Yeni Akvaryum ve taşlar, demasonilerim.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2014 15:08
Fotoğraf:
Boyut (cm):110/40/60
Kapasite (litre):265
Canlılar: 12 adet demasoni ve 2adet Saulosi,3d 1e cüce vatoz ailesi
Malzemeler: Atman 3335 Dış Filitre, Sobo Çift Çıkışlı hava Motoru, İç Filitre,Midye kırığı Kum ve taşlar
Akvaryum Bakımı:Hafta 1 kez dip çekimi ve %20 su değişimi
Kullanılan Yemler: Nls Cichlid Formula, Tetra Pro Vegetable, Sera Flora, Sera Bitkisel granülyem, sera spirulina tablet,sera o nip, tetra spurilina algae pul yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Turşu tuzu, Metilen
Berkant 2014-10-16 00:55:29
Boyut (cm):110/40/60
Kapasite (litre):265
Canlılar: 12 adet demasoni ve 2adet Saulosi,3d 1e cüce vatoz ailesi
Malzemeler: Atman 3335 Dış Filitre, Sobo Çift Çıkışlı hava Motoru, İç Filitre,Midye kırığı Kum ve taşlar
Akvaryum Bakımı:Hafta 1 kez dip çekimi ve %20 su değişimi
Kullanılan Yemler: Nls Cichlid Formula, Tetra Pro Vegetable, Sera Flora, Sera Bitkisel granülyem, sera spirulina tablet,sera o nip, tetra spurilina algae pul yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Turşu tuzu, Metilen
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2014 15:33
Merhaba;
Arka fon değişince daha güzel olmuş,kayaları bir araya toplayıp kayalık gibi dizerek ve renkleri birbiriyle eşleyerek deneyebilirsiniz.
Sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2014 16:13
Hayirli olsun , Bence kayalar yetersiz bulabilirseniz tek tür kaya ile 1 tarafa yiğip mağara havasi katabilirsiniz .
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2014 20:28
Yakın çevrende dağ falan varsa oradan delikli kayalardan toplayabilirsin hem doğal hem suyu sertleştirir .Berkant 2014-09-28 21:40:23
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2014 16:39
Abdullah hocam
İlk kullandığınız taşlar benim daha çok hoşuma gitti. O taşlar ile doğal bir ortam taklit edilebilirdi bence. Tabiki bu tamamen benim zevkim.
Arka fon ile ilgili herkesin bir fikri oluyor illaki benim düşüncem ise ya fonsuz yada siyah.
Saygılar selamlar
İlk kullandığınız taşlar benim daha çok hoşuma gitti. O taşlar ile doğal bir ortam taklit edilebilirdi bence. Tabiki bu tamamen benim zevkim.
Arka fon ile ilgili herkesin bir fikri oluyor illaki benim düşüncem ise ya fonsuz yada siyah.
Saygılar selamlar
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2014 18:17
[QUOTE=HUSEYIN] MASALLAH cok guzel akvaryum (goz degmesin )
[/QUOTE]
Teşekkürler Huseyin Bey, en sonunda oldu gibi gözüküyor. Yavrularda gelmeye başladı.Şükür.alpino24 2014-11-16 22:11:27
[/QUOTE]
Teşekkürler Huseyin Bey, en sonunda oldu gibi gözüküyor. Yavrularda gelmeye başladı.Şükür.
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2014 23:56
Çok güzel olmuş.