Zamanı geldi sanırım :) 90x45x45 bitkilim
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 13:51
Boyut (cm): 90x45x45
Kapasite (litre):160-170 lt civarı
Canlılar: neon, black neon, melek, tetra, cüce vatoz, çöpçüler,otto, karides, minare ve ramshon salyangoz, bitki isimleri pek bilmediğim için yazmıyorum :)
Malzemeler: taban; fondo vivo 4kg-aquabasis 5lt-hagen 20kg-bazalt 10kg, aydınlatma: zaman ayarlı digital priz,3*39 watt T5 (2X6500k gün ışığı-1XGrolüx), tetra ex700 dış filtre, aydınlatmaya bağlı co2 tüplü sistem,jbl test kiti,co2 seviye ölçer indicator, 300watt roxın çelik ısıtıcı.
Akvaryum Bakımı: haftada %30-40 su değişimi, sıvı gübreleme.
Kullanılan Yemler: pul ve granül yem.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: misket gübre,mikroelement,fosfat,nitrat,potasyum,carbon source,demir,nitrogen sourge, excell(yosun önleyici) gübrelerin tamamı kullanılmıyor sadece gerektiğinde kullanılıyor.
mehmetcan494 2014-04-27 14:09:12
Kapasite (litre):160-170 lt civarı
Canlılar: neon, black neon, melek, tetra, cüce vatoz, çöpçüler,otto, karides, minare ve ramshon salyangoz, bitki isimleri pek bilmediğim için yazmıyorum :)
Malzemeler: taban; fondo vivo 4kg-aquabasis 5lt-hagen 20kg-bazalt 10kg, aydınlatma: zaman ayarlı digital priz,3*39 watt T5 (2X6500k gün ışığı-1XGrolüx), tetra ex700 dış filtre, aydınlatmaya bağlı co2 tüplü sistem,jbl test kiti,co2 seviye ölçer indicator, 300watt roxın çelik ısıtıcı.
Akvaryum Bakımı: haftada %30-40 su değişimi, sıvı gübreleme.
Kullanılan Yemler: pul ve granül yem.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: misket gübre,mikroelement,fosfat,nitrat,potasyum,carbon source,demir,nitrogen sourge, excell(yosun önleyici) gübrelerin tamamı kullanılmıyor sadece gerektiğinde kullanılıyor.
Uzun uğraşlar sonucu yosun problemiydi diatomdu derken sanırım herşey normale döndü. Bitkili akvaryumumu yosun ve diatom yüzünde 2 kere bozdum 3cüde arkadaşımın teknik desteği ile doğru uygulamaları yaparak sonuca ulaştık, hertürlü yoruma ve tavsilere açığım tavsiye ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
İLK KURULUM HALİ
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 17:43
hortumu moss ile komple sarmayı düşünüyorum yada sol taraftaki uzun bitkilerin arkasina alicam
mehmetcan494 2014-04-28 20:54:33
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir