Yeni Akvaryumum Geldi!..
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2009 00:42
Boyut (cm):100x50x50h
Kapasite (litre):250
Canlılar:Demasoni beslemeyi düşünüyorum ve bir kaç kök bitki.
Malzemeler:Lifetech 828 dış filtre, akvaryumun kendi tepe filtresi, kendi ışıkları aslında 3 adet ama ben bi tane grolux ve bi tane daylight taktım yanına bir tanede aquastar ekleyebilirim, 25 kg silis kum, tambulanmış taşlar, hava motoru vs..
Akvaryum Bakımı:Haftalık su %20 su değişimi.
Kullanılan Yemler:Tetra pro vegetable , sera flora , nls cichlid formula konusunda tereddütlerim var demasonlere bu yem uygunmudur birde nasıl bi diyet uygulayayım?
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sera aquatan, sera nitrivec.
Arkadaşlar en kısa zamanda siyah mdfden masasını yaptırıp kurmayı düşünüyorum bayramdan sonra olabilir.İşte akvaryumum.
Arkadaşlar bana aşağıdaki taşlardan lazım Ankara'da satan yer biliyorsanız yerini söylermisiniz?
maxrex 2009-09-20 00:44:50
Kapasite (litre):250
Canlılar:Demasoni beslemeyi düşünüyorum ve bir kaç kök bitki.
Malzemeler:Lifetech 828 dış filtre, akvaryumun kendi tepe filtresi, kendi ışıkları aslında 3 adet ama ben bi tane grolux ve bi tane daylight taktım yanına bir tanede aquastar ekleyebilirim, 25 kg silis kum, tambulanmış taşlar, hava motoru vs..
Akvaryum Bakımı:Haftalık su %20 su değişimi.
Kullanılan Yemler:Tetra pro vegetable , sera flora , nls cichlid formula konusunda tereddütlerim var demasonlere bu yem uygunmudur birde nasıl bi diyet uygulayayım?
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sera aquatan, sera nitrivec.
Arkadaşlar en kısa zamanda siyah mdfden masasını yaptırıp kurmayı düşünüyorum bayramdan sonra olabilir.İşte akvaryumum.
Arkadaşlar bana aşağıdaki taşlardan lazım Ankara'da satan yer biliyorsanız yerini söylermisiniz?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2009 00:54
Akvaryumunuz hayırlı olsun.İstediğiniz kayalar tamburlanmış granittir.Ben de bunlardan kullanıyorum.Emek'ten Musa Akvaryum'dan almıştım.Yanlış hatırlamıyorsam kilosu 2 veya 3 liraydı.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2009 11:59
[QUOTE=greenfairy]Akvaryumunuz hayırlı olsun.İstediğiniz kayalar tamburlanmış granittir.Ben de bunlardan kullanıyorum.Emek'ten Musa Akvaryum'dan almıştım.Yanlış hatırlamıyorsam kilosu 2 veya 3 liraydı.[/QUOTE]
Kilosuna 2-3 lira veremem.Yapı marketlerde kilosu 60 kuruş ama benim istediğim büyüklükte yok.
Kilosuna 2-3 lira veremem.Yapı marketlerde kilosu 60 kuruş ama benim istediğim büyüklükte yok.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2009 12:04
Bu taşlardan karşıyaka mezarlığının karşısında seracılarda var.Oraya bir bakın.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2009 12:10
[QUOTE=kutup yıldızı]
Oraya gideceğim zaten kesin.Teşekkür ederim.
Bu taşlardan karşıyaka mezarlığının karşısında seracılarda var.Oraya bir bakın.Saygılar...
[/QUOTE]Oraya gideceğim zaten kesin.Teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2009 12:23
[QUOTE=umudovski]Taş marketten aldım ben. Oldukça ucuz. Yeni akvaryumunuz hayırlı olsun. Tamburlanmış granit güzel oluyor.
[/QUOTE]
Saolun.Taş marketten alacaktım ama hepsi aynı boyda ufak taşlar vardı. Ben kendim seçmek istiyorum ve irili-ufaklı taş almak istiyorum.
maxrex 2009-09-20 12:24:18
Saolun.Taş marketten alacaktım ama hepsi aynı boyda ufak taşlar vardı. Ben kendim seçmek istiyorum ve irili-ufaklı taş almak istiyorum.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2009 18:07
İstikamet KARŞIYAKA kardeş! iyi bir pazarlıkla da bedavaya bile alırsın saygılar...