı büyüklüğüne göre yapılan hesaptan bahsediyorsanız bana çok mantıklı gelmiyor. 100 litrede 50 tane 3 cmlik herhangi bir balığı besleyebilirim sonucu çıkıyor.[:lol:] Yarın tavsiyelerinize uyarak 10 tane rasbora yoksa neon almaya karar verdim. Teşekkür ederim.
[QUOTE=mehmetaydin]
Arkadaşlar forumda canlı yükü hesaplama bölümü var, oradan akvaryumunuzda ne kadar canlı besleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz. [/QUOTE]
Eğer canlı büyüklüğüne göre yapılan hesaptan bahsediyorsanız bana çok mantıklı gelmiyor. 100 litrede 50 tane 3 cmlik herhangi bir balığı besleyebilirim sonucu çıkıyor.[:lol:] Yarın tavsiyelerinize uyarak 10 tane rasbora yoksa neon almaya karar verdim. Teşekkür ederim.
100 Litre Neon Tetra
[QUOTE=mehmetaydin]Merhaba.
Neonlar dediğiniz gibi çok ufak oldukları için gözü doldurmuyorlar. Önerim neonların sayısını 15-20 yapıp yanına farklı bir tetra türü ekleyebilirsiniz. Serpae veya rasbora çok güzel olur. Bu türlerden birinden 8-10 bireylik bir koloni ekleyebilirsiniz.[/QUOTE]
Aslında ben 10 tane daha neon tetra almaya niyetlendim fakat balıklar açısından çok da cesaret edemedim. Benim göz zevkim için hayvanlar sıkıntıya girmez umarım. [:?]
[QUOTE=bahadır__]72x35x40(h) ölçülerindeki tankımda 20adet neon tetra var gayet fazla gözümü doyuruyor hatta fazla bile göründükleri oluyor:)[/QUOTE]
Neredeyse aynı akvaryum ölçülerine sahibiz. 20 tane balık rahatça yaşar derseniz yarın 10lu bir grup daha alabilirim. Buradan onay gelirse gönül rahatlığıyla alıcam. [:)))]
[QUOTE=mehmetaydin]Merhaba.
Neonlar dediğiniz gibi çok ufak oldukları için gözü doldurmuyorlar. Önerim neonların sayısını 15-20 yapıp yanına farklı bir tetra türü ekleyebilirsiniz. Serpae veya rasbora çok güzel olur. Bu türlerden birinden 8-10 bireylik bir koloni ekleyebilirsiniz.[/QUOTE]
Aslında ben 10 tane daha neon tetra almaya niyetlendim fakat balıklar açısından çok da cesaret edemedim. Benim göz zevkim için hayvanlar sıkıntıya girmez umarım. [:?]
[QUOTE=bahadır__]72x35x40(h) ölçülerindeki tankımda 20adet neon tetra var gayet fazla gözümü doyuruyor hatta fazla bile göründükleri oluyor:)[/QUOTE]
Neredeyse aynı akvaryum ölçülerine sahibiz. 20 tane balık rahatça yaşar derseniz yarın 10lu bir grup daha alabilirim. Buradan onay gelirse gönül rahatlığıyla alıcam. [:)))]
100 Litre Neon Tetra
İyi akşamlar. 100 litrelik akvaryumumu kuralı 6 hafta oldu ve akvaryuma toplamda 10 tane neon tetra ekledim. Neon tetraların dışında 2 tane cüce vatoz, 2 tane kuhlii, 4 tane elma salyangoz ve 30-40 tane subulata bulunmakta. Fakat neonlar biraz ufak olduklarından akvaryum gözüme boş geliyor. Balıkların sağlığını riske atmamak koşuluyla en fazla kaç tane neon besleyebilirim? Yada akvaryumun biraz daha dolu dolu gözükmesi için tavsiyeleriniz var mı?
İyi akşamlar. 100 litrelik akvaryumumu kuralı 6 hafta oldu ve akvaryuma toplamda 10 tane neon tetra ekledim. Neon tetraların dışında 2 tane cüce vatoz, 2 tane kuhlii, 4 tane elma salyangoz ve 30-40 tane subulata bulunmakta. Fakat neonlar biraz ufak olduklarından akvaryum gözüme boş geliyor. Balıkların sağlığını riske atmamak koşuluyla en fazla kaç tane neon besleyebilirim? Yada akvaryumun biraz daha dolu dolu gözükmesi için tavsiyeleriniz var mı?
Elma Salyangoz Ve Krib
[QUOTE=erpachotoe]Kötü olmuş :( Kribensisler yaramaz çıkmış. Hevesini kaybetme, bitkiler artınca salyangozlar için uygun ortam oluşursa sataşmazlar belki ?
Boş tank arıyorsan benimki hazırda [:P][/QUOTE]
Hiç sorma eş tutamadılar daha. Salyangozları da geri vermek istemiyorum. Pazartesiye kaldı. Büyük ihtimalle kribleri geri verip tetra, karides, salyangoz, bitki cümbüşü yaparım. Umarım bu hasarlı salyangozlarıma bir şey olmaz.[:nazar:] Eğer dediğim olmazsa hediye edeyim sana.
