TAVSİYE.
Selam;
Dış ve iç parazitlere karşı ben ahım şahım bir ilaç kullanmıyorum , hemen hemen 2 senedir balık besliyorum Yunus , beyaz sarı ve mavi prenses lerden tahminen şimdiye kadar 2000 yavru aldım , acemilik dönemim hariç hastalıktan ölen balığım 5 i geçmez. İlaçtan önce akvaryum temizliği uygun filtre su şartlaını uygun tutma bence daha önemli. Nadiren balıkların hastalanmasını beklemeden seranın ilaçlarını kullanıyorum ( genelde su değişimlerinde).
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba,
İç parazit ve dış parazit çeşitli hastalıklara yol açar, mesela dış parazitte mantar,beyaz benek,kuyruk çürümesi gibi farklı parazitlerin farklı hastalıkları vardır ve her hastalığın tedavisi, ilaç kulanımı veya dozu farklıdır ..
Saygılar,
Arkadasım iç parazıt ve dış parazit için en etkili çözüm sera bactopur direct tablet şeklinde oluyor her 50 litre için 1 tablet atıyorsun ve çözüme ulaşıyorsun hızlı ve etkili.
Arkadasım iç parazıt ve dış parazit için en etkili çözüm sera bactopur direct tablet şeklinde oluyor her 50 litre için 1 tablet atıyorsun ve çözüme ulaşıyorsun hızlı ve etkili.
[/QUOTE]
Merhaba,
Sera bactopur direkt iç parazit tedavisinde kullanılır, dış parazit tedavisinde etkili değildir, bilgi yanlışlığı var..