Red Sea Max ile tuzun tadına bakmak
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2009 23:01
Avni coşturma Cenki
Zaten onun konusunu kitap haline getirip, yeni başlayanlara ibret-i alem olsun diye okutturcam.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2009 10:09
Özgürcüm
Tuzlu su tankında hayırlı olsun
bende senin gibi aynı yolda ilerleyecek gibiyim
kafamda bir Nano kurmak benimde var ama biraz daha zaman gerekir bana sanki
burda bir arkadşıma tuzlu su kuracagız ondan edindigim tecrubelerle soyle yaz sonuna dogru bir tuzlu su da ben kuracam inşallah
tekrar hayırlı olsun
Saglıkla beslemen dileğimle
Saygılar
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2009 10:42
Merhaba özgür abicim ne oldu akvaryumun durumu fotografta yayınlamıyorsunuz bizleri meraklandırmakmı istiyorsunuz? Abicim gelişmelerden bizi habersiz bırakmayın sağlıklı balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2009 16:20
Recep merhaba; akvaryumun yeni fotolarını fraglarım büyüdüğünde yayınlamayı düşünüyorum. Bu aralar yosun sorunu başlamıştı, yavaş yavaş düzeliyor. Bir şekilde düzene girecekler inşaallah.
İlgin için teşekkürler, sevgiler, saygılar...
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2009 18:33
İnşaallah düzelir abi benimde yosun sorunum başladı bende çözüm aramaktayım bakalım nasıl halledeceğim ALLAH ikimizide kurtarsın bu beladan :D
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2009 18:46
Akvaryuma o canlı kayalar koyulduktan bir süre sonra,yani döngü başladığı zaman o kayaların üzerindeki bitkiler(galiba polip) diyorsunuz, kendi kendinemi oluşuyor.Deniz akvaryumunda bilgim olmadığı için soruyorum.Teşekkürler
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2009 20:33
Amin, Recep kardeşim. Ben atlatmak üzereyim, darısı başına...
Orkut Bey, keşke düşündüğünüz gibi olsaydı. Ama, o canlıları yani mercanları kendimiz alıp ekliyoruz. Hepsi polyp değil tabi; xenia'sı var, leather'ı var, octopus'u var, ben zor görürüm ama acropora'sı var. Anlayacağınız, yüzlerce çeşit mercan türü var.
Mehmet Bey, çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2009 23:08
[QUOTE=koyu]
Orkut Bey, keşke düşündüğünüz gibi olsaydı. Ama, o canlıları yani mercanları kendimiz alıp ekliyoruz. Hepsi polyp değil tabi; xenia'sı var, leather'ı var, octopus'u var, ben zor görürüm ama acropora'sı var. Anlayacağınız, yüzlerce çeşit mercan türü var.
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Usta konuştu... Hey yavrum be budur işte...Helalin var Özgür
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 09:19
Daha dur bakalım Koray, ne ustası, ne helali. Bir fırın ekmek yiyeceğiz, sizin tecrübenize ve bilginize ulaşmak için...
Efe Bey, teşekkür ederim, yavaş yavaş ilerliyor işte
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2009 21:10
Özgür Bey, lps lerinizi görmemiz için neler yapmamız gerekiyor? Clove polipmi hediye edelim? VOLKANAYAZ 2009-05-19 09:14:07