yavru balıklarımızın fotolarını paylaşalı
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2008 16:07
Arkadaşlar ilk yunus yavrularım oldu sevinçliyim.Bazı sebeblerden dolayı11. gününde kusturmak zorunda kaldım(08.07.2008) ve 65 e kadar soyabildim sonra bıraktım.Hala keseleri vardı ve az haraket ediyoarlardı ama bugun akvaryumda bayağı yükseklere kadar çıkıyorlar.İnsan sanki kendi yavruları olmuş gibi seviniyor.Yaratana kurban olayım çok güzel hikmetleri var o minnacık canlılar yüzmeyi nerden öğrendi ?Kim öğretti?İnsan çok etkileniyor ya neyse benim bu konuyu açmamın sebebi hepimiz yeni doğmuş yavrularınızın fotolarını paylaşalım.Bilmiyorum böyle bir konu açılmışmıydı ama güzel olacağı kanaatindeyim.Her canlının yavrusu çok sevimli ve güzel oluyor.Keseleri kaybolduğunda tekrar fotoğraf ekleyecem.İlk ben koyayım ben fotoğraf çekmeyi beceremem ama affınıza sığınarak buyrun:
hureyre_06 2008-07-10 16:08:00
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2008 18:41
[QUOTE=fişherman]
Saolun
Ashkın sende saol inş. sende yavru alırsın
Şuan 6. günleri rahat bir şekilde yüzüyorlar keseleri kayboldu ve kayıp yok çok şükür
Forumdaki arkadaşlar yavru balıklarınızın fotolarını paylaşırsanız güzel olacaktır.
hureyre_06 2008-07-13 18:45:46
Hayırlı olsun. Çok güzel diyemiycem çünkü keseliler. Hiçbirşey belli olmuyor.
Kayıpsız büyütmeniz dileğiyle...
[/QUOTE]Saolun
Ashkın sende saol inş. sende yavru alırsın
Şuan 6. günleri rahat bir şekilde yüzüyorlar keseleri kayboldu ve kayıp yok çok şükür
Forumdaki arkadaşlar yavru balıklarınızın fotolarını paylaşırsanız güzel olacaktır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir