Yeni akvaryumum.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 11:21
Yeni akvaryumum nasıl sizce? Resim koymakta çok zorlandım ama umarım güzel olur..Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 14:26
Kayalarınızı biraz daha üst üste koyabilirsiniz. Tüneller oluşturarak Saklanma yerlerini biraz daha arttırabilirsiniz. Yavru alırken daha kolay olur
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 17:02
Teşekkürler yaptığınız yorumlar ve öneriler için.Sağolun.önerilerinizi elimden geldiğince dikkate almaya çalışıcam
saygılar
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 17:12
Bencede çok basarılı bir akvaryum daha geniş bir akvaryum tebrikler.
Ben bide bir soru soracağım acaba olculerı verdıgımde kac lıtre oldugunu nasıl buluyorsunuz ?
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 17:13
Nail bey
leGenD 2008-09-04 17:15:59
Üç değeri birbiri ile çarpıp bölü 1000 yapıyorsunuz.
Saygılar
Anıl bey,
akvaryumunuz gayet güzel olmuş belki biraz taşları sağ ve sol köşelere kaydırabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 19:05
Öncelikle hayırlı olsun.Akvaryumunuzda arka fonunuzu siyah yada mavi yaparak ve de biraz daha kaya ve bitkilendirmeyle çok daha güzel gösterebilirsiniz.
Saygılarımla,
Saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 23:49
Yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum.Murat arkadaşım önerilerini dikkate alıcam.Bi değişme olursa değişmiş halinide koyarım buraya
saygılar. :)
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 22:53
Hava motorunun hortumunu köşeden getirirseniz görselliği bozmamış olursunuz... Onun dışında kayalarınızda güzel görünüyor...
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 22:56
[QUOTE=sancos]Hava motorunun hortumunu köşeden getirirseniz görselliği bozmamış olursunuz... Onun dışında kayalarınızda güzel görünüyor...[/QUOTE]
Evet hava motorunun hortumunu gözükmüyecek şekilde saklayın onun dışında kayalar çok hoş.