steveni taiwan
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2009 22:11
Gövde rengi güzel duruyor
Balığın başka açılardan resimlerini paylaşmanızı bekliyorum
Balığın boyunu da yazarsanız iyi olur
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 15:26
Tek kelimeyle harika diyorum. Maşallah...
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 20:53
Birdahaki yarışmaya daha güzel fotoğraflarla katılmayı planlıyorum arkadaşlar. Hepiniz çok sağolun. Bir sorum olacak bu balık gerçekten bahsedildiği kadar bulunması zor bir balık mı?
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 21:02
Geçen forumda 1.5-2 cm ini 1 tl den gördüm.O kadar aranan bir tür değil.Ama çokta yaygın bir tür değil.Hobiciler tarafından rağbet görüyor.Ama bu türlerde renk alma işi herzaman mümkün olmadığından imparator türleri hiçbir zaman tam olarak tutmadı.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 21:11
[QUOTE=GAKKOSH] Geçen forumda 1.5-2 cm ini 1 tl den gördüm.O kadar aranan bir tür değil.Ama çokta yaygın bir tür değil.Hobiciler tarafından rağbet görüyor.Ama bu türlerde renk alma işi herzaman mümkün olmadığından imparator türleri hiçbir zaman tam olarak tutmadı.[/QUOTE]
Bu balık imparator varyetesi değildir.Balık Protamelas Steveni Taiwan'dır,yani bir haplochromis varyetesidir.
Akvaryum şartları uygun olduğunda erkek bir Taiwan'ın renk yapmaması için hiç bir sebep yok.
Bu türün tek olumsuz yanı,yavruları anne ağzından çok küçük çıktığından ve su değerlerine karşı çok hassas olduğundan kayıpların fazla yaşanmasıdır.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 21:30
Reis abime katılıyorum. Renk konusunda renklenmez diye bir durumları yok erkekler süper renk alıyor yukarıda görüldüğü gibi. Bu arada kolonimdeki dişilerin birinin ağzı dolu arkadaşlar.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2009 00:43
Arkadaşlar steveni taiwan'ımın yeni resimler seyrine doyulmaz bir balık maşallah demeyi unutmayalım Bu arada balığın boyu 12cm civarı.
okan06 2009-03-12 00:45:08
Fotoğrafların devamı gelecek, umarım beğenirsiniz çektiğim fotoğrafları.