Red top Ndumbi Ve paslılarım [yeni resiml
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 03:26
Kaan abi yarın gidip o fajile mi neydi ondan alalım .Arkadaşlar abiler o fajile diyorum ama gerçek ismi nedir bilen varmı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 09:21
[QUOTE=hasan_ali05] Kaan abi yarın gidip o fajile mi neydi ondan alalım .Arkadaşlar abiler o fajile diyorum ama gerçek ismi nedir bilen varmı.
[/QUOTE]
Evet bi ilaç öneren yokmu hasanla bu ilacı alıcaz bi fotsunu filan koyan yokmu
Evet bi ilaç öneren yokmu hasanla bu ilacı alıcaz bi fotsunu filan koyan yokmu
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 09:28
Işığın mavi rengi balıkların renklerini tamamen kapatmiş balıkların cinsini yazmamış olsan ne olduklarını anlamak çok zor olurdu.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 09:38
[QUOTE=tropeus]Işığın mavi rengi balıkların renklerini tamamen kapatmiş balıkların cinsini yazmamış olsan ne olduklarını anlamak çok zor olurdu.[/QUOTE]
Önder abi değiştimeyi umuyorum fakat şimdi bu karın çekikliği korkuttu oyüzden parayı yeme ve ilaca yatırıcam galiba
Önder abi değiştimeyi umuyorum fakat şimdi bu karın çekikliği korkuttu oyüzden parayı yeme ve ilaca yatırıcam galiba
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 14:22
Kaan abi istersen yemlerin fotolarını koy.Nasıl oldukları hakkında fikir edinirsin.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 22:13
İlk haline göre karındaki çöküklük geçmiş bence.. Bendeki sarı prenseslerin birkaçıda yakalanmıştı iç parazite. ve gitgide çöküklük artmıştı.sonuç ölüm tabiki... sanırım çözümü bulmuşsun. geçmiş olsun :)
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 23:36
Eline sağlık kaan cok guzel olmus. Benimki gibi karışık değil hiç olmazsa.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 23:38
Ya ben dedim bugün Kaan abiye flaji alalım diye ama.Ben abiye dedim burada flaji satılmıyormuş dedim bir abiye telefonla.Dediki onu eczanen alacaksın .
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 23:47
Bu flagyl ilaç bir yan tesiri filan veya başka bişeyleri var mıdır? Kullanmam açısından hani balıklara iyi gelsin. Belki hastalık olabilir diye.
halongan 2009-10-09 10:21:56