135 litrelik japon akvaryumum (En son video 9. sayfada)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 21:16
[QUOTE=adige42]Işıl Hanım sona doğru yaklaşıyoruz bakıyorum da
Dekor tammalanmış salyangozlar aiçine konulmuş,bir haftaya kadar yeni balıklarda geldi mi işlem tamamdır.Bize de keyifle izlemek kalacak
[/QUOTE]
Teşekkür ederim... Ben de heyecanla bekliyorum o günleri.![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley36.gif)
Teşekkür ederim... Ben de heyecanla bekliyorum o günleri.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 21:18
[QUOTE=cieb]Akvaryum resimlerde aşırı büyük duruyor. Hacim olarak benim akvaryumla aşağı yukarı aynı fakat gerçekten görüntü olarak devasal bir görüntüsü var.
Teşekkürler, gerçekten öyle mi duruyor? Hiç farketmedim...
Seyrine doyum olmayacaktır.
[/QUOTE]Teşekkürler, gerçekten öyle mi duruyor? Hiç farketmedim...
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 21:27
[QUOTE=adige42]Benim akvaryumda resimlerde daha küçük görünüyor kanımca,objektifle alakalı sanırım
[/QUOTE]
Yani bilmiyorum ki, pek fotoğraf bilgim yok benim... Ama cep telefonumla çekiyorum bütün fotoğrafları. Büyük gözüküyorsa bile, nasıl oluyor hiç bilmiyorum...
![](smileys4/smiley33.gif)
Yani bilmiyorum ki, pek fotoğraf bilgim yok benim... Ama cep telefonumla çekiyorum bütün fotoğrafları. Büyük gözüküyorsa bile, nasıl oluyor hiç bilmiyorum...
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 21:28
Işıl abla kökler çok yakışmış, telefonda olsa güzel çekmişsin :) Eskiden çok para verip alınan 5mp lik fotoğraf makinelerinden kat kat iyi çekiyor şimdiki telefonlar =)
Kadir abi senin akvaryumun biraz küçük durmasının sebebi yüksekliğinin 70h olması, bu durum 120cm uzunluğu biraz bastırıyor :) Ve Işıl ablanın akvaryumun büyük durmasının sebebi yüksekliğinin 45h olması =) Tabi çekimlede ilgili yani yanında boyunu bildiğimiz bir nesnenin olması akvaryumun gerçek boyunu algılamamızda yardımcı oluyor =)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 21:35
Melih haklısın yükseklik konusunda,resimlerde ben de akvaryumun küçük görünmesini sevmiyorum.Bu arada senin akvaryumun bitmiş halini de merak ediyorum.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 21:41
[QUOTE=sorceres]Işıl abla kökler çok yakışmış, telefonda olsa güzel çekmişsin :) Eskiden çok para verip alınan 5mp lik fotoğraf makinelerinden kat kat iyi çekiyor şimdiki telefonlar =)
Evet, bu çok mantıklı...![](smileys4/smiley20.gif)
Kadir abi senin akvaryumun biraz küçük durmasının sebebi yüksekliğinin 70h olması, bu durum 120cm uzunluğu biraz bastırıyor :) Ve Işıl ablanın akvaryumun büyük durmasının sebebi yüksekliğinin 45h olması =) Tabi çekimlede ilgili yani yanında boyunu bildiğimiz bir nesnenin olması akvaryumun gerçek boyunu algılamamızda yardımcı oluyor =)
[/QUOTE]Evet, bu çok mantıklı...
![](smileys4/smiley20.gif)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 21:53
Kadir abi senin akvaryumun boyu tam belli olmasada her hali ile çok güzel duruyor =) Işıl abla da sana rakip geliyor haberin olsun ![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 21:59
Sağolasın Melih sizler güzelleştirdiniz benim akvaryumu mu
Işıl Hanım sağlam ve emin adımlarla geliyor,bayan eli değen bir akvaryumu hepimiz göreceğiz.Eminim çok ta güzel olacaktır.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 22:00
[QUOTE=sorceres]Kadir abi senin akvaryumun boyu tam belli olmasada her hali ile çok güzel duruyor =) Işıl abla da sana rakip geliyor haberin olsun
[/QUOTE]
Yok, estağfurullah... Benim Kadir Bey'e rakip olmam mümkün değil. Benim akvaryumum onunkinin yanından bile geçemez...![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
Yok, estağfurullah... Benim Kadir Bey'e rakip olmam mümkün değil. Benim akvaryumum onunkinin yanından bile geçemez...
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 22:15
Ohh süper olmuş akvaryum, ggeniş geniş ferah ferah, hayırlı olsun, iyi sağlıklı günlerde besleyin balıklarınızı bunun içinde, 3 hafta hiç balık eklemeyin, içine birtane orta boy elma salyangozu alın atın, 3 hafta onu besleyin o faydalı bakterileri oluşturur, 3. haftada japonlarınızı salarsınız. Risksiz olur.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 22:16
[QUOTE=mesutok]Ohh süper olmuş akvaryum, ggeniş geniş ferah ferah, hayırlı olsun, iyi sağlıklı günlerde besleyin balıklarınızı bunun içinde, 3 hafta hiç balık eklemeyin, içine birtane orta boy elma salyangozu alın atın, 3 hafta onu besleyin o faydalı bakterileri oluşturur, 3. haftada japonlarınızı salarsınız. Risksiz olur.[/QUOTE]
Sağolun... Elma salyangozu koydum zaten...![](smileys4/smiley1.gif)
Sağolun... Elma salyangozu koydum zaten...
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 22:23
[QUOTE=ISLAK]
[QUOTE=sorceres]Kadir abi senin akvaryumun boyu tam belli olmasada her hali ile çok güzel duruyor =) Işıl abla da sana rakip geliyor haberin olsun
[/QUOTE]
Yok, estağfurullah... Benim Kadir Bey'e rakip olmam mümkün değil. Benim akvaryumum onunkinin yanından bile geçemez...![](smileys4/smiley1.gif)
[/QUOTE]
![](smileys4/alkis.gif)
Yok, estağfurullah... Benim Kadir Bey'e rakip olmam mümkün değil. Benim akvaryumum onunkinin yanından bile geçemez...
[/QUOTE]