SCHURAN sizce nasıl?
Filter rack nedir pardon ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
sistem olarak su yolu benzer olarak izlenip taklidi daha kullanışlı şeyler yapılabilir.
bahadır bey, filterrack schuran'ın sump modellerinin genel ismidir. http://www.schuran.com/index_seawater_e.htm
İsimi buymuş demek...
Shurana paranızı yatırmadan evvel öztan beyle bir fikir birliği içerisine girmenize tavsiye ederim zira bu konuda kendisinin çalışmaları övgüye değer niteliktedir.
Burada reklam gibi olacak ama kendisinin renevasyondan geçirdiği bir macronun toplama kapasitesini gördüm. Gerçekten çok başarılı işçilik.
Saygılarımla
Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler.. Göztepe' de Gökhan abimiz yeni bir dükkan açmış SCHURAN 'ı ondan aldım. Şimdi sump dizaynını ona göre ayarlıyorum. Çalıştırınca tekrar yardımlarınıza ihtiyaç gerekicek. İnşallah beceririz.. saygılar...
İyi seçim ileride başını ağrıtacağını sanmam.sumpa göre ps'yi ayarlamak ise bence en doğrusu..göreceğiz bakalım nasıl bir reef olacak..
Sumpta 19cm sabit bir bölme yaptım. Gerçi biraz küçük oldu ama herhalde iş görecek. Bu bölmeye gelen su askıda duran elyaf bölmesinden geçiyor. PS 'nin yanına motoru yerleştirirken hortumu mecburen biraz kısalttım. Silikonlar kurusun ilk denemeyi yapıcaz... Teşekkürler..