orandama yardım!!!
http://img526.imageshack.us/img526/306/pict0586nk6.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/6497/pict0589gb2.jpg
Orandamın kafası birden beyazlamaya başladı. Rengi gidiyor, neden olabilir acaba? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
resimlerin kalitesiz olması normal tel çekimi çünkü. Yüzmesinde, yemek yemesinde herhangi bir sorun yok. Tek belirti kafasının kırmızıdan beyaza doğru renk değiştirmesi. Bu konuyla ilgili yardım edebilir misiniz? Kaliteli bir fotoğraf koymaya çalışacağım.
Beyaz pamukçuk şeklinde mi görünüyor?Eğer öyle ise dediğim tedaviyi uygulayın birde kaliteli mantar ilacı alın derim.Sağlıklı balıklar
Hande Hanım panik yapmayın korkulacak birşey yok , böyle renk değişimi vakaları çok sık görülür japonlarda çünkü havuzlarda üretilir ve birçok renkte ana - baba geni alan balıklar doğarlar ve zamanla büyüyen balıklar gen haritası en kuvvetli kimin genini taşıyorsa onun rengine dönecektir , 7 ay önce aldığım simsiyah oranda şuanda turuncuya döner oldu ve hiçbir problemi yok aksine panda diye tabir edilen hali aldı çokta güzel oldu...
Lütfen panik yapmayın içiniz rahat olsun balıkta herhangi birşey yok...
Resimlerin net olmamasından dolayı başka resimler koyuyorum. Orandamın kafasındaki beyazlık dışında durumu gayet iyi. Yemek yiyor ve bayağıda hareketli Mustafa Bey'in yazdığını bir yerde kabul etmemle birlikte gene de şüphelerim var. Bayağı bir araştırdım fakat bu konuyla ilgili bir şey bulamadım.Bu konuda başka bilgisi olan varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum. Yardım eden arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum.