Önerilerinize göre yeniden düzenledim..
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2008 00:04
Boyut (cm): 100*42*45
Kapasite (litre): 185
Canlılar: 3 mücevher, 3 sp, 3 snow prenses, 3 red rubin, 2 mavi prenses, 1 vatoz.
Malzemeler: akvaryumun kendi filtresi (oldukça memnunum), 200w ısıtıcı akvaryumun kendi aydınlatması
Akvaryum Bakımı: haftada 1 kez dip temizliği
Kullanılan Yemler: seranın yem çeşitleri
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: mümkün olduğunca kimyasal kullanmıyorum. bazen metilen mavisi
daha önce görüşünü belirten arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum onların görüşleri doğrultusunda yeniden düzenledim.
Bu arada akvaryumuma anubias türü bitkiler var ve edindiğim bilgilere göre bunlar çok yavaş büyürlermiş. Ancak ben daha dikeli 15 gün olmadan hepsi birer tane yaprak açtı ikinciside yolda. herhangi bir gübre felan kullanmadım. Kum da midye kırığı. Ne güzel değilmi bakın bitkiler aşağıda;
tekrar görüşlerinizi alabilirmiyim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2008 00:16
Çok güzel olmuş bende akvaryumda suni malzemelerin güzel durmadığını düşünüyorum
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2008 00:24
[QUOTE=HOCA]Elinize sağlık. Arka cam boyansa, birde suni malzeme çıkartılsa çok daha iyi olur kanaatindeyim.[/QUOTE]
Yorumlarınız için teşekkür ederim sayın hocam. O suni malzemeyi çıkartmayı bende istiyorum ancak snow prenseslerden bir tanesi onu yuva belledi içinden çıkmıyor. Diğer balıkları da yaklaştırmıyor. Bende onu almaya niyetlendiğimde kendimi gecekendu yıkmaya çalışan belediyeci gibi hissediyorum. Bu nedenle galiba şimdilik duracak.