moli resimli
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Resimdeki görüntüsüne ve dediklerinize bakılacak olursa balığınız hasta görünüyor.
Başka bir olasılıkta erkek balığın kovalamasından dolayı balığınız yorgun ve halsiz kalmış yem yemesine de engel olan bu durum balığı iyice bitkinleştiriyor.
Balığınızın doğum sonrası toparlanamaması ve balığınızın sağlıklı bir şekilde dolaşmaması erkek balık tarafından rahatsız edilmesine neden olabilir.
Geçmiş olsun
Merhaba Sedef hanım;
Gördüğüm kadarıyla balığınızda kuyruk kısması var.Ayırmanızı tavsiye ederim zira diğer balıklar tarafından rahatsız edilirse hiç te hoş olmaz.Ölü yavruya gelince balığın doğum sırasında strese sokacak bir sebeb olabilir.Vücudu küçükse büyük bir itimal erkekn doğumdan dolayı ölü doğum yapmış dişi moliniz.
Saygılar...
Seda hanım;
Cam yerine tül ile akvaryumunuzun boyutuna göre bir plastikten şekil verip(Kare,dikdörtgen)tülü üzerine dikebilirsiniz ayrıca bu sayede sirkülasyon ve ısıda diğer tarafa'da geçer.
Kolay gelsin... Saygılar
pilastik olayını biraz daha açarmısınız.valla anlamadım.nasıl bir plastik?özür valla acemiyimde birazşekil olarak mümkünse.değilse biraz daha açın sölediğiniz şekli rica edersem.cvp atmasanızda atsanızda teşekkürler şimdiden
Estağfurullah ne özür dilemesi.Dün forumda rastlamıştım bir üye elektrik kablolarının geçtiği beyaz kutu plastikler var beyaz ağzı kare seklinde bunlardan yapabilirsiniz linkini aradım ama bulamadım malesef