Yeni Akvaryumum!
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2008 23:40
Yeni 100*70h*50 lake mobilyalı akvaryumum bugün elime ulaştı yorumlarınızı bekliyorum,buyrun 5 farklı açıdan fotosu;
deniz hayranı 2008-11-26 23:42:03
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2008 23:49
Akvaryumunuz hayırlı olsun.
İçinide istediğiniz gibi dekor edip,balıkları ekledikten sonraki fotoğraflarıda görmek isterim.
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2008 23:52
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Osman bey,mutlaka o zamanda fotoları ekliyeceğim,deniz akvaryumu olucak o yüzden o fotolara epey bir zaman var
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2008 00:57
Akvaryumunuz çok güzelmiş deniz akvaryumlarında anladığım kadarıyla yüksek akvaryumlar görsellik açısından daha güzel oluyor.. Umarım en kısa zaman da kurarsınız..
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2008 17:30
Kadir bey ;
Deniz kuracaksanız eğer su doldurmadan deldirin akvaryumunu. Sump yaptırın ve başlayın denize. Malzemeleri koyacak yer sorun oluyor. Skimmer , filtre sistemi v.b. Akvaryumun içi malzemelerle doluyor. Ben sadece yaşadıklarımı sölüyorum . Şu anki aklım olsa deldirirdim ama öle çokta fazla zamanım yok..
Deniz kuracaksanız eğer su doldurmadan deldirin akvaryumunu. Sump yaptırın ve başlayın denize. Malzemeleri koyacak yer sorun oluyor. Skimmer , filtre sistemi v.b. Akvaryumun içi malzemelerle doluyor. Ben sadece yaşadıklarımı sölüyorum . Şu anki aklım olsa deldirirdim ama öle çokta fazla zamanım yok..
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2008 20:29
Serkan bey akvaryumu deldirmeyi düşünmüyorum,taşırmayı owerflow ile yapıcağım,1 milyara yakın para parçaladım deldirmek işime gelmez
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2008 00:04
[QUOTE=deniz hayranı]Serkan bey akvaryumu deldirmeyi düşünmüyorum,taşırmayı owerflow ile yapıcağım,1 milyara yakın para parçaladım deldirmek işime gelmez[/QUOTE]
HOCA 2008-11-28 09:02:47
Hayırlı olsun kardeş. Güzelmiş dogrusu..
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 00:45
Kadir bey isterseniz elimde 50 cm yüksekliği olan owerflow düzeneği var . DIY ben kullanmadım isterseniz size hediye edebilirim duruyor öylece.. Serkan.durmus 2008-11-29 00:51:18
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 15:55
Kadir bey hayırlı olsun akvaryumunuz güzelmiş
Deldirme daha iyi olurdu tabi ama owerflowbox la da yapabilirisiniz
Dolap iki gözlü galiba sump ı nasıl koyucaksınız?
Syg.Kolay gelsin
Dolap iki gözlü galiba sump ı nasıl koyucaksınız?
Syg.Kolay gelsin