[QUOTE=erpachotoe]Kötü olmuş :( Kribensisler yaramaz çıkmış. Hevesini kaybetme, bitkiler artınca salyangozlar için uygun ortam oluşursa sataşmazlar belki ?
Boş tank arıyorsan benimki hazırda [:P][/QUOTE]
Hiç sorma eş tutamadılar daha. Salyangozları da geri vermek istemiyorum. Pazartesiye kaldı. Büyük ihtimalle kribleri geri verip tetra, karides, salyangoz, bitki cümbüşü yaparım. Umarım bu hasarlı salyangozlarıma bir şey olmaz.[:nazar:] Eğer dediğim olmazsa hediye edeyim sana.
SON MESAJLAR
- Kiraz Karides 07ahmet, 19:56
Omurgasızlar - Anubias Çiçek 07ahmet, 19:38
Bitki Türleri ve Bakımı - 60x30x40 Akvaryum Kuruyorum. Betta_King, 19:27
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Mi ? MrAnason, 19:26
Hastalıklar ve İlaçlar - 40 Küp Hightech Tanıtım Joec, 18:51
Akvaryum Tanıtımı - Bu Ne Kökü ? imuhendisi61, 18:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Karın Çökmesi Kamburluk atakanaydin, 17:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Ada Substrat Sistemi EthernalFlow, 17:39
Taban ve Gübreleme - 60 Litre Bitkili Akvaryuma Balık Onerisi Betta_King, 17:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Başlayan Biri Olarak Bloody Mary Karides MertY, 16:50
Akvaryum Tanıtımı - 40 Küp Hightech Bitkili Tankım Joec, 16:45
Akvaryum Tanıtımı - 80x40x40 Akvaryuma Armatür Joec, 16:29
Aydınlatma - Alp Soft Studio Aquarium Ktktk, 16:06
Yeni Üye Forumu - Tds Ve Gh Tutmuyor darkaura, 15:33
Omurgasızlar - Tanganyika Tur Onerisi JangoFettus, 14:21
Tanganyika Cichlidleri - Boş Armatür Kasası Nereden Temin Edebilirim pianoƒish, 12:59
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Lepsitesin Hangi Türüne Bakmalıyım...? Alihan38, 11:54
Canlı Doğuranlar - Betta Macrostoma (brunei Beauty) BaLaBaN #, 11:53
Labirentliler Tanıtımı - Akvaryum Su Yüzeyindeki Silis Kumu Temizleme emrehsrc, 11:28
Akvaryum Bilimi - 100x45x45 Hardscape Tavsiye EnesOtag98, 10:22
Yeni Üye Forumu - 2+6 / 8 Moli Ve 6 Sterbai Güzel Olurmu Betta_King, 08:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Medaka Pondları Munzevi, 02:59
Akvaryum Tanıtımı - Kuzey / Orta Amerika Çöllerinin Bir Replikası (Biyotop Arayışı) Barack, 01:11
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 00:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Taşlar Akvaryumda Kullanılır Mı Jolakotturinn, 23:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - İlk Büyük Akvaryum Samet Özel, 22:01
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin pianoƒish, 22:00
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Karides Akvaryumu Hakkında Sorularım Ve Kurulumum Ehtiyar, 20:29
Omurgasızlar - Utangaç Balık Problemi JuqLax, 20:00
Yeni Üye Forumu - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 19:50
Akvaryum Tanıtımı - Geosesarma Dennerle Jolakotturinn, 19:46
Akvaryum Tanıtımı - Sewellia Lineolata Jolakotturinn, 19:31
Sazansıgiller Tanıtımı - 200 Lt Çok Hızlı Yosun Oluşumu AliSelimKadan, 18:00
Yeni Üye Forumu - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi hvostr, 17:05
Akvaryum Tanıtımı - Erkek Lepistes Doğmuyor hvostr, 17:03
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Esp Tabanlı Akıllı Işık Ve Sıcaklık Ölçüm Sistemi NightWist, 16:42
Kendin Yap Sistemler (DIY) - 240 Litre Resif Akvaryumuna Sump Şartmı? BlackkEaglee, 15:32
Deniz Akvaryumları Genel - Ember Tetra, Karides, Elbette Bitkiler pianoƒish, 11:29
Akvaryum Tanıtımı - 2 Aylık Akvaryumda Yoğun Diatom Sorunu – Bitkiler yyiImaz, 09:56
Bitki Akvaryumları Genel - Pigme Çöpçü Yumurta Bakımı. CUMBURLOP, 09:29
Yeni Üye Forumu - 35 Lt Ye Neon Tetra Olur Mu? İnci Kefali, 06:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 📌 Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü hvostr, 21:35
Makaleler ve Tercümeler - Dış Filtre Hat Üzeri Co2 Difüzör Hakkında hakaya0107, 20:29
