Rio Nano PS 80 Lt.
80-100 litrelik akvaryumlar için uygundur. | |
|
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu beni değil, bilakis seni etkiler.PS olmadanda olduğunu gösterdim.İstiyen alır istiyen almaz.Ben pico tanklarda, Ps ye gerek yoktur diyorum hala.Bu arada şelale filtreyide çıkardım.
Tankta filtre namına hiç birşey yok.Refgium yaptım sumpun bölümüne mangrovee ektim.Yakında macro koyucam.
www.nanoreef.com Nano ve pico kuranlar. Bu siteden, ingilizceleri bile yoksa yararlansınlar. Resimli herşey.
Adamlar tamamen biyolojik filtrasyon kullanıyor.Hatta 50 litreden küçük tanklarda ps hamallık olarak görülüyor.Hatta ve hatta, şelale filtreleri modfiye edip. İçine macro alg veya mangrove koyuyorlar.Herifler aşmış bu işi. Biz hala PS PS PS die gezinelim.
Herşey ortada koydum videoyu.Ps ve şelale filtreyide çıkardım.5 günde 1, 7 litre su değiştiriyorum.Test yapıp KH-PH ekliyorum.Fosfat reaktörü yaptım, onu aktif edicem yakında.
Kullandığım katkılarda:Seachemphosguard,Seachem reef builder-Buffer,
Altay istediğini yapabilirsin ister ps kullan ister kullanma.Beton gibi demişsin mercanlarım boyları 2 cm ya var ya yok en son söylediğine göre.İnsanlara bazı şeyleri basitmiş gibi gösterip riskli işler yaptırmaya teşvik ediyorsun.Onurun bitki akvaryumunda da filtre yoktu hatırlıyorsan.Fakat kurduğu işlettiği ve kontrol ettiği sistemi burda kaç kişi idare eder desek 5 yada 6 ya çıkar ya çıkmaz o zaman hadi herkes filtreleri söksün para vermeyelim filtrelere ve denitrifikasyon gibi bi olayı kontrol altında tutalım bakalım ne oluyor.Söylediklerin konuyu bu noktaya getiriyor.Forumlardan makalelerden birşeyleri ezberleyip ahkam kesmenin bi anlamı yok biçoğumuz senden çok daha fazla tecrübeye sahibiz sende biliyorsun ve çok daha uzun zamandır bu işlerle uğraşıyoruz.Ben en sağlıklı risk almdan güvenli daha az zahmetli bir yöntem öneriyorum ve önce güvenlik mantığıyla hareket ediyorum tercih size kalmış.