yeni demasonilerim (yavruların resimleri 3. sayfa)
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 22:18
Elimdeki farklı Malawi türlerini verip yerine 6 adet demasoni aldım.resim konusunda iyi değilim ama paylaşmak istedim,umarım beğenirsiniz...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 01:18
Demosanileriniz gayet sağlıklı ve hoş görünüyorlar.Benim ilk denemem başarısız olmuştu.İnşallah siz başarılı olursunuz.Darısı en kısa zaman da başımıza
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 03:11
Demasoni almaya karar verdikten sonra bir arkadaşımla Karadeniz gezisine çıkmıştım,demasonilerin oval taşları sevdiğini okumuştum buradan ve Giresun sahillerinden topladığım taşları getirdim ve sanırım onlar için güzel bir dekor oldu
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 03:16
Balıklarınız şahane.Fotoğraf konusunda ışıkları açtığınız ilk anda yada karanlıkta flaşlı çekimle hareketleri az iken çekmek daha iyi sonuç verebilir.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 09:48
Demasonileriniz çok güzel. Bantları düzgün, sağlıklı balıklar. Sağlıklı bir şekilde büyütüp bol bol yavru almanız dileğiyle...
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2008 23:32
Kadir bey öncelikle şunu belirteyim balıklarınız çok sağlıklı ve çok güzeller.Fotoğraflardan dolayı tam emin olamadım ama sanırım akvaryumunuzda birden fazla erkek balığınız var.Demasoni erkekleri özellikle üreme dönemlerinde çok agresif oluyorlar ve kendi türlerinden olan erkek balıklara hiç tahamül edemiyorlar.Bence baskın olan erkeği akvaryumda bırakın ve diğer erkeği çıkarın.Balıkların daha sağlıklı olması için.Sağlıklı balıklar...