Rüyalar gerçek oldu! sonunda...yeni resimler sf.3'
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 14:04
Fotoğraf:çok yakında ekleyeceğim
Boyut (cm):110x50x60h
unface123 2009-05-26 15:46:39
Boyut (cm):110x50x60h
Canlılar:hara gallireya reef-afra jalo reef-afra white top-elongatus chewere-polit
Uzun zamandır hayalini kurduğum balıklara iki gün önce sahip oldum. dünde güzel güzel resimlerini çektim ama makineyi evde unuttuğum için foruma koyamadım. Bu akşam bütün resimlerimi sizlerle paylaşacağım inşallah henüz yeni geldikleri için formları düzgün değil ama onlara öyle bir bakıcam ki akvaryumumun kıralı olan afra white top gibi babayit olacaklar.
Uzun zamandır hayalini kurduğum balıklara iki gün önce sahip oldum. dünde güzel güzel resimlerini çektim ama makineyi evde unuttuğum için foruma koyamadım. Bu akşam bütün resimlerimi sizlerle paylaşacağım inşallah henüz yeni geldikleri için formları düzgün değil ama onlara öyle bir bakıcam ki akvaryumumun kıralı olan afra white top gibi babayit olacaklar.
Akşama görüşürüz ;)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 14:39
Hayırlı olsun...İnşallah kayıpsız büyütür,yavrularını alırsınız..Resimleri dört gözle bekliyoruz..
Saygılar..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 14:53
Hayırlı olsun Faruk Bey, resimleri merakla bekliyorum.
djechrem 2009-05-23 14:53:41
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2009 20:39
Faruk bey,hayırlı olsun.
Afra white toplar,gerçekten babayiğit.Sizden gelen 1_2 cm afra white toplar,3_4 cm'lik mpanga ve demolardan korkmuyorlar hiç.
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2009 23:07
Hayırlı olsun Faruk Bey. Sağlıklı bir şekilde büyütmeniz dileğiyle. Resimleri en kısa zamanda bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2009 23:28
Hayırlı olsun balıklarınız.
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2009 23:45
Faruk Bey balıkları Semih Abiden mi aldınız acaba?
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 00:36
Hayalimdeki balıkları almışsınız resimleri merakla bekliyoruz..Semih beyden galiba balıklar..
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 01:53
[QUOTE=ozkanbicici]Hayalimdeki balıkları almışsınız resimleri merakla bekliyoruz..Semih beyden galiba balıklar.. [/QUOTE]
Bana da öyle geliyor.