Yunuslarım
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2008 15:26
Abicim hayırlı uğurlu ve de kazasız belasız yetiştirmeni dilerim.
Mustafa beyin Efe'si,bende ki de haydar ortalığı yıkıp geçiyor,sizinkine de bir isim bulalım.
Saygılar,
Osman YILDIZ
635 LT YUNUS
9 DİŞİ 1 ERKEK
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2008 16:14
[QUOTE=MMX-1]Abicim hayırlı uğurlu ve de kazasız belasız yetiştirmeni dilerim.
[/QUOTE]
Osman Bey, siz hele benim "Çakal"ı bir görseniz!!!!, henüz 10 cm civarında ama 250 litrelik ikinci tankımda resmen haraç kesiyor. 14 cm erkeği bile kovalıyor, diğerleri zaten karşısına çıkamıyor. Bu yüzden adına "Çakal" dedim. Kafa yapısı olarak da 10 cm iken mükemmel görünüyor. Göğüs yüzgeçlerinden birinin yarısını bir kavgada yedirmiş ama o haliyle bile bütün balıklara meydan okuyor.
Ekrem Hocam da uzun süren iyi bir erkek arayışında mutlu sona ulaştı gördüğüm kadarıyla.
İyi balık=Mükemmel seyir zevki
Mustafa beyin Efe'si,bende ki de haydar ortalığı yıkıp geçiyor,sizinkine de bir isim bulalım.
Saygılar,
Osman YILDIZ
635 LT YUNUS
9 DİŞİ 1 ERKEK
Osman Bey, siz hele benim "Çakal"ı bir görseniz!!!!, henüz 10 cm civarında ama 250 litrelik ikinci tankımda resmen haraç kesiyor. 14 cm erkeği bile kovalıyor, diğerleri zaten karşısına çıkamıyor. Bu yüzden adına "Çakal" dedim. Kafa yapısı olarak da 10 cm iken mükemmel görünüyor. Göğüs yüzgeçlerinden birinin yarısını bir kavgada yedirmiş ama o haliyle bile bütün balıklara meydan okuyor.
Ekrem Hocam da uzun süren iyi bir erkek arayışında mutlu sona ulaştı gördüğüm kadarıyla.
İyi balık=Mükemmel seyir zevki
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2008 16:24
Abi yunuların çok güzel, erkeğin bana birinin yunusunu anımsattı ama cok güzel güle güle besle. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2008 09:39
Hocam tebrikler.Çok güzel bir koloniye sahipsiniz.Pardon 2 koloniye.Yavrularda patır patır dökülüyor maşşallah.
Saygılarımla,
Saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2008 20:24
Ekrem Bey yunuslarınız harika.İnşallah benimkilerde aynı olurlar.Sağlıklı balıklar dilerim tüm hobicilere... reis 2008-09-02 20:38:26
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2008 04:00
Yunuslarınız gerçekten sağlıklı ve harika görünüyorlar.Erkek yunusunuzusun aseletine hayran kaldım.Emeğinize sağlık