Akvaryumunuz nerede duruyor
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2014 12:07
Elbette ki oturduğum odada baş köşede. ![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2014 12:57
Bütün akvaryumlarım salonda
.
![](smileys4/smiley36.gif)
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2014 15:16
İki akvaryumum da odamda , frontosa akvaryumum duvar dibinde ışığı en az alan yerde , tropheus akvaryumum pencereye yakın noktada daha fazla ışık alsın diye , yakın zamanda cüce vatoz akvaryumum da tropheus akvaryumumun altında olacak. :)
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2014 17:56
Salonda kapı gırısınde duruyor.cok güneş almamasına özen gosterdım ama ısı konusunda sıkıntı yasıyorum.onu da ısıtıcıyla gideriyoruz. Ama akvaryumun salonda olması eve gorsellık acısından ayrı bır hava katıyor
![](smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2014 20:01
Hanımın sıkıntı yaratmadığı yerlerde durabiliyor ancak![](smileys4/reis.gif)
![](smileys4/reis.gif)
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2014 20:31
Odamda ve Salonda duruyorlar :) Genelde Amerikan tarzı gösterişli balıkları izlemeyi sevdiğim için odama alırım. Betta, Canlı doğuran tarzı akvaryumları salona koyuyorum :)
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2014 20:37
Hatun nereyi münasip görürse orası oluyor genelde :):D...yazlık ve kışlık olarak
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2014 12:41
700 litre bitkili olan yatağımın karşısında pc masamın tam arkasında , pc başındaykende arada bir döner koltuk şekli
Diğer akvaryumların hepsini kaldırdım, zamanında aynı anda salonda,mutfakta,dolabımın üzerinde,pc masamda,babamların odasında her yerde mevcuttu
RedMap87 2014-10-15 12:51:58
![](smileys4/smiley10.gif)
![](smileys4/smiley36.gif)
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2014 13:57
Evde bi odamız bile yok ki odamıza koyalım ![](smileys4/beee.gif)
![](smileys4/beee.gif)
Evin çocuğu olmak ne güzelmiş be, evin babası olunca feragat ve ödün başlıyormuş. Tapu adımıza ama odamız bile yok ![](smileys4/smiley45.gif)
![](smileys4/smiley45.gif)
Şaka bir yana salonda bir tane baş köşede 140lt bir tane de en ücra köşede 20lt'lik var, ha hanım laf etmiyor mu derseniz ![](smileys4/reis.gif)
ediyor ama yapacak bir şey yok . Bi tane de iş yerinde masamın baş köşesinde karides akvaryumu var. Ona da gelen giden "ne zaman büyüyecek bunlar da tere yağında kızartacağız" demese çok iyi olur.
![](smileys4/reis.gif)
![](smileys4/ugurabi.gif)
Balık ve karides deyince aklı midesine inen insanların ağzına tava ile mangal ile vurasım geliyor...
iki defa...
sıcakken...