S.prenses’teki siyah leke.
Arkada?lar herkese merhaba,1 ay önce aldy?ym erkek s.prenses'in sol yan tarafynda bundan 1 hafta önce 1-2 mm çapynda siyah bir nokta çykty.Noktanyn tam olarak ne oldu?unu bilmedi?im için sadece tuzlu su banyosuyla yetindim,balyk'da herhangi bir anormallik yok.Sizce nedir bu siyah nokta ve ne yapmam gerekiyor yardymlarynyzy bekliyorum.Akvaryumun bakymyny düzenli yapmaktayym sera aqutan,sera nitrivec kullanyyorum.Yemlerdede her hangi bir de?i?iklik yapmadym.Akvaryumdaki balyklar 1e d2 s.prenses 1e 2d yunus cichlid.
Herkese ?imdiden Te?ekkürler.
Kolay gelsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Vitaminsizlikten çykar diye okumu?tum bir yerde.Bir ay içinde bir tanesinde çok büyük bir azalma oldu.Nerdeyse hiç kalmady noktalar.Di?erlerinde de ufak azalmalar var.Biraz daha gözlemlicem.
Selman Bey a??a?yya resim ekledim,resimdeki noktayy ben yaptym ama aynysy oldu.Leke çykyntyly veya girintili de?il sanki baly?yn tek bir pulu kararmy? gibi duruyor.Yn?allah resim size biraz yardymcy olur.
Kolay gelsin.
zaten belli belirsiz dikkatli bakyldy?ynda siyah nokta üst kysymdan belli oluyor arkada?laryn dedi?i gibi vitaminsizlikten olabilir. benim balyklardada oluyor.baly?yn çok sa?lykly ma?allah.