1600 Lt Tur Tavsiyesi Hangi Baligi Beslemeliyim...
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2016 10:33
1600 lt bir tankim var.El emegi goz nuru dekor yaptim.5 d 1 e 30 35 cm boylarinda frontozolarim ve 1 cift pengasus 1 cift te green terror um vardi.tankim su kacurinca ufak tanka aldim buyuk tanki tamir etmek icin baliklarimi.aksam is yerimi kapattim gece elektrik gitmis sabah bi geldim butun frontozolarim olmus 1 de disi gt olmus su an elimde 1 gt ve 1 cift pengasus birde yeni gelen tek astronotum var.bunlarin haricinde 100 e yakin 2 cm boyunda atakan yavrularim var bu yavrular ufak tankimda.simdi ana tanka balik onerileri almak istiyorum.yada elinde guzel irki olan varsa frontoza discus vs.. bana hediye edebilecek :) [IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/188728/040920161033291.jpg[/IMG][EDIT]menatib,2016-09-05 23:44:13[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2016 11:30
[QUOTE=menatib]1600 lt bir tankim var.El emegi goz nuru dekor yaptim.5 d 1 e 30 35 cm boylarinda frontozolarim ve 1 cift pengasus 1 cift te green terror um vardi.tankim su kacurinca ufak tanka aldim buyuk tanki tamir etmek icin baliklarimi.aksam is yerimi kapattim gece elektrik gitmis sabah bi geldim butun frontozolarim olmus 1 de disi gt olmus su an elimde 1 gt ve 1 cift pengasus birde yeni gelen tek astronotum var.bunlarin haricinde 100 e yakin 2 cm boyunda atakan yavrularim var bu yavrular ufak tankimda.simdi ana tanka balik onerileri almak istiyorum.yada elinde guzel irki olan varsa frontoza discus vs.. bana hediye edebilecek :) [IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/188728/040920161033291.jpg[/IMG][/QUOTE]
Siz zaten beslenilmesi gereken türü beslemissiniz(frontoza)2. Seçenek orta ve kuzey amerikan cichild show akvaryumu olabilir.[EDIT]RuLing,2016-09-04 11:31:18[/EDIT]
Siz zaten beslenilmesi gereken türü beslemissiniz(frontoza)2. Seçenek orta ve kuzey amerikan cichild show akvaryumu olabilir.[EDIT]RuLing,2016-09-04 11:31:18[/EDIT]
Beğenenler: [T]188728,menatib[/T]
Teşekkür Edenler: [T]188728,menatib[/T]
+1: [T]188728,menatib[/T]
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2016 11:42
Evet besliyordumda malesef öldü :( frontozolarim da cok iyiydi :( malesef su anda elimde hic kalmadi.dun bir arkadas 1 tane astronot birakdi disi erkek anlamiyorum tip olarak guzel bi balik.bilmiyorum ama kararsizim discus lar cok hisuma gidiyor onada bi abimiz bana isyerinde bakilamaz onlar dedi cok urkek bi balik dedi insan yuzu gormeye gelmez onlar felan ve cok asiri bakim istiyor dedi soguttu beni acikcasi :(
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2016 11:54
[QUOTE=menatib]Evet besliyordumda malesef öldü :( frontozolarim da cok iyiydi :( malesef su anda elimde hic kalmadi.dun bir arkadas 1 tane astronot birakdi disi erkek anlamiyorum tip olarak guzel bi balik.bilmiyorum ama kararsizim discus lar cok hisuma gidiyor onada bi abimiz bana isyerinde bakilamaz onlar dedi cok urkek bi balik dedi insan yuzu gormeye gelmez onlar felan ve cok asiri bakim istiyor dedi soguttu beni acikcasi :([/QUOTE]
Daha önce discus beslemedim ama, tatlı su balıkları arasında en çok bakım gerektiren o diye biliyorum. [:)] besleyen arkadaşlarımın discuslarıda öyle ürkek falan değillerdi, besleyen arkadaşlar tecrübelerini paylasırlar.
Daha önce discus beslemedim ama, tatlı su balıkları arasında en çok bakım gerektiren o diye biliyorum. [:)] besleyen arkadaşlarımın discuslarıda öyle ürkek falan değillerdi, besleyen arkadaşlar tecrübelerini paylasırlar.