Yunus akvaryumum (Resimli)
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2009 10:31
Fotoğraf: Çekimler biraz kötü oldu. Kusura bakmayın.
Boyut (cm):100*45*30 (Bombeli)
Kapasite (litre):Yaklaşık 150 litre
Canlılar:1 erkek 2 dişi yunus, 1 albino cüce vatoz
Malzemeler:20 kg silis kum 6 kg ağaç fosili
Akvaryum Bakımı:Haftada bir 1/4 dip çekimi
Kullanılan Yemler: Balıkları dün aldığım için alışmalarını bekliyorum. Kullanılacak yemler sera spirulina tablet, NLS cichlid formula, NLS thera A+, tetra bits, sera vipagran, Blood worm
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Su değişimlerinde mikofish, 1 yemek kaşığı kaya tuzu, metilen mavisi.
cem0723 2009-09-02 14:11:40
Boyut (cm):100*45*30 (Bombeli)
Kapasite (litre):Yaklaşık 150 litre
Canlılar:1 erkek 2 dişi yunus, 1 albino cüce vatoz
Malzemeler:20 kg silis kum 6 kg ağaç fosili
Akvaryum Bakımı:Haftada bir 1/4 dip çekimi
Kullanılan Yemler: Balıkları dün aldığım için alışmalarını bekliyorum. Kullanılacak yemler sera spirulina tablet, NLS cichlid formula, NLS thera A+, tetra bits, sera vipagran, Blood worm
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Su değişimlerinde mikofish, 1 yemek kaşığı kaya tuzu, metilen mavisi.
Arkadaşlar kumu daha yeni koyduğum için su bulanık. Dün akşam ben eve 1 erkek 4 dişi yunus getirmiştim ama ikisi sabah baktığımda ölüydü. Heralde suyu direk çeşmeden koydum ondan oldu. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2009 11:18
Şimdi gözüküyor mu?
cem0723 2009-09-01 11:20:08
Birde ben her dip çekiminde 2 kova su değiştiriyorum. Ben 1 kaşık kaya tuzu atıyorum. Yeterli mi fazla mı bilmiyorum. Doğrusu nedir bunun?
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2009 11:32
Balıklar güzüküyor birde tek tek çekerseniz e/d oranını söyleyelim bilmiyorsanız.
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2009 11:35
Blıklar sağlıklı gözüküyor.
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2009 13:35
Erkek yunus dişilerden daha büyük ve çiftleşebilecek olgunlukta olduğu için dişileri sıkıştırıyor. Oysa dişiler daha damızlık değiller ne yapabilirim?
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2009 19:13
Eğer daha damızlık değillerse daha çok saklanma alanı yaratın.
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2009 14:20
Şu an akvaryumda 1 erkek 5 dişi yunus 2 cüce vatoz var. Bugün gidip 3 dişi birde 3-4 cmlik 1 cüce vatoz aldım. Ama iyiki aldım yeni balıklar çok canlı ve diğeri de bu sayede canlandı. Uyuşukluklarından eser kalmadı. :)
cem0723 2009-09-03 15:43:07
Fotoğrafların boyutunu imagehack'de düzenliyorum ama [im)g)] [/img] yapınca olmuo. (normal parantezleri şimdi ben koydum) Bu meseleyi nasıl çözebilirim?
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Akvaryumun son hali buyrun fotoğraflar :
Erkek yunusum dişilerle kurlaşırken ağzını sanki ağzında yumurta varmış gibi yapıyor. Bu normal midir?