Şimdiye Kadar Baktığım En Güzel Yunus Kol
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2008 23:05
Golcer (Gencer OLCER)arkadaşımdan aldığım 1 e 5 d kolonisi şimdiye kadar en çok zevk aldığım yunus kolonisi olma özelliği taşıyor.1 ay da 250 yavru aldığım bu koloni için gencer arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Sizin de en çok zevk aldığınız tek tür varsa paylaşın lütfen...
Saygılar,
Osman YILDIZ
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 11:12
Foroğraflar o kadar kaliteli değil ama avatarınızda ki erkekta sanırım bu koloniden. Avatarınızdan görülen kadarıyla erkek harika.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 12:34
Evet Emre Bey o erkek tankı dağıtıyor zaten gülmekten yerlere yatırıyor beni. Rahat durmuyor yani devamlı dişileri kovalıyor.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 12:48
[QUOTE=MMX-1]
Evet Emre Bey o erkek tankı dağıtıyor zaten gülmekten yerlere yatırıyor beni. Rahat durmuyor yani devamlı dişileri kovalıyor.
[/QUOTE]Balığın erkeğinin iyisi çapkın olanıdır.Maşallah.İnşallah sayı artarak devam eder.Heralde tek tür bir ilangi kolonisi benide ihya ederdi diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 13:20
Sarp bey,
1 kere kusturdum ve tövbe ettim.Kusturduklarım şimdi yine kuluçkadalar.Ama bu sefer kusturmayacağım.
ömer bey,
Yunus diyorum başka birşey demiyorum
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 18:07
Teşekkür ederim hikmet bey.Şu anda ağzı dolu toplam 9 dişi ve de 1 erkek yunusum var,250 adet yavru var,bu gazla ne kadar giderim bilmiyorum.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 20:01
Fotoları cep telefonuyla çektiğim için güzel çıkmıyorlar.En güzel çektiğim resim budur yani.
Saygılar,
Osman YILDIZ
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2008 16:02
Maaşallah çok güzeller güle güle besleyin.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2008 16:14
[QUOTE=ardbnh]
Bunlar kaç aylık nasıl oluyorda bu kadar çok yavru veriyorlar?
[/QUOTE]Koloni 1e ve 5d şeklindeymiş balıkların ortalama 12-13cm olduklarını düşünsek 5 dişiden, her bir dişi 50 yavru verse ayda 250 yavru eder gayet normal bir durum şaşılacak birşey yok hatta az bile veriyorlar resimdeki balıkların bir tanesinin en az 60-70 civarı vermesi bile normal, benim yunuslardan biri, boyu 12cm tam 97 yavru çıktı buna ne demeli ( Maaşallah deyin). saygılar