Protein Skimmer Atman
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 21:06
Merhabalar ben bu "Atman Sk-388" marka protein skimmer'ı bir web sitesinde 100 liraya buldum bu ürünü daha önceden kullanan arkadaşlar varmı kalite ve verim bakımından nasıl bir ürün olduğunu merak ediyorum satan kişi 0 olduğunu belirtmiş ve fotoğraf koymuş yalnızca kutusunda hasar olduğunu belirtiyor ürün sağlam diyor sizce ne yapmalı?
Satıcı kişinin belirttiği notlar :
system32x 2010-02-05 21:14:50
Satıcı kişinin belirttiği notlar :
Tuzlu su akvaryumları için ps. 2500lt/H max2,25mt.
Ürünün
piyasa fiyatı 175 TL 'dir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 21:18
Profesyonel bir PS değil , traktör gibi çalışıyor -en azından benim gördüklerim öyleydi- , deneyip incelemeden para vermeyin.
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 14:28
2500 litre için uygun olduğu söyleniyor fakat traktör gibi ses çıkarttığını duydum, ben 200 litre bir akvaryum kuracaktım sump'ın içinde kullanacağım için ses sorununu büyük ölçüde çözeceğimi düşünüyorum dolap kapakları kapalı iken az ses çıkacaktır umarım pişman olmam.
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 22:54
[QUOTE=system32x]2500 litre için uygun olduğu söyleniyor fakat traktör gibi ses çıkarttığını duydum, ben 200 litre bir akvaryum kuracaktım sump'ın içinde kullanacağım için ses sorununu büyük ölçüde çözeceğimi düşünüyorum dolap kapakları kapalı iken az ses çıkacaktır umarım pişman olmam.[/QUOTE]
serkan.ist 2010-02-06 22:54:53
Madem karar verdiniz deneyimlerinizi ayrıntılı olarak paylaşmanızı bekliyeceğim. Artıları eksileri neler. Çünkü bu ps leri kullanan pek yok. Merak ediyorum bende..