Sorceresif
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2017 12:53
Merhaba,
Hayırlı iş için tebrikler. Tankı kapatmana üzüldüm abi. Tam ben başlıyorum sen kapatıyorsun. Kalan canlıların akıbeti nedir ? Ben de canlı girişlerine başlarım yakında o sebeple araştırmalar yapıyorum.
Hayırlı iş için tebrikler. Tankı kapatmana üzüldüm abi. Tam ben başlıyorum sen kapatıyorsun. Kalan canlıların akıbeti nedir ? Ben de canlı girişlerine başlarım yakında o sebeple araştırmalar yapıyorum.
Teşekkür Edenler: [T]108164,sorceres[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2017 20:15
Hayırlı işlerin hayırla biter inşallah. Bana sormadın ama kendini yakma derim[:lol:][:lol:]
Yeni akvaryumu kurunca link göndermeyi unutma :) senin kuracağım akvaryum güzel olur, gözden kaçmasın [:P]
Yeni akvaryumu kurunca link göndermeyi unutma :) senin kuracağım akvaryum güzel olur, gözden kaçmasın [:P]
+1: [T]108164,sorceres[/T]
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2017 11:13
[QUOTE=gokberkgonenc]Merhaba,
Hayırlı iş için tebrikler. Tankı kapatmana üzüldüm abi. Tam ben başlıyorum sen kapatıyorsun. Kalan canlıların akıbeti nedir ? Ben de canlı girişlerine başlarım yakında o sebeple araştırmalar yapıyorum.[/QUOTE]
Merhaba Gökberk, cevap biraz geç oldu kusura bakma. 1 adet palyaço ve 1 adet yellow watchman goby var. Onları arkadaşıma vereceğim. Kayalarda ciddi alg sorunu var onlar da çöpe gidecek.
Hayırlı iş için tebrikler. Tankı kapatmana üzüldüm abi. Tam ben başlıyorum sen kapatıyorsun. Kalan canlıların akıbeti nedir ? Ben de canlı girişlerine başlarım yakında o sebeple araştırmalar yapıyorum.[/QUOTE]
Merhaba Gökberk, cevap biraz geç oldu kusura bakma. 1 adet palyaço ve 1 adet yellow watchman goby var. Onları arkadaşıma vereceğim. Kayalarda ciddi alg sorunu var onlar da çöpe gidecek.
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2017 11:14
[QUOTE=Street Parrot]Hayırlı işlerin hayırla biter inşallah. Bana sormadın ama kendini yakma derim[:lol:][:lol:]
Yeni akvaryumu kurunca link göndermeyi unutma :) senin kuracağım akvaryum güzel olur, gözden kaçmasın [:P][/QUOTE]
Unutmam Ömer abi, bir yorumunu alırım. [:)][:)]
Yeni akvaryumu kurunca link göndermeyi unutma :) senin kuracağım akvaryum güzel olur, gözden kaçmasın [:P][/QUOTE]
Unutmam Ömer abi, bir yorumunu alırım. [:)][:)]
Beğenenler: [T]12491,Street Parrot[/T]
Teşekkür Edenler: [T]12491,Street Parrot[/T]
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2017 11:15
Nedense kimse tavsiye etmiyor [:O]
Beğenenler: [T]12491,Street Parrot[/T]