Sera aquatan
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2007 20:58
Arkadaşlar lepisteslerimde beyazlaşma oldu ve öldü.Makrakantamda beyaz benek oldu.tedavi ettiğimi düşündüm.Akvaryumda çok kirli idi.Bitki olduğu için tuz kullanamamaıştım.Önlem olsun diye akvaryumu boşaltım .Kumları tuzlu suda beklettikten sonra yeniden kurdum Sera aquatan kodum.(20 Lt ye 5 ml)Lebistes yavrularım ve macracantam var.Balıkları akvaryuma ne zaman koyabilirim.Bu arada balıklar kovada ısıtıcı ve havalandırma ile idare ediyorlar.Yardımcı olcak arkadaşlara teşekkürler.
Arkadaşlar birde bugün eczaneye %37 lik formaldahit(500 ml)+1.85 gr metilen mavisi+1.85 gr malahit yeşili karışımını hazırlattım.Toplam maliyet 13 Ytl
antebi 2007-1-12 21:2:36
Arkadaşlar birde bugün eczaneye %37 lik formaldahit(500 ml)+1.85 gr metilen mavisi+1.85 gr malahit yeşili karışımını hazırlattım.Toplam maliyet 13 Ytl
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2007 23:22
Hatta Sera'ya göre Sera Aquatan'ı koyuyorsunuz ve 1 saat bekledikten sonra Sera Nitrivec kullanıyorsunuz. 24 saat sonra ise balıkları atıyorsunuz.
Aquatan vb. hazırlayıcıların gerekliliği hakkında daha önceden konular açıldı. Okumanızı tavsiye ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir