Yeni Malawi Akvaryumum
Boyut (cm):150x50x70
Kapasite (litre):550
Canlılar:Yunus,Sarı Prenses,Iceman,Vatoz
Malzemeler:Atman Dış Filitre,İç filitre,Sera Hava Motoru,Hava Taşı,Dekorasyom Malzemeleri
Akvaryum Bakımı:Haftada 1 Dip Çekimi,1/4 Su Değişimi
Kullanılan Yemler:Sera Granumeat Akşam,Sera Granured Sabah
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sera aquatan,Sera nitrivec,Contra.Tuz
Balıklarım 3-4-5 cm Yavruyken alıp yetiştirmek benim için çok büyük bir zevk,erişkin hale getirip yavru alabilirsem dahada mutlu olacağım tüm balık severlere saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryum çok güzel bencede yalnız ben doğallıktan yana olduğum için kavanozlar ve o betık kayıkı çıkartıp yerine orjinal taşlar koynamını tavsiye ederim size. Ama su an da bile gayet hoş görünüyor göze. Umarım kayıpsız büyütürsünüz.
Koray bey, Seranın bitkisel yeminden ara zamanlarda veriyorum ama sanırım bu tür bitkiselden çok etçil yem seviyor aynı ölçüde vermeme karşın bitkisede verdiğimde tankın dibinde 15 dk kadar kalıyor,etçil olanını verdiğimde daha yere düşmeden tüketiyorlar :)
Faruk bey, bu hobiye başlamadan önce bu forumu baştan sona okudum bana çok yardımcı oldu, akvaryum boyutunu bu şekilde seçmemin bir nedenide iyi bir akvarist arkadaşım olan Cumhur'dur onada çok teşekkür ederim.Beğendim bir kaya şekli bulamadım,Küçük taşlarla silikonlayarak yapmaya çalışacağım sanırım ilginize ve önerilerinize çok teşekkür ederim...
Bence çok kötü olmuş.