Akvaryum Çıtası
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 16:43
Camacam bir akvaryumum var çevresini kaplamak için köşe çıtalarından arıyorum istanbul avrupa yakasında bulabileceğim bildiğiniz bi yer varmıdır acaba.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 16:49
Yakınlarınızda KOÇTAŞ veya başka bir yapı market var ise masif olanlardan temin edebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 16:57
hocam masif dediğiniz tam olarak nedir ve koçtaşta hangi reyondan temin edebilirim çok teşekkürler buarada
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 17:09
[QUOTE=Murat Tokmaktaş]hocam masif dediğiniz tam olarak nedir ve koçtaşta hangi reyondan temin edebilirim çok teşekkürler buarada
[/QUOTE]
Koçtaşta bu 5x5 kalsların ve tahtaların olduğu bölüm vardır. Sanırım ahşap reyonu. Orada bulabilirsiniz. Masif ahşap malzemedir. Saha sağlıklı olmasını isterseniz bir leminyum doğramacıdan l köşebentler de alabilirsiniz. Suya dayanıklılığı bakımından ahşaptan daha sağlıklıdır. Tam hatırlamıyorum ama sanırım koçtaş ta plastik olan ürünlerde vardı. Koçtaşın yapı bölümünü bir dolaşmak lazım. ![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 17:21
Tamamdır hocam çok saolun bakıcam koçtaşa
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 22:10
Bugun koçtaşa baktım fakat sadece tahta olanı vardı oda l şeklinde değildi 4 köşe idi başka biryer bilen varmıdır arkadaşlar
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 00:42
Onu en güzel alüminyumcuda bulursun İstanbulda öyle sanayi falan varsa kesin sanayide alüminyumcu da vardır Ankara'da olsa yardım ederdim.L köşebent dersen alüminyumcuya o sana 1 boy çıkarır ordan keser ölçüne göre. 1.5 - 2 - 2.5 - 3 cm genişliğinde köşebentler vardır.Hangisi kesenize akvaryumunuza uygunsa ondan alırsınız.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 14:30
Tamam hocam tşk ederim.
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 00:32
Hocam ben gecen hafta bır arkadaşa kapak ve cıta yaptırttım ölçuleri 115*50 *60 maliyeti 85 lira plastik istediğin renk ve ölçude yapılıyor yardımcı olabilirıim