ps sorunum
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2008 10:42
Arkadaşlar,
Deniz akvaryumuna yeni başladım. 160 lt akvaryum var, 55-60 lt de sump yaptırıyorum. 20-25 kg canlı kaya 3adet palyaço var. 1 maron clown 1 fox face 1 de yellow tang eklemeyi düşünüyorum. Haqos marka ps almıştım 20 gündür oynuyorum bir türlü kuru koyu renkli köpük alamadım. Toplama kabı sarı renkli sıvı ile doluyor. Yeni ps almaya karar verdim. Macro 300-350 tunze 9005-9010 ve reef octopus arasında karar veremedim. Tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz?
Deniz akvaryumuna yeni başladım. 160 lt akvaryum var, 55-60 lt de sump yaptırıyorum. 20-25 kg canlı kaya 3adet palyaço var. 1 maron clown 1 fox face 1 de yellow tang eklemeyi düşünüyorum. Haqos marka ps almıştım 20 gündür oynuyorum bir türlü kuru koyu renkli köpük alamadım. Toplama kabı sarı renkli sıvı ile doluyor. Yeni ps almaya karar verdim. Macro 300-350 tunze 9005-9010 ve reef octopus arasında karar veremedim. Tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2008 12:01
Ben olsam Tunze alırım. Her zaman 2. eli kuvvetli marka. Satmak isterseniz rahat elden çıkarırsınız.
Fox face ve yellow tang arasında bence tercih yapın. İkisi birden fazla olur.
Fox face ve yellow tang arasında bence tercih yapın. İkisi birden fazla olur.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 14:31
Bence sump yaptırcaksan tunze nin yerine schuran jetskim düşünebilirsin madem kesenin ağzını açıcan açmışken birkez aç tam aç uzun vadeli olsun tunze a bişey demiyorum yanlış anlama ama incelediğim kadarıyla aradaki fiyat farkından da belli olduğu gibi schuran daha kaliteli duruyor tabi bu konuda teknik bilgileri olanlar daha iyi bilirler...Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2008 01:26
Hayırlı uğurlu olsun darısı benim başıma...Buarada ürün elinize ulaştığında bu başlık altında ürünün boyutlarını verebilirseniz çok sevinirim...Saygılar...
SONER T 2008-09-23 01:31:19