Yeni akvaryumum (Yeni canlılar eklendi)
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 02:02
Arkadaşlar 750 litre reef akvaryumdan sonra 1 tane daha yapmaya karar verdim.Akvaryum hemen hemen bitti sayılır ileriki günlerde sizlerle paylaşırım.Akvaryumun cam kesimi ve profil hariç geri kalan malzemeleri kendim yaptım.
Akvaryum : 90*90*50Sump :80*60*35
Protein skimmer :tunze 9420
Işıklandırma :giesemann
Fosfat reaktör :Rowa
Tuz :Tropik Marin
%80 Deniz suyu :Nutri-SeaWater
Daha sonraki günlerde detaylı bilgi veririm.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 18:03
Erhan bey nasıl bir para bube biz daha bir tane kuramadık senin kaçıncıyı kurdun belli diL sırfta marka takılıyosun akvaryumun malzemelerinde bu deniz akvaryumu bölümünde en gariban benim zaten alllah daha çok versin erhan bey iyi günlerde kurun...
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 18:06
Erhan Bey daha önce 750lt reefinizi tanıttığınız bir başlık varmıydı resimlerle? Ya da şimdi resimlerini koyabilir misiniz?
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2008 01:33
[QUOTE=cemooka]
Erhan Bey daha önce 750lt reefinizi tanıttığınız bir başlık varmıydı resimlerle? Ya da şimdi resimlerini koyabilir misiniz?
[/QUOTE] Cem bey 750 reef akvaryumum bu linkte.http://www.akvaryum.com/forum/750_litre_reef_akvaryum(yeni_resimler_sayfa9)_k151124.asp
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2008 20:14
Arkadaşlar şuan tuzu karıştırmaya başladım.Bugüne kadar 3 tane deniz akvaryumu yaptım inanın tuzu karıştırdığım ilk günki kadar heyecanlandım. Bu arada odamda pek yer kalmadı ama neyse
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 22:31
[QUOTE=atii]Her zaman istediğim gibi bir akvaryum olmuş . Umarım daha da güzel oluçaktır .Elinize sağlık [/QUOTE] Çok teşekkürler.İnşallah birgün sizinde istediğiniz gibi bir akvaryumunuz olur. Saygılar. erhan.d 2008-11-04 22:32:25