Bitki Akvaryumları Genel - 37 Litrelik Siyah Neon Tetra Akvaryumum Ahmet53, 20:26
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Köşe Çatlağı hvostr, 20:25
Yeni Üye Forumu - En Küçük Cory: Hastatuslarım hvostr, 20:08
Kedi Balıkları Tanıtımı - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 19:01
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Balkona Giden Ekstra Uzun Dış Filtre Hortumu pianoƒish, 18:59
Filtreleme Seçenekleri - Co2’siz Nano Tank’ta Bitki Gelişimi BettaFishHobim, 18:39
Yeni Üye Forumu - Eheim Jager Kalibrasyon Resimli, Detaylı Anlatımlı Jotunheim, 12:27
Malzemeler ve Yemler Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Toplu Satış. 6 Plati ,sae, 2 Adet Cory 650 Tl kadirik 20:17
- Vatoz Yavruları mertank 18:41
- Black Flame Endler Safkan Damızlık Koloni aXarayli 18:06
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 17:37
- Meksika Portakal Cüce Kerevit TolgahanA 17:37
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:37
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 17:18
- Karides Takas Olur 34hakanay 16:36
- Creaqua Krom Pipe Ve A Kalite Akvaryum Malzemeleri apistoman 16:34
- Yavru Makinesi Brichardi Çift emrahdm 16:33
- Cüce Vatoz (4e-4d) Ve Gold Laser Corydoras (3d-6e) Emirk 16:21
- Saulosi 2-4 Cm Emirk 16:21
- 3 Erkek 3 Dişi Kribensis eyidasss 16:17
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 16:11
- Cam Lily Pipe Ve Cam Emiş Yüzey Emici Skimmerlı blackkened 15:25
- 80cm Full Akvaryum, Crypto Ve Anubias Dolu denizkarayali 15:19
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 15:00
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 14:49
- Hb White Lepistes omererbas 14:33
- Electric Blue Acara (andinoacara Pulcher) omererbas 14:33
- Xxl Boyda Malawi İmparator Cigledler serdar131977 14:23
- Çekya İthalatı Nadir Ve Kaliteli Türler RareFish 14:15
- Amano Karides Max Boy.. RareFish 14:15
- Çeşitli Akvaryum Malzemeleri. OKIRATLI 14:01
- Moli Velifera Yavruları Kalenna00 13:17
- Aquawing İç Filtre Kalenna00 13:17
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirkekurdu-izya Tubifex tuncaysargin 13:12
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 12:59
- Subulata Bitkisi kilic88 12:59
- Ekstra Clear Tanklar AtlasPoyraz 12:58
- Led Armatür Işık Aydınlatma yaguara 12:48
- Tüm Malzemeleriyle Satılık Akvaryum rorobey 12:36
- Karışık Karidesler Malakai 12:29
- 5 Katlı Özel Tasarım Demir Profil Akvaryum Sehbası mendos06 12:15
- Damızlık 7d 3e Demasoni 3.000tl (muhteşem Renk) mendos06 12:15
- Tetra Tec Aps 400 Hava Motoru Aşırı Sessiz. Serkanjb 12:02
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-09/09/26 osmandbnl 11:40
- Değişik Danio Zebralar osmandbnl 11:40
- 6 Adet Hongsloi sirhill 11:35
- Karides Çeşitleri Bloody Marry Ve Mavi Melek ShrimpGarden 11:30
- Damızlık Helena Katil Salyangoz ShrimpGarden 11:30
- Full Red ShrimpGarden 11:30
- Kalın Bant Duboisi Maswa Yavru &ramshorn Salyangoz yns325 11:29
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 11:29
- Frontoza Burindi Yavru voltran 11:05
- Seyyar Sumplu Akvaryum poyraz43 10:59
- Hb White Erkekler şansal 10:58
- 40x35x30 Buhar Camlı Akvaryum WnrAquascaping 10:31
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:31
- Sadece Takas Selçuks 10:11
KULLANICILAR
- 81 Online Kullanıcı, 44 Üye
Online Kullanıcılar
Atooken,
Srhtburakk,
osmandbnl,
07ahmet,
BassBoost,
Emerse,
kerimkoz,
MetinSerttas,
MiSoSiKiaN,
vaveyla67,
OKIRATLI,
Dkdklse,
Joec,
Koksal Gurkan,
burock14,
BoranPara,
enginm2000,
pianoƒish,
İnci Kefali,
MrAnason,
erdem28,
Tatar10,
Kibele,
Zaid,
ozan548,
Medicinskii jyrnal_f,
Formicasmind,
camoka007,
blackkened,
erdalakçay,
Latin Amerika,
ternapi,
GhostKoi,
Akrattin,
Yusuf77777,
TolgahanA,
Hknçkl,
alecozan,
eyidasss,
Umt61,
ALEM,
dreamcatcherr,
Malakai,
Balestra,
CanB,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.