Ankara 17. Maç (30 Nisan)
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 23:52
[QUOTE=ERKAN EFE]Özgenç, Alper yok bu hafta eminmisin gelecegine ! Ben göbekli degilim ama genede 3 tane yerim :))[/QUOTE]
Gelcem abi gelmez olurmuyum
İbrahim abinin kontejyandan yararlanamıyormuyuz kadroya girelim ya Oktay abiciğim ![](smileys4/smiley17.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley17.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 01:18
[QUOTE=ozgenccoskun]
[QUOTE=ERKAN EFE]Özgenç, Alper yok bu hafta eminmisin gelecegine ! Ben göbekli degilim ama genede 3 tane yerim :))[/QUOTE]
İbrahim abinin kontejyandan yararlanamıyormuyuz kadroya girelim ya Oktay abiciğim ![](smileys4/smiley17.gif)
[/QUOTE]
Normalde gelmezdin. Ayrıca yok, sen yararlanamıyorsun. Hem geçen hafta gelme hem de ayrıcalık iste, oldu, başka canım?![](smileys4/ugurabi.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley17.gif)
[/QUOTE]
Normalde gelmezdin. Ayrıca yok, sen yararlanamıyorsun. Hem geçen hafta gelme hem de ayrıcalık iste, oldu, başka canım?
![](smileys4/ugurabi.gif)
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 11:24
Oktay kaptan ben gene geleyim mi? belki tatlı yiyecek birisine ihtiyaç olmayacak gibi (bazı arkadaşlar 2 tane yemek isterken hatta 3 tane yiyebilecekler varken
) ama kurtarıcı bir kaleciye ihtiyaç olabilir :)) yetişebilirsem seyretmeye geleceğim inş. Bu arada bende steakar istiyorum ozancım. Herkese iyi eğlenceler
![](smileys4/smiley4.gif)