Mercan kırığı - Argonit kum değişimi
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2009 08:23
Merhaba Fırat Bey,
Dediğiniz Türkiye içerisinde olsam güzel olurdu..Ama kıbrısa gönderim devreye girdiğinde en az 40 tl de kargo bu fiyata eklenecek.. Ayrıca gemide bu poşetin ne kadar sağlıklı geleceğide söz konusu.. Kıbrıstada canlı aragonit yok... Bir akvaryumcu bana 1 hafta 10 gün sonra geleceğini söyledi..(canlı aragonit)..en iyisi beklemek olacak heralde..
Dediğiniz Türkiye içerisinde olsam güzel olurdu..Ama kıbrısa gönderim devreye girdiğinde en az 40 tl de kargo bu fiyata eklenecek.. Ayrıca gemide bu poşetin ne kadar sağlıklı geleceğide söz konusu.. Kıbrıstada canlı aragonit yok... Bir akvaryumcu bana 1 hafta 10 gün sonra geleceğini söyledi..(canlı aragonit)..en iyisi beklemek olacak heralde..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2009 08:40
Hocam Kıbrıs'a koca bir bilgisayarı 30liraya gönderdim. Aras Kargo ile. Yani normalden 7lira kadar fazla. Firma gönderim yaparsa, ki yapacaktır muhtemelen, sorun olacağını sanmıyorum..
muhoni 2009-01-16 08:40:55
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2009 09:32
Geçen hafta elime ulaşan tunze 9002 için aras kargo 52 tl aldı... Firma karşılasa dediğin gibi sorun olmazdı ama öyle birşey yapmazlar ama heralde...Türkiye içi için belki.. Kıbrısa zannetmiyorum..