Ph Değeri
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2022 19:27
Merhaba bitkili bir akvaryumum var içinde 5 tane kiraz karides var 35 litre akvaryum sıcaklığı her şeyi yerinde bugün ph ölçme kiti aldım jbl aquatest diye 7.8 ph çıktı karidesler için uygun ph nedir ve nasıl dengelenebilir öğrenmek istedim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi hobiler :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2022 19:35
[QUOTE=Clownfish32]Merhaba bitkili bir akvaryumum var içinde 5 tane kiraz karides var 35 litre akvaryum sıcaklığı her şeyi yerinde bugün ph ölçme kiti aldım jbl aquatest diye 7.8 ph çıktı karidesler için uygun ph nedir ve nasıl dengelenebilir öğrenmek istedim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi hobiler :)[/QUOTE]
Kiraz karides türünde Ph ı kafanıza pek takmayın.Dinlenmiş çeşme suyunda gayet güzel yaşarlar
Kiraz karides türünde Ph ı kafanıza pek takmayın.Dinlenmiş çeşme suyunda gayet güzel yaşarlar
+1: [T]230948,Pamir Kandemir[/T][T]232419,Inteleon[/T][T]213398,ternapi[/T][T]205902,ArifhbsAquatics[/T][T]212566,Atay KUMBAR[/T]
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2022 19:37
Merhaba ben akvaryuma hazır su koyuyorum ama siz ph sıkıntı değil diyorsanız öyledir sağ olun iyi hobiler
Beğenenler: [T]204774,Cem Altay[/T]