Pengasus acil yardım...
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler:4 adet pengasusumdan bir tanesinin karın üst bölgesinde 2 gün önce beyaz bir leke oluşmuştu bugün dikkat ettim ve beyaz renk kırmızıya dönüşmüş...
Hani ısıtıcıda vücudunuzu yakarsınız ya onun gibi olmuş acaba ısıtıcıda yaktımı yoksa bu bir hastalıkmı?
Diğer üçünde hiçbir sorun yok....
Akvaryum Kapasitesi (litre):200 lt
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:10 adet çöpcü, 2 adet cüce vatoz 1 adet vatoz 2 adet labio bicolor
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:dış filtre seramik biobal elyaf
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:İlaç kulanımı yok sadece sera aquatan
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Akavryumda hernagibir değişiklik yok su değişimide daha yapmadım tankım yeni sayılır 7 günlük
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Balığınızın üzerinde beyaz küçük küçük benekler varsa beyaz benektir.Fakat öyle birşeyden bahsetmemişsiniz.Bana mantar gibi geldi.
Arkadaşım bende beslerken böle yaralarla karşılaşıyordum.Mantarın ta kendisi.Genelde üst dudaklarında olur amasizde farklı olmuş.Su bu hayvanlarda en az30 derece olmalı.Balığa fazla zarar veremiyor bu yara,gayet güçlüler.Ben kaya tuzuyla geçirmiştim hastalığı.Su değişimlerini az ölçüde yap,bunlar bayat su severler.