tropheus chaıtıka yardım
Fotoğraf:yok
Canlıdaki Belirtiler: bloat vardı , ilac tedavisinden sonra gectı fakat bu sefer de derisi yuzulmeye basladi . mantardan suphelenıyorum ama yardımcı olursanız sevınırım .
Akvaryum Kapasitesi (litre):500
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:tropheus ilangi , chaıtıka , karilani ve chimba
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):su 26 C
Filitrasyon:Uv fıltre , Atman F4 dıs fıltre , hagen iç filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :her hafta 1/4 yalnız gecen hafta hemen hemen hergun 1/4 u cunku ılac tedavısı yaptım .
yardımcı olursanız sevınırım
serkan_renkser@hotmail.com
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
yok bunun tedavisi bilen arkadaslar
bazı arkadaslar yonetımden heryere mesaj yazarken buna neden cvp veremıyorlar anlamıyorum
Bloat tedavisinden sonra olduğunu söylemişsiniz fakat tedaviyi ne ile yaptığınızı söylememişsiniz. Hangi ilaçla tedavi ettiniz balığınızı? Ve nasıl bir tedavi yöntemi uyguladınız?
Daha ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor. İmkanınız varsa fotoğraf ta eklemeniz çok iyi olur. Kullandığınız ilacın dozajından da kaynaklanmış olabilir, çeşidinden de.
Ayrıca su değerlerinizi yazmamışsınız. Ölçüm yapmıyor olabilirsiniz ama bu hassas türleri besliyorsanız ölçüm yapmanız iyi olur. Bunun yanında su şartlarınızı öğrenmemiz de size yardımcı olabilmemiz için gerekli olabilir.
Biraz daha ayrıntılı bilgi...
Geçmiş olsun.