Sabah erkek şimdi de dişi lepistesim öldü
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2006 11:39
ard arda yaşadığım bu ölümlerin sebebi ne olabilir? çok moralsizim ve yeni bir akvaryumcu olduğum için şevkim kırıldı ya omessiah 2006-9-10 20:50:26
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2006 15:36
Emrah bey şevkinizi kırmak istemem ama bu aralar erkek lepistes ölümü ile çok yazı okudum, acaba tez zamanda ölsün gelip yenisini alsınlar diye bir şeyler mi yapılıyor
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2006 15:40
lepistes için üzüldüm ama bence fazla komplo yapmaya gerek yok akvaryum koşulları nedir acaba belki biraz daha bilgi verirseniz size yardımcı olabilirim
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2006 15:45
Eski yıllarda yeni başlayanlar lepistes tavsiye edilirdi,bakımı kolay olduğu için.Şimdilerde ithal lepistesleri yaşatmak oldukça zor,su kalitesi çok yüksek olmalı özellikle biyolojik filitrasyon gücüne aşırı miktarda ihtiyaç olduğunu düşünüyorum iç filitrelerle sansınızı zorlamayın. Yüksek toksit oranlarına hiç tahammülü yok zamane lepisteslerinin,artık kolay balık olmaktan çıktı.
Bence bir sonraki deneyiminiz lepistesin haricinde başka bir tür örneğin malavi cichlid ile olmalı.6-8 li gurplar halinde alacağınız sarı prenses yada yunus cichlid türlerinde lepistesler kadar sorun yaşayacağınızı tahmin etmem.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2006 20:53
çok üzülüyorum neden olabilir?su da hafif bir koku var!normal mi ve hava hortumları acayip kaygan ele gelmioyr=?omessiah 2006-9-10 21:11:2