Ne oldu anlamadım!
Fotoğraf:yok
Canlıdaki Belirtiler:Yaprak familyasından olan balığım anlamadığım şekilde vücudunu kıvrak kullanmama,az yem yeme,ve çiftleşme isteğinin 1 günde bozulması.
Akvaryum Kapasitesi (litre):250lt
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:ahliler,kadangalar,aulanacara familyasına ait 4 tür ve elma saylangozları
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):Balık sabah kaşınıyordu;bende %50 su değişimi yaptım.
Filitrasyon:Dış filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Sadece tuza batırıp çıkarma ve 2 diş sarmısak suyunu akvaryuma döktüm.
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :10 gün önce su değişimi yaptım.
Balığım dün kaşınmaya ve akvaryumda otoritesini kaybetti.Hiç bir balığım ona karşı gelemiyordu.Halada gelemiyor.Tuzlu suya batırdıktan sonra balıkta vücudunun kıvraklığının gittiğini gördüm.Sürekli akvaryumun bir köşesinde orta kısmında yüzmekte olduğunu gördüm.Ama kepçeyi akvaryuma sokunca hemen taşın altına kaçıyor.En son ahlim akvaryumdan atladığında böyle bir olay olmuştu.Ama bu balığa bir şey olursa yaşayamam.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence sizin balığınız stres e girmiş merak etmeyin kısa bir süre sonra düzelir. Balığı tuza batırıp çıkarmak ürkütmüş ve stres e sokmuş olabilir.
Akvaryumdaki diğer balıklarda sorun var mı? %50 su değişiminin etkilediğini düşünüyorum. Sorun suda.
Saygılar,