Su Düzenleyiciler
Arkadaşlar balıklarımın daha sağlıklı olması için Sera Nitrivec kullanmak istiyorum.
Acaba biyolojik ortama zarar verirmi?
Yoksa gerçekten çok faydalı ürünler mi?
Sizin önerebileceğiniz başka su düzenleyiciler varmı?
Teşekkürler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sera Nitrivec ;
Amonyum ve nitrit maddelerinin yok edilmesini sağlayan, 1 mililitresinde 30 milyon faydalı bakteri içeren özel bir bakteri karışımıdır. Bu mikroorganizmalar sudaki zararlı maddeleri derhal ve uzun süre için yok ederler ve akvaryumun pırıl pırıl olmasını sağlarlar. Sera Nitrivec içerisindeki bakteri kültürleri, bitki ve yem kalıntıları ve balık atıklarını hızla ve tamamen yok ederler.24 saat sonra balıklarınızı yeni ortamlarına güvenle koyabilirsiniz. Sera Nitrivec kısa süre içerisinde doğal bir mikro flora oluşturur.
[QUOTE=akiF]Bu su düzenleyiciler ile ilgili bir çok konu ve bir o kadarda tartışmalar var..! Forumun yarısı gereksiz para tuzağı diyorsa öbür yarısıda gerekli diyor..! Nediyebilirimki herkesin düşüncesi kendine açıkcası..!
[/QUOTE]
Akif abi,benim söylemek istediğim nokta alman firmalarinin ürettiği ilaçlari içi dolu mavi su ile doldurulmuş şişe gibi gösterilmesidir.Hiç kimse ticari amaç için içi su dolu bi ürün üretmez. Saygilar
Sevgili kardeşim sedat ben su düzenleyicilere karşı değilim aksine bende kullandım..! Bir dereceye kadarda ciddi derecede etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle acil su değişiminin gerektiği durumlarda..! Sanada saygılar kardeşim..!
Burada yazılanları okumanızı tavsiye ederim. Sonucunda kararı siz vereceksiniz. Benim kararım su hazırlayıcı veya başka bir tanımdaki bakteri kültürünü akvaryumda kullanmak çok gereksizdir.
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=40981& KW=
Burada yazılanları okumanızı tavsiye ederim. Sonucunda kararı siz vereceksiniz. Benim kararım su hazırlayıcı veya başka bir tanımdaki bakteri kültürünü akvaryumda kullanmak çok gereksizdir.
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=40981& KW=
[/QUOTE]
+1 KATILIYORUM