3'ci Ilköğretim Okulunda Akvaryum Mangal Buluşması 25 Mart
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 10:47
Uğur bey o manzaraya karşı hem mangal hemde balık avı süper olur.Hatta muhteşem bişi olur.Katılım olursa gelmekten büyük zevk duyarım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 11:06
[QUOTE=donut]Nisanda kaldıralım bir otobüs..
[/QUOTE]
Burası benim okulumun bulunduğu yer. Arzu ederseniz seyhan gölünde tekne turuda yaparız.Balıkta tutarız.
[QUOTE=Pala]Valla böyle göle doğru ne
güzel olur mangal,
[QUOTE=Yılan Avcısı]Uğur bey o manzaraya karşı hem mangal hemde balık avı süper olur.Hatta muhteşem bişi olur.Katılım olursa gelmekten büyük zevk duyarım.[/QUOTE]sahsuvar01 2012-03-29 11:09:35
![](smileys4/teytey.gif)
[QUOTE=Pala]Valla böyle göle doğru ne
![](http://www.akvaryum.tc/Forum/dosyalar/69663/27_3_2012_19_20_44_2.jpg)
tabi ankara hareket lazım Haziran için. Ben varım günü birlikte olsa ben gelirim hocam.
[/QUOTE]
Tüm arkadaşları beklerim. Gerçekten eşi bulunmaz bir toplantı olur. [QUOTE=Yılan Avcısı]Uğur bey o manzaraya karşı hem mangal hemde balık avı süper olur.Hatta muhteşem bişi olur.Katılım olursa gelmekten büyük zevk duyarım.[/QUOTE]
Amaçımda Burada büyük bir toplantı yapmak .Gerçekten manzara harika.Tekne turuda yaparız,balıkta tutarız.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 11:14
Cihangir abi mayıs a bağlayalım bu işi
40 kişilik bir otobüs kaldırsak,akvaryum.com etiketini otobüse yapıştırsak..Ne dersiniz hoş olmaz mı?
![](smileys4/smiley20.gif)
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 11:27
[QUOTE=donut]Cihangir abi mayıs a bağlayalım bu işi
40 kişilik bir otobüs kaldırsak,akvaryum.com etiketini otobüse yapıştırsak..Ne dersiniz hoş olmaz mı? [/QUOTE]
Muammer bey kesinlikle süper olur.Adana çok güzel bir ilimiz ordaki hobici arkadaşlarımızı ziyarette güzel olacaktır.İlerleyen zamanlarda bu etkinlik için harekete geçmek lazım.
![](smileys4/smiley20.gif)
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 11:45
Aç abi tarihi belirleyelim sonra da kişi sayısına göre kaldıralım otobüsü.
Uğur abimizin yanına gidiyoruz....Giderken de başka şehirlere uğrarız.(yemek yemek için)![](smileys4/dans.gif)
Uğur abimizin yanına gidiyoruz....Giderken de başka şehirlere uğrarız.(yemek yemek için)
![](smileys4/dans.gif)
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 11:58
Bence nisanın sonu mayısın başı olsun malum mayıstan sonra adana yanar. Biz soğuga alışkınız ama sıcağa değil yanarız sonra.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 12:26
Benim içimde Adana ağacı çıktı,son zamanlarda çok gidiyorum,şuanda ordayım,ben yokum :)
Günübirlik bir plan zor olur;şayet yapılırsa gidiş-geliş minibüs/otobüs ile bir iki kere molalı 12-14 saat yol sürüyor,otomobil ile nonstop sadece gidiş 5 saat sürer,bilginize...