Oksijen-Karbondioksit Dengesi
Merhabalar arkadaşlar;
Ben yeni tankımda bitki yetiştireceğim. Nasıl karbondioksit elde etmem gerektiği hakkında ki makaleleri okudum,bilgilendim. Akvaryumu almaya gittiğim yol tam 1.5 saat. Bu süreçte balıklar zaten eve halsiz gelecekler. Ben bu süreçte akvaryumu dinlendirilmiş suyla dolduracağım ve daha önceden sipariş ettiğim aletleri takıp çalıştıracağım. Kumu ve bitkilerin ekimini halledeceğim. Fakat bundan sonra oksijen-karbondioksit dengesini nasıl ayarlıyacağım,bilemedim. Elimde ki ürünler;
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Cevabınız için teşekkürler. Daha sonra balıkları koyduğumda bu düzenek 24 saat mi çalışacak? Yani bana şöyle yap, böyle yap derseniz ben size uyup ona göre o saatlerde dediklerinizi uygulayacağım. Fakat ben bir ilçede oturuyorum ve Ankara'ya gittiğimde balıkları ve akvaryumu aynı anda almak zorundayım. Kısacası dediğiniz dengeyi sağlayamam.
İç filtre sürekli çalışmalıdır. bitki olarak ne düşünüyorsunuz ?
VOLT. :100~120V 220~240V
FREQ. :50/60Hz
GÜÇ :18W
QMAX. :
Arkadaşlar ben size şartlarımdan bahsediyorum siz bana forumu araştır diyorsunuz. Ben de balıkların en son eklenmesi gerektiğini, önce dengenin sağlanması gerektiğini biliyorum. Fakat şartlar buna el vermiyor.Bitkileri,balıkları ve akvaryumu en son alabiliyorum. Fakat diğer ürünlerle bir denge kurabileceksem söyleyin onuda yapayım.