Trees Of Life (final Video Syf9)
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2015 00:52
Youtube hesabınız var diye düşünüyorum :D youtube linkini kopyalayıp fotoğraf eklediğimiz butonun hemen yanındaki video kameraya tıklayın. Açılan ufak pencereye linki yapıştırıp enter yapın :D
Yalnız video iyi olmuş ritimle çalışınca :D keşke imkan olsaydı da daha kaliteli bir ekipmanla çekilseydi.
Yalnız video iyi olmuş ritimle çalışınca :D keşke imkan olsaydı da daha kaliteli bir ekipmanla çekilseydi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2015 01:40
Bırgun oda olur ınşallah ugur.. yenı bır vıdeo yukledım hd ızleyın:)
https://www.youtube.com/watch?v=XyIhI7gA8Qc
soner-can 2015-01-20 01:45:45
https://www.youtube.com/watch?v=XyIhI7gA8Qc
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2015 03:05
Soner Bey izninizle videonuzu ekliyorum
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 10:30
Soner Bey çok güzel bir tasarım olmuş. Çalışmayı tasarımda 2 ağaç olduğu için Trees of Life diye isimlendirirseniz bence daha uyumlu olur.
Elinize sağlık, takipteyim. Keyifli hobiler...
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 18:15
Soner bey güzel olmuş tebrikler. Gözüme çarpan iki nokta sağdaki ağacın kök kısmı biraz havada bence o bölgeyi kamufle edin. Birde sanırım verniklemeden sonra su zımparası kullanmadınız lakin verniğin yoğun olduğu bölgelerde parlamalar mevcut. saygılar.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 18:48
Sertac abi vernikten sonra zimpara yapilirsa o katmanda aşınma olmaz mi? Yani vernik aşınırsa agacin yuzeyi ortaya cikar. Yada altta boya varsa suyla temas edebilir. O yuzden bence mat vernik secenegi var. Yanlissam duzeltin lutfen.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 21:04
Verniği ince çekersen aşınma olur. minimum 2 sefer çekmelisin bu sayı dokuya göre değişebilir arada dalgalanma, damlama ve parlamalar olacak. Zımparayı bu yüzden kullanıyoruz hatalarımızı düzeltmesi